Opublikowano 5 lutego 201015 l Jak ktoś ma to poprosze o kod na demko Heavy Rain na moje PW. Z góry dzięki
Opublikowano 5 lutego 201015 l Tutaj macie krok po kroku opisane jak zdobyc kod do HR. http://www.ps3site.pl/demo-heavy-rain-juz-jest/34957/
Opublikowano 5 lutego 201015 l jako, ze przez grzecznosc Bartka sciagnalem demo, po fakcie mam kod do rozdania. jezeli ktos chce - niech pisze na PW.
Opublikowano 5 lutego 201015 l Witam wszystkich. Właśnie dostałem kod na demo Heavy Rain, użyje go na tym samym koncie na którym jest demo GoW 3 aby było łatwiej ze ściągnięciem, a i na forum będzie większy pożadek. Jakby ktoś był chetny to będe wysyłał passy za jakiś czas.
Opublikowano 5 lutego 201015 l demo rozdalem. wlasnie mialem Ci pisac Square, zebys zrobil z kodem do HR to samo co z GoW 3 ekstra!
Opublikowano 5 lutego 201015 l Witam wszystkich. Właśnie dostałem kod na demo Heavy Rain, użyje go na tym samym koncie na którym jest demo GoW 3 aby było łatwiej ze ściągnięciem, a i na forum będzie większy pożadek. Jakby ktoś był chetny to będe wysyłał passy za jakiś czas. ja jestem chetny szczegolnie zalezy mi na gow3
Opublikowano 5 lutego 201015 l Witam wszystkich. Właśnie dostałem kod na demo Heavy Rain, użyje go na tym samym koncie na którym jest demo GoW 3 aby było łatwiej ze ściągnięciem, a i na forum będzie większy pożadek. Jakby ktoś był chetny to będe wysyłał passy za jakiś czas. W związku z tym że konto z GoW 3 jest na US, posiadany przeze mnie kod na nim nie działa. Założe nowe konto na PL i powinno nie być większych problemów. Jakby co to dostęp do dema Heavy Rain będe rozsyłał od jutrzejszych godzin porannych, możliwe że jednak wcześniej. Tak więc uzbrojcie się w cierpliwość. Chyba że ktoś inny założy też konto.
Opublikowano 5 lutego 201015 l OK. Już mam kod. Demo jest na moim koncie od GoW III. Wpisywać się, to do paru osób wyśle na PW. Nie pisać do mnie w tej sprawie na GG, PW, mail itd. PS: Właściciel konta z hasłem bartek1 niech do mnie się odezwie na GG to pomogę odzyskać konto Pozdro
Opublikowano 5 lutego 201015 l poproszę o kod do hr Square, ja byłbym chętny i to bardzo. Sprawdźcie PMki. ja jestem chetny szczegolnie zalezy mi na gow3 Sprawdź PM. Edytowane 5 lutego 201015 l przez Square
Opublikowano 5 lutego 201015 l Biorąc pod uwage fakt, że nie przebywam na forum 24/7 nic nie stoi na przeszkodzie żebyś też udostępniał dema. Chociaż forumowa brać jest raczej cierpliwa i poczeka spokojnie na swoją kolej Zawsze jakby co to będzie jedno zapasowe konto jakby ktoś zmienił hasło. A i o samodzielne uzyskanie kodu na demo HR nie ma jakoś cięzko tak jak w przypadku GoW 3, więc przypuszczam że i chętnych będzie mniej. Chociaz przez ten dzień nazbierało się dość sporo próśb.
Opublikowano 5 lutego 201015 l Cześć Jeżeli to możliwe to bardzo proszę o kod na demko GOW3. Pozdrawiam Witam! Jeśli jest jeszcze taka możliwość to poproszę o kod/sposób na ściągnięcie dema GOW3. Z góry serdecznie dziękuję. Pozdrawiam! Sprawdźcie PMki.
Opublikowano 6 lutego 201015 l jak ktos ma jeszcze jakis zbedny kodzik do HR , to bardzo bym prosil , z gory dzieki.