Skocz do zawartości

Centrum kodów promocyjnych - Pierwszy post !

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam ze stronki www.modnation.com można było pobrać Exlusive beta Modnation Racers-1warunek-konto trzeba mieć na ps Store US.Nie kupujcie ludzie od osób z Allegro ,które przed świętami mają zamiar wypchać sobie portfele waszymi pieniędzmi.Wiem ,że to może być warn,ale pytam grzecznościowo,bo chciałbym pomóc-czy jak już ściągnąłem ten kod i użyłem czy mogę Go podać dalej???Pozdrawiam

Opublikowano

Sorry za offtop ale ten kod już raczej ci się nie przyda, bo jutro oficjalnie zamykają wersję BETA BC2.

beta ponoć sobie działa w najlepsze w dalszym ciągu, wiec moja prośba a kod do BC2 jest aktualna, nawe jeśli miałbym pograc przez 1 dzien. jak co to PM. senx.

Opublikowano

Mam do wykorzystania kod na demo God of War 3. Założyłem już nowe konto, więc jakby ktoś był chętny to będe mógł mu udostępnić w późniejszych godzinach. Jeżeli to nie jest sprzeczne z zasadami tego tematu (nie pamiętam, później przeczytam kolejny raz) to możecie prosic o dostęp w tym temacie. Więcej informacji za jakieś 2,5-3h :) Pozdrawiam i Wesołych Świąt.

• Plusik 1
Opublikowano

Dobra, zasady przeczytane wszystko jasne :)

Tak jak w pierwszym poście czyli osoby chętne na dostęp do konta z demkiem GoW 3, proszone są o napisanie, że 'są chętne' :)

Teraz moja prośba do osób pobierających demo:

1. Od razu po załączeniu pobierania, proszę o wysłanie do mnie wiadomości na PSN z pobieranego konta (jestem dodany jako znajomy na tym koncie), a w treści napisać swój nick z forum.

2. Od razu po wysłaniu wiadomości, proszę o usunięcia konta z demem ze swojej konsoli (tym sposobem nie będzie was kusiło aby zmienic hasło).

Demko będzie się normalnie ściągało i będzie je można uruchomić na swoim głównym koncie (sprawdziłem osobiście).

3. Osoby które dostaną dostęp do konta, są proszone o nieprzekazywanie dostępu osobom trzecim.

Te trzy proste zasady mają pomóc w znalezieniu ewentualnego cwaniaczka, który będzie chciał zmienić hasło do konta. Oczywiście będzie potrzebna wasza pomoc, poprzez stosowanie się do tych zasad.

Sam będe się starał o zmienianie hasła co kilka udostępnień (domyślnie 5) w celu zmniejszenia grupy podejrzanych.

Prosze wszystkich o dostosowanie się do zasad tego tematu jak i do tych dodatkowych trzech.

TheBestia zaraz Ci wyśle pasy do konta.

Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych.

• Plusik 2
Opublikowano

Dobra, zasady przeczytane wszystko jasne :)

Tak jak w pierwszym poście czyli osoby chętne na dostęp do konta z demkiem GoW 3, proszone są o napisanie, że 'są chętne' :)

Teraz moja prośba do osób pobierających demo:

1. Od razu po załączeniu pobierania, proszę o wysłanie do mnie wiadomości na PSN z pobieranego konta (jestem dodany jako znajomy na tym koncie), a w treści napisać swój nick z forum.

2. Od razu po wysłaniu wiadomości, proszę o usunięcia konta z demem ze swojej konsoli (tym sposobem nie będzie was kusiło aby zmienic hasło).

Demko będzie się normalnie ściągało i będzie je można uruchomić na swoim głównym koncie (sprawdziłem osobiście).

3. Osoby które dostaną dostęp do konta, są proszone o nieprzekazywanie dostępu osobom trzecim.

Te trzy proste zasady mają pomóc w znalezieniu ewentualnego cwaniaczka, który będzie chciał zmienić hasło do konta. Oczywiście będzie potrzebna wasza pomoc, poprzez stosowanie się do tych zasad.

Sam będe się starał o zmienianie hasła co kilka udostępnień (domyślnie 5) w celu zmniejszenia grupy podejrzanych.

Prosze wszystkich o dostosowanie się do zasad tego tematu jak i do tych dodatkowych trzech.

TheBestia zaraz Ci wyśle pasy do konta.

Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych.

Jestem chętny :P

Gość Zaqair
Opublikowano

Mogę prosić o dostęp do konta z demkiem GOW3 i ModNations Racers ?

Opublikowano (edytowane)

Sprawdźcie wiadomości :) Przypominam chętnym na demo GoW 3 aby zapoznali się z moim postem na drugiej stronie tego tematu (#36).

Przygarne kod na ModNations Racers w celu założenia konta.

Edytowane przez Square
  • Plusik 1