Opublikowano 6 lutego 201015 l siemka dysponuje jeszcze ktoś wolnym slotem do demka HR? chętnie bym przetestował przed zakupem
Opublikowano 6 lutego 201015 l no kurde podalem passy wczesniej.... demko moze sciagac dowolna liczba osob. chyba, ze ktos zmienil haslo
Opublikowano 6 lutego 201015 l Square prosiłbym o kod do demka GOW 3 wiem ze juz prosilem ale nie dostalem pw. A tu kod do demka HR kto pierwszy ten lepszy 3FAL-8PBN-F3P5
Opublikowano 6 lutego 201015 l Witam Gdyby można było prosiłbym o kod do dema GOD OF WAR 3 email darqnes0109@gmail.com Z góry dziękuje Edytowane 6 lutego 201015 l przez darqnes0109
Opublikowano 6 lutego 201015 l Moje konto z demem Heavy Rain po Polsku! login: lolwut1@poczta.onet.pl hasło: heavy0
Opublikowano 6 lutego 201015 l Poprosze o dostęp do konta z GOW III z góry dziękuję Square prosiłbym o kod do demka GOW 3 wiem ze juz prosilem ale nie dostalem pw. A tu kod do demka HR kto pierwszy ten lepszy 3FAL-8PBN-F3P5 Witam Gdyby można było prosiłbym o kod do dema GOD OF WAR 3 email darqnes0109@gmail.com Z góry dziękuje Sprawdźcie PMki.
Opublikowano 7 lutego 201015 l Dysponuję jednym świeżutkim kodem do HR. Kod wysyłam na email, tylko dajcie znać. Mój email: radiomagnetofon@gmail.com Ta sama oferta jest na innym forum także kto pierwszy ten lepszy Pzdr. Edytowane 7 lutego 201015 l przez pl_yoshi
Opublikowano 7 lutego 201015 l Ma ktos kod na demo God OF War 3 ? W zamian oddam kod na demo Heavy Rain.