Incognitos 2 Opublikowano 18 grudnia 2009 Opublikowano 18 grudnia 2009 Ma ktoś kod do Bety Bad Company 2? Czy konto do udostępnienia czy coś Cytuj
Boone 31 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 Ma ktoś kod do Bety Bad Company 2? Czy konto do udostępnienia czy coś Sprawdż PW. Cytuj
humanno 201 Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 to ja juz nie wiem, prosimy tu o kody czy nie? Skoro kolega powyżej juz dostał to ja nadal bardzo bardzo chetnie przyjme kod na Bad Company 2. Dzieki. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 Sorry za offtop ale ten kod już raczej ci się nie przyda, bo jutro oficjalnie zamykają wersję BETA BC2. Cytuj
ragaragaraga 0 Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 Jak ktoś mi pomoże z kodami do Dragon age to oddam jeden kod na zbroje smoczą Cytuj
goblin28 0 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 witam ze stronki www.modnation.com można było pobrać Exlusive beta Modnation Racers-1warunek-konto trzeba mieć na ps Store US.Nie kupujcie ludzie od osób z Allegro ,które przed świętami mają zamiar wypchać sobie portfele waszymi pieniędzmi.Wiem ,że to może być warn,ale pytam grzecznościowo,bo chciałbym pomóc-czy jak już ściągnąłem ten kod i użyłem czy mogę Go podać dalej???Pozdrawiam Cytuj
vip77 237 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 nie. kod po uzyciu jest juz nieaktywny. Cytuj
humanno 201 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 Sorry za offtop ale ten kod już raczej ci się nie przyda, bo jutro oficjalnie zamykają wersję BETA BC2. beta ponoć sobie działa w najlepsze w dalszym ciągu, wiec moja prośba a kod do BC2 jest aktualna, nawe jeśli miałbym pograc przez 1 dzien. jak co to PM. senx. Cytuj
Square 8 562 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 Mam do wykorzystania kod na demo God of War 3. Założyłem już nowe konto, więc jakby ktoś był chętny to będe mógł mu udostępnić w późniejszych godzinach. Jeżeli to nie jest sprzeczne z zasadami tego tematu (nie pamiętam, później przeczytam kolejny raz) to możecie prosic o dostęp w tym temacie. Więcej informacji za jakieś 2,5-3h Pozdrawiam i Wesołych Świąt. 1 Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 (edytowane) To ja poproszę. Będę bardzo wdzięczny. Edytowane 24 grudnia 2009 przez TheBesTia Cytuj
Square 8 562 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 Dobra, zasady przeczytane wszystko jasne Tak jak w pierwszym poście czyli osoby chętne na dostęp do konta z demkiem GoW 3, proszone są o napisanie, że 'są chętne' Teraz moja prośba do osób pobierających demo: 1. Od razu po załączeniu pobierania, proszę o wysłanie do mnie wiadomości na PSN z pobieranego konta (jestem dodany jako znajomy na tym koncie), a w treści napisać swój nick z forum. 2. Od razu po wysłaniu wiadomości, proszę o usunięcia konta z demem ze swojej konsoli (tym sposobem nie będzie was kusiło aby zmienic hasło). Demko będzie się normalnie ściągało i będzie je można uruchomić na swoim głównym koncie (sprawdziłem osobiście). 3. Osoby które dostaną dostęp do konta, są proszone o nieprzekazywanie dostępu osobom trzecim. Te trzy proste zasady mają pomóc w znalezieniu ewentualnego cwaniaczka, który będzie chciał zmienić hasło do konta. Oczywiście będzie potrzebna wasza pomoc, poprzez stosowanie się do tych zasad. Sam będe się starał o zmienianie hasła co kilka udostępnień (domyślnie 5) w celu zmniejszenia grupy podejrzanych. Prosze wszystkich o dostosowanie się do zasad tego tematu jak i do tych dodatkowych trzech. TheBestia zaraz Ci wyśle pasy do konta. Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych. 2 Cytuj
Timmy 1 799 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 Dobra, zasady przeczytane wszystko jasne Tak jak w pierwszym poście czyli osoby chętne na dostęp do konta z demkiem GoW 3, proszone są o napisanie, że 'są chętne' Teraz moja prośba do osób pobierających demo: 1. Od razu po załączeniu pobierania, proszę o wysłanie do mnie wiadomości na PSN z pobieranego konta (jestem dodany jako znajomy na tym koncie), a w treści napisać swój nick z forum. 2. Od razu po wysłaniu wiadomości, proszę o usunięcia konta z demem ze swojej konsoli (tym sposobem nie będzie was kusiło aby zmienic hasło). Demko będzie się normalnie ściągało i będzie je można uruchomić na swoim głównym koncie (sprawdziłem osobiście). 3. Osoby które dostaną dostęp do konta, są proszone o nieprzekazywanie dostępu osobom trzecim. Te trzy proste zasady mają pomóc w znalezieniu ewentualnego cwaniaczka, który będzie chciał zmienić hasło do konta. Oczywiście będzie potrzebna wasza pomoc, poprzez stosowanie się do tych zasad. Sam będe się starał o zmienianie hasła co kilka udostępnień (domyślnie 5) w celu zmniejszenia grupy podejrzanych. Prosze wszystkich o dostosowanie się do zasad tego tematu jak i do tych dodatkowych trzech. TheBestia zaraz Ci wyśle pasy do konta. Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych. Jestem chętny Cytuj
warmc 0 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 (edytowane) Również byłbym zainteresowany. Z góry dzięki. Edytowane 24 grudnia 2009 przez warmc Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 Proszę o udostępnienie konta, z betą GoW3 Cytuj
przemekstr 0 Opublikowano 25 grudnia 2009 Opublikowano 25 grudnia 2009 (edytowane) Moge prosić o dostęp do konta z demkiem GOW3 Do Usunięcia Edytowane 27 grudnia 2009 przez przemekstr Cytuj
Square 8 562 Opublikowano 25 grudnia 2009 Opublikowano 25 grudnia 2009 (edytowane) Sprawdź PW EDIT: Jakby ktoś miał kodzik na ModNations Racers to mogę założyc konto Edytowane 25 grudnia 2009 przez Square 1 Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 25 grudnia 2009 Opublikowano 25 grudnia 2009 Czy ja mógłbym dostać pass do konta z demo GoW III? Bardzo dziękuję z góry. Cytuj
Ins 5 748 Opublikowano 25 grudnia 2009 Opublikowano 25 grudnia 2009 Rowniez prosze o dostep do konta z demkiem GoW3. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 25 grudnia 2009 Opublikowano 25 grudnia 2009 Mogę prosić o dostęp do konta z demkiem GOW3 i ModNations Racers ? Cytuj
Square 8 562 Opublikowano 25 grudnia 2009 Opublikowano 25 grudnia 2009 (edytowane) Sprawdźcie wiadomości Przypominam chętnym na demo GoW 3 aby zapoznali się z moim postem na drugiej stronie tego tematu (#36). Przygarne kod na ModNations Racers w celu założenia konta. Edytowane 25 grudnia 2009 przez Square 1 Cytuj
boski_karol 2 Opublikowano 26 grudnia 2009 Opublikowano 26 grudnia 2009 Square - poszło, dbaj o niego 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi