Skocz do zawartości

Centrum kodów promocyjnych - Pierwszy post !

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wrzucam kilka kodów na 30 dni PS Plus

Kody są ważne do 14 stycznia 2013

Aby je aktywować potrzebna jest karta kredytowa lub debetowa

Kody:

J5N6-MAN7-55QC

P5GH-8QNB-99QG

4Q36-69NL-P6F3

6NFJ-3LNM-9B5P

DDRN-KCNB-L34P

KC3N-KMNT-E58M

B44P-49NM-KN84

Smacznego ;)

Edytowane przez Emet
  • Plusik 1
Opublikowano

Dostałem na maila jakieś kody, na świąteczny theme, piosenkę SS i ciuszek do home. Jak ktoś chce to proszę. Kody przyszły na maila przypisanego do konta UK, ale podejrzewam że na naszym też będą działać.

CCR2-N8N8-83KM - Sing Star

CBT2-JHN9-KD5P

• Plusik 1
Opublikowano

Czy jest wielokrotnego użytku - tego nie wiem, tylko przypuszczam. Musisz wpisać kod poprzez Account Managment (zarządzanie kontem), ja tak zrobiłem i poszło :)

Opublikowano (edytowane)

mam do oddania:

kod na 1 piosenke dla singstara: N6B8-7AN2-3TH3

kod na swiateczna tapet : C9JJ-56N4-TEQL

minis velocity: JKEP-LJNQ-A6J2

minis breakquest; RLT2-MKNJ-7GDA

Edytowane przez basbot11
  • Plusik 2
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Witam. Jeśli istnieje taka możliwość i ktoś posiada konto z demem GoW:A, to proszę o chwilowy dostęp do niego. :) Pozdro...

EDIT: Już nieaktualne dzięki użytkownikowi Key. Podziękować. :)

Edytowane przez TAILOR
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie mam co z tym zrobić, nie wiem czy jeszcze działa, ale jak ktoś nie ma plusa, chce mu się zakładać konto UK (musi być UK) i ma szczęście odczytać tego posta jako pierwszy :) to proszę:

30 dni PS+ dla UK z małym jajem!

KNMF-FFN5-68H3

Wygrałem na eurogamerze jakieś 3 tygodnie temu no i tak naprawdę to nie potrzebuję bo mam plusa w PL a ten jest taki sam w całej Europie :)

Pozdro

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Działa, dzięki, co ciekawe po wpisaniu kodu nie wymagało przypisania karty. Sprawdziłem  i okazało się, że kiedyś zapomniałem usunąc dane karty którą miałem przypisaną do konta uk. Sama karta miała ważność do 2009 a konto bankowe z tą kartą dawno temu już zlikwidowałem.

Opublikowano

Oddam voucher na dodatki do GoW Ascension, które można było zdobyć w ramach Rise of the Warrior. Kod do wykorzystania na koncie US, nie wiem czy będzie działać z PL wersją gry.