Opublikowano 26 grudnia 200915 l Dzięki, leci plusik Jakby ktoś był chetny na ModNations Racers to założyłem już konto i za kilka godzin będe mógł je udostepnić zainteresowanym. Jednocześnie informuje aby osoby zainteresowane dostępem zapoznały się z moim postem na drugiej stronie (#36). Przy becie ModNations proszę postępować analogicznie jak przy demku God of War 3.
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Square prosze o pass do demka GOWIII i jak możesz to przy okazji do bety Modnations racers
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Square ja jestem chętny na bete ModNations Racers . I jakby się dało też na demko GOW3 [kumpel mnie męczy z tym demkiem ]
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Square ja bym prosił o dostęp do bety ModNations Racers Edytowane 26 grudnia 200915 l przez zaq123456
Opublikowano 26 grudnia 200915 l deek i Shadow sprawdźcie PW (GoW 3) Co do ModNations to udostępnie w godzinach popołudniowych, narazie jest konto ale bez ściągniętej bety.
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Sprawa z udostępnianiem bety ModNations Racers troche się skomplikowała, ponieważ ściągnięcie bety aktywuje konto. W związku z tym, dostep poleci do 4 pierwszych osób, które były chętne. Natomiast demo GoW 3 będzie udostępniane dalej.
Opublikowano 29 grudnia 200915 l Prosze o kod do ModNations Racers Edytowane 29 grudnia 200915 l przez beny25b
Opublikowano 29 grudnia 200915 l Jeśli to możliwe to poprosił bym o udostempnienie konta z Battlefield Bad Company 2
Opublikowano 29 grudnia 200915 l Jeśli to możliwe to poprosił bym o udostempnienie konta z Battlefield Bad Company 2 Beta się skończyła. Sry za off. Edytowane 29 grudnia 200915 l przez MYSZa7
Opublikowano 29 grudnia 200915 l Jeśli to możliwe to poprosił bym o udostempnienie konta z Battlefield Bad Company 2 Beta się skończyła. Sry za off. weź mnie nie strasz - beta nadal działa i wg tego co ktos gdzies napisał DICE powiedzialo ze bedzie działać "as long as possible", sory za off EDIT: dzis pojawily sie informacje ze beta juz definitywnie zmierza ku zamkniecu, puki co, działa. Edytowane 29 grudnia 200915 l przez humanno