Skocz do zawartości

Centrum kodów promocyjnych - Pierwszy post !

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 326,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sprawdź PW.     Chętni na GoW 3 muszą chwile poczekać   Dobra zaczynam rozsyłać PMki, na początek do tych którzy widze że są zalogowani. Mam nadzieje że nie będzie tłoku przy ściąganiu.   Dobr

• Jako że demo GoW 3 jest już ogólnodostępne nie ma sensu dalsze udostepnianie. Jakoś minęły te dwa miesiące w ciągu których znalazło się ok 150 chętnych na pobranie dema :potter:. Od razu chciałbym pod

• Panowie i Panie !! chwytać kody na Ghost Recon Future Soldier !! http://nightdev.com/ghostrecon.html , wyłączyć na chwile adblocki itp, wpisujcie byle jaki email i dostaniecie kod na bete na wybraną k

Opublikowano

Ja również, jeżeli ktoś posiada, to proszę o podesłanie na PW :]

Opublikowano

jako, ze przez grzecznosc Bartka sciagnalem demo, po fakcie mam kod do rozdania. jezeli ktos chce - niech pisze na PW.

Opublikowano

Witam wszystkich. Właśnie dostałem kod na demo Heavy Rain, użyje go na tym samym koncie na którym jest demo GoW 3 aby było łatwiej ze ściągnięciem, a i na forum będzie większy pożadek. Jakby ktoś był chetny to będe wysyłał passy za jakiś czas.

Opublikowano

demo rozdalem.

wlasnie mialem Ci pisac Square, zebys zrobil z kodem do HR to samo co z GoW 3 ;) ekstra!

Opublikowano

Witam wszystkich. Właśnie dostałem kod na demo Heavy Rain, użyje go na tym samym koncie na którym jest demo GoW 3 aby było łatwiej ze ściągnięciem, a i na forum będzie większy pożadek. Jakby ktoś był chetny to będe wysyłał passy za jakiś czas.

ja jestem chetny szczegolnie zalezy mi na gow3

Opublikowano

W związku z tym że konto z GoW 3 jest na US, posiadany przeze mnie kod na nim nie działa. Założe nowe konto na PL i powinno nie być większych problemów.

Jakby co to dostęp do dema Heavy Rain będe rozsyłał od jutrzejszych godzin porannych, możliwe że jednak wcześniej. Tak więc uzbrojcie się w cierpliwość. Chyba że ktoś inny założy też konto.

Opublikowano

OK. Już mam kod. Demo jest na moim koncie od GoW III. Wpisywać się, to do paru osób wyśle na PW. Nie pisać do mnie w tej sprawie na GG, PW, mail itd.

PS: Właściciel konta z hasłem bartek1 niech do mnie się odezwie na GG to pomogę odzyskać konto ;)

Pozdro

Opublikowano

poproszę o kod do hr

Square, ja byłbym chętny i to bardzo.

Sprawdźcie PMki.

ja jestem chetny szczegolnie zalezy mi na gow3

Sprawdź PM.

Edytowane przez Square

Opublikowano

Biorąc pod uwage fakt, że nie przebywam na forum 24/7 nic nie stoi na przeszkodzie żebyś też udostępniał dema. Chociaż forumowa brać jest raczej cierpliwa i poczeka spokojnie na swoją kolej :whistling: Zawsze jakby co to będzie jedno zapasowe konto jakby ktoś zmienił hasło. A i o samodzielne uzyskanie kodu na demo HR nie ma jakoś cięzko tak jak w przypadku GoW 3, więc przypuszczam że i chętnych będzie mniej. Chociaz przez ten dzień nazbierało się dość sporo próśb.

Opublikowano

Cześć :)

Jeżeli to możliwe to bardzo proszę o kod na demko GOW3. Pozdrawiam

Witam!

Jeśli jest jeszcze taka możliwość to poproszę o kod/sposób na ściągnięcie dema GOW3.

Z góry serdecznie dziękuję.

Pozdrawiam!

Sprawdźcie PMki.

Opublikowano

Square proszę jeszcze raz o namiar na GOW3:)

Opublikowano

Square, również bardzo proszę o namiary na HR oraz GOW3. Pozdrawiam :thumbsup:

Opublikowano

Ja również prosiłbym o pomoc w zdobyciu kodu na GoW III jesli mozna;)

Opublikowano

jak ktos ma jeszcze jakis zbedny kodzik do HR , to bardzo bym prosil :) , z gory dzieki.