Skocz do zawartości

Centrum kodów promocyjnych - Pierwszy post !

Featured Replies

Opublikowano

Przyjme kod na bete Batman: Arkham Orgins. Kody na PW

Może być też konto. :)

Edytowane przez CraftManiac

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 328,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sprawdź PW.     Chętni na GoW 3 muszą chwile poczekać   Dobra zaczynam rozsyłać PMki, na początek do tych którzy widze że są zalogowani. Mam nadzieje że nie będzie tłoku przy ściąganiu.   Dobr

• Jako że demo GoW 3 jest już ogólnodostępne nie ma sensu dalsze udostepnianie. Jakoś minęły te dwa miesiące w ciągu których znalazło się ok 150 chętnych na pobranie dema :potter:. Od razu chciałbym pod

• Panowie i Panie !! chwytać kody na Ghost Recon Future Soldier !! http://nightdev.com/ghostrecon.html , wyłączyć na chwile adblocki itp, wpisujcie byle jaki email i dostaniecie kod na bete na wybraną k

Opublikowano

kod na 30dni plusa dla  kont ktore jeszcze nie korzystaly z 30niowego traila:

49RK-CCN5-6NND

Opublikowano

Masz zbędny kod do 30 dniowego triala PLUSA? Żaden problem. Wyślij mi go na PW. Zyskasz moją dozgonną wdzięcznoś i zaoszczędzisz nerwów innym użytkownikom forum, którzy wpisują zużyty kod po raz piąty, bo się komuś nie chciało pochwalić, że go wykorzystał.

EDYTA. Ja naprawdę chce kod. :)

Edytowane przez TAILOR

Opublikowano

No chociaz dajcie plusa, jak wykorzystacie ten kod, co by bylo wiadomo.

Opublikowano

Mowisz masz;)

Masz zbędny kod do 30 dniowego triala PLUSA? Żaden problem. Wyślij mi go na PW. Zyskasz moją dozgonną wdzięcznoś i zaoszczędzisz nerwów innym użytkownikom forum, którzy wpisują zużyty kod po raz piąty, bo się komuś nie chciało pochwalić, że go wykorzystał.

EDYTA. Ja naprawdę chce kod. :)

Opublikowano

wiecej nie mam w chwili obecnej jak cos bede mial to zapodam..

a teraz lapcie mam kod do GTAIV na x360 na  gamerpic  znalazlem ostatnio pomiedzy grami niezdrapany i niewykorzystany...:

BHMMM-JDQ2G-3MGHR-76P79-6XWHY

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

PS4_Wel_07_50.jpg

Kod na dynamiczny motyw PS4. Jak na obrazku
QGRM-LKN9-2GND

EDIT: 
@vip77
napisane jest, że dynamiczny motyw

Edytowane przez mr.Zajac

Opublikowano

Jak zużyjecie jakiś kod to dajcie znać o tym, a nie po cichaczu wpiszecie i zadowoleni.

Opublikowano

DCDP-BKNB-KLKR

dynamiczny motyw z the last of us (zapomnialem sobie o nim ze mam do wydania :)

@mr.Zajac

jak to motyw wysylany na maila przez sony, bo na taki mi po zdjeciu wyglada to on nie jest dynamiczny ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zanim napiszecie prośbę o coś, przeczytajcie z łaski swojej regulamin tego tematu.

Opublikowano

kod na ps vita na darmowe minuty skype SKYPE-YVMYY-YT7JJ-NNRUR-R4F9E

dynamiczny motyw the last of us - GNRF-JMN6-NTGJ

Edytowane przez gostdog

Opublikowano

Jak zużyjecie jakiś kod to dajcie znać o tym, a nie po cichaczu wpiszecie i zadowoleni.

Problem chyba w tym, że sporo kodów wykorzystują tzw. "goście forumowi", nie użytkownicy. Więc najlepiej ogłosić co się ma i dawać zainteresowanym na PW.

Opublikowano

Albo zahasłować temat i dostęp tylko dla zarejestrowanych.

Opublikowano

Już był poruszany ten temat (dostep dla zarejestrowanych) i nie da się konkretnego tematu, a jedynie całe podforum. Z hasłem pewnie jest podobnie, ale tu pozostaje kwestia komu dać passy :D

Opublikowano

Kody na demo Beyond: Two Souls.

J2RG-RNNA-G26H

QED6-CNNK-N8QJ

Opublikowano

Przypominam o dziękowaniu za kody.

Wpisałeś kod i zadziałał? Daj autorowi plusa.

Wpisałeś kod i nawet nie podziękowałeś? Czeka Cię ban.

Opublikowano

Własnie chciałem skorzystać, ale nic z tego :(

EDIT.

można by pozmieniać trochę zasady w stylu:

-mam kod na (...), proszę o kontakt na PW ?

Edytowane przez MEVEK

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pytanie. Dostałem kilka dni temu kod na miesiąc plusa na pocztę (ktoś chce kupić? ;):ninja: )

Chodzi o to, że kod nie chce działać. Sprawdzałem na kontach, na których na pewno nie były kody trialowe używane, a nawet założyłem specjalnie nowe randomowe konto i nic. Jakieś sugestie, co może być grane?

Opublikowano

Jedyne co mi przychodzi do głowy to kod jest zyebany ?

Opublikowano

Na koncie, w którym chcesz wpisać kod musisz mieć uzupełniony numer aktywnej karty debetowej. Chyba chodzi o to.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pytanie. Dostałem kilka dni temu kod na miesiąc plusa na pocztę (ktoś chce kupić? ;):ninja: )

Chodzi o to, że kod nie chce działać. Sprawdzałem na kontach, na których na pewno nie były kody trialowe używane, a nawet założyłem specjalnie nowe randomowe konto i nic. Jakieś sugestie, co może być grane?

prawdopodobnie kod jest na ''nowe'' konta, ja kiedys wykorzystalem u siebie traila od tamtej pory traile miesieczne juz nie dzialaly/laja..no i plus to co napisal maztika powyzej...

Edytowane przez shy4