Skocz do zawartości

Centrum kodów promocyjnych - Pierwszy post !

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 327,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sprawdź PW.     Chętni na GoW 3 muszą chwile poczekać   Dobra zaczynam rozsyłać PMki, na początek do tych którzy widze że są zalogowani. Mam nadzieje że nie będzie tłoku przy ściąganiu.   Dobr

• Jako że demo GoW 3 jest już ogólnodostępne nie ma sensu dalsze udostepnianie. Jakoś minęły te dwa miesiące w ciągu których znalazło się ok 150 chętnych na pobranie dema :potter:. Od razu chciałbym pod

• Panowie i Panie !! chwytać kody na Ghost Recon Future Soldier !! http://nightdev.com/ghostrecon.html , wyłączyć na chwile adblocki itp, wpisujcie byle jaki email i dostaniecie kod na bete na wybraną k

Opublikowano

Mam kod na betę to znaczy kod dopiero do wymiany na stronie MOH na betę. Problem w tym, że nie mam 100 % pewności czy kod nie został już wymieniony/użyty. Niech osoba która pierwsza wymieni kod napisze czy działa czy nie. Bo jeżeli tak to jest szansa, że będę miał ich więcej.

DDKW-ULKA-YZ2W-5QUD

Pamiętajcie to jest kod na wymianę na kod do bety na stronie głównej. Nie bezpośrednio na betę ;].

Opublikowano

O no to za(pipi)iście.

To tak jak napisałem jest szansa na więcej kodów. Na razie trzeba czekać jak tylko się uda to powrzucam je tutaj.

Opublikowano

Poproszę o kodzik na betę MoH.

Z góry dzięki :)

Opublikowano

Jeżeli będzie taka możliwość ja również poprosze o kod na bete MOH najlepiej na PW .

Edytowane przez michal2428

Opublikowano

Kod na stronę MOH, tylko też nie wiem czy jeszcze działa.

7SF3-7N26-Y84K-LVHK

Opublikowano

Jeszcze gdyby ktos rozdawal, to by bylo git. Jak jest kazdy widzi, a postow z prosbami ciagle przybywa.

Edytowane przez Square

Opublikowano

Ja również chętnie przygarnął kod na Moha.

Słyszał ktoś może o kodzie na multi bete Assassin creeda?

Co do MoHa pamiętajcie wyślijcie mi!, będę bardzo wdzieczny!

Opublikowano

Jakby ktoś był chętny na bete MoH niech napisze posta.

Warunek jest taki, że po tym jak się już nagra ma dać mi znać, żebym mógł przekazać konto dalej. Przypuszczam że ten okres nie będzie dłuzszy niż 1-2 dni biorąc pod uwagę wszystkich korzystających już z tego konta.

Opublikowano

Square: ja bym byl zainteresowany na sprawdzenie tej bety.

Opublikowano

Square: ja bym byl zainteresowany na sprawdzenie tej bety.

Sprawdź PM.