Opublikowano 8 sierpnia 201311 l Przyjme kod na bete Batman: Arkham Orgins. Kody na PW Może być też konto. Edytowane 8 sierpnia 201311 l przez CraftManiac
Opublikowano 21 sierpnia 201311 l kod na 30dni plusa dla kont ktore jeszcze nie korzystaly z 30niowego traila: 49RK-CCN5-6NND
Opublikowano 21 sierpnia 201311 l Masz zbędny kod do 30 dniowego triala PLUSA? Żaden problem. Wyślij mi go na PW. Zyskasz moją dozgonną wdzięcznoś i zaoszczędzisz nerwów innym użytkownikom forum, którzy wpisują zużyty kod po raz piąty, bo się komuś nie chciało pochwalić, że go wykorzystał. EDYTA. Ja naprawdę chce kod. Edytowane 21 sierpnia 201311 l przez TAILOR
Opublikowano 21 sierpnia 201311 l No chociaz dajcie plusa, jak wykorzystacie ten kod, co by bylo wiadomo.
Opublikowano 21 sierpnia 201311 l Dam kody na plusa osobie która da kod uplay do far cry 3 lub udostępni konto z aktywnym paszportem
Opublikowano 21 sierpnia 201311 l Mowisz masz;) Masz zbędny kod do 30 dniowego triala PLUSA? Żaden problem. Wyślij mi go na PW. Zyskasz moją dozgonną wdzięcznoś i zaoszczędzisz nerwów innym użytkownikom forum, którzy wpisują zużyty kod po raz piąty, bo się komuś nie chciało pochwalić, że go wykorzystał. EDYTA. Ja naprawdę chce kod.
Opublikowano 22 sierpnia 201311 l wiecej nie mam w chwili obecnej jak cos bede mial to zapodam.. a teraz lapcie mam kod do GTAIV na x360 na gamerpic znalazlem ostatnio pomiedzy grami niezdrapany i niewykorzystany...: BHMMM-JDQ2G-3MGHR-76P79-6XWHY
Opublikowano 30 sierpnia 201311 l Kod na dynamiczny motyw PS4. Jak na obrazkuQGRM-LKN9-2GND EDIT: @vip77napisane jest, że dynamiczny motyw Edytowane 1 września 201311 l przez mr.Zajac
Opublikowano 30 sierpnia 201311 l Jak zużyjecie jakiś kod to dajcie znać o tym, a nie po cichaczu wpiszecie i zadowoleni.
Opublikowano 30 sierpnia 201311 l DCDP-BKNB-KLKR dynamiczny motyw z the last of us (zapomnialem sobie o nim ze mam do wydania @mr.Zajac jak to motyw wysylany na maila przez sony, bo na taki mi po zdjeciu wyglada to on nie jest dynamiczny
Opublikowano 10 września 201311 l Zanim napiszecie prośbę o coś, przeczytajcie z łaski swojej regulamin tego tematu.
Opublikowano 18 września 201311 l kod na ps vita na darmowe minuty skype SKYPE-YVMYY-YT7JJ-NNRUR-R4F9E dynamiczny motyw the last of us - GNRF-JMN6-NTGJ Edytowane 18 września 201311 l przez gostdog
Opublikowano 18 września 201311 l Jak zużyjecie jakiś kod to dajcie znać o tym, a nie po cichaczu wpiszecie i zadowoleni. Problem chyba w tym, że sporo kodów wykorzystują tzw. "goście forumowi", nie użytkownicy. Więc najlepiej ogłosić co się ma i dawać zainteresowanym na PW.
Opublikowano 18 września 201311 l Już był poruszany ten temat (dostep dla zarejestrowanych) i nie da się konkretnego tematu, a jedynie całe podforum. Z hasłem pewnie jest podobnie, ale tu pozostaje kwestia komu dać passy
Opublikowano 25 września 201311 l Przypominam o dziękowaniu za kody. Wpisałeś kod i zadziałał? Daj autorowi plusa. Wpisałeś kod i nawet nie podziękowałeś? Czeka Cię ban.
Opublikowano 27 września 201311 l Własnie chciałem skorzystać, ale nic z tego EDIT. można by pozmieniać trochę zasady w stylu: -mam kod na (...), proszę o kontakt na PW ? Edytowane 28 września 201311 l przez MEVEK
Opublikowano 17 października 201311 l Pytanie. Dostałem kilka dni temu kod na miesiąc plusa na pocztę (ktoś chce kupić? ) Chodzi o to, że kod nie chce działać. Sprawdzałem na kontach, na których na pewno nie były kody trialowe używane, a nawet założyłem specjalnie nowe randomowe konto i nic. Jakieś sugestie, co może być grane?
Opublikowano 18 października 201311 l Na koncie, w którym chcesz wpisać kod musisz mieć uzupełniony numer aktywnej karty debetowej. Chyba chodzi o to.
Opublikowano 27 października 201311 l Pytanie. Dostałem kilka dni temu kod na miesiąc plusa na pocztę (ktoś chce kupić? ) Chodzi o to, że kod nie chce działać. Sprawdzałem na kontach, na których na pewno nie były kody trialowe używane, a nawet założyłem specjalnie nowe randomowe konto i nic. Jakieś sugestie, co może być grane? prawdopodobnie kod jest na ''nowe'' konta, ja kiedys wykorzystalem u siebie traila od tamtej pory traile miesieczne juz nie dzialaly/laja..no i plus to co napisal maztika powyzej... Edytowane 27 października 201311 l przez shy4