Skocz do zawartości

Centrum kodów promocyjnych - Pierwszy post !

Featured Replies

Opublikowano

Testował ktoś z was to ? U mnie niestety gra po japońsku jest :(

OK, zmieniłem język konsoli na angielski i jest dobrze :)

Edytowane przez Xenus

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 327,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sprawdź PW.     Chętni na GoW 3 muszą chwile poczekać   Dobra zaczynam rozsyłać PMki, na początek do tych którzy widze że są zalogowani. Mam nadzieje że nie będzie tłoku przy ściąganiu.   Dobr

• Jako że demo GoW 3 jest już ogólnodostępne nie ma sensu dalsze udostepnianie. Jakoś minęły te dwa miesiące w ciągu których znalazło się ok 150 chętnych na pobranie dema :potter:. Od razu chciałbym pod

• Panowie i Panie !! chwytać kody na Ghost Recon Future Soldier !! http://nightdev.com/ghostrecon.html , wyłączyć na chwile adblocki itp, wpisujcie byle jaki email i dostaniecie kod na bete na wybraną k

Opublikowano

30dni plusa

GK56-NNN7-KE88

miłej gry :)

kod nie działa, nikt sie nie przyzna, ze wykorzystał...

oby ci ps3 sie z(pipi)ało

:ermm:

Kod na Lara Croft

2HTK-RENB-N3QD

Wykorzystałes napisz!

Pewnie już ktoś gra, a nie raczył dać info o wykorzystaniu :verymad: o plusie nie wspominając :confused:  Mała sugestia do moderacji - może warto by uwidocznić ten wątek tylko dla zalogowanych ?

Opublikowano

Mała sugestia do moderacji - może warto by uwidocznić ten wątek tylko dla zalogowanych ?

Może się da, dowiem się. Jednak wcale nie wiadomo czy kodu nie wykorzystał jakiś zalogowany użytkownik. Jeżeli tak to trochę lipa, że nie dał znać.

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Oddaję kod dostępu na 30 dni PS+. Ja swój wykorzystałem, więc ten mi niepotrzebny. Jeszcze jedno. Nie wiem czy uległ już przedawniewniu, ale spróbować zawsze można.

HKG5-KLNL-KJJ8

Edytowane przez Chicken

Opublikowano

Od siebie dodam, że kod trzeba wpisać bezpośrednio na konsoli.

Opublikowano

Czy mógłbym prosić o klucz do bety (jakiejś gry) PW

+ Dodał MODERATOR
Jak będzie jakaś akcja z betami to wtedy poproś.
Opublikowano

Kod 30 dni PlayStation Plus:

GTD9-4KND-C72F

+ Dodał MODERATOR
 Linki do aukcji są zabronione
Opublikowano

Kolejny kod na 30 dni PlayStation Plus, tylko dla czytelników psxextreme.info:

NGDN-MQNH-367H

Opublikowano

Witam

Czytałem gdzieś że jest możliwość dzielenia  się demem The Last of us... czy to prawda?  czy już ktoś to sprawdził?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Welcome to the FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn Beta Test!

Please find your Beta registration and PlayStation®3 Promotion codes below: Beta Registration Code

RBWU H7YR YRZ6 V3Q8 JJQF For instructions on how to register your code please click here. PlayStation®3 Promotion Code

933G-N9ND-FJBF

Ja już mam więc jak coś to ktoś jeszcze może skorzystać.

Opublikowano

Poproszę kod na motyw z The Last of Us :) jak by ktoś miał pisać na prv 

Opublikowano

kod na 30dni PS Plus tylko dla nowych kont...:

4EQN-2BNL-5DK9

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kod na wersje 30 dniową ps plus - może tylko osoba która wcześniej ps plus nie miała

kod z cd action nowego :

BN7R-9MNJ-MHR4

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jakby ktoś miał kod na -50 % na muve, to poproszę na PW. mogę się czymś odwdzięczyć