Opublikowano 10 lipca 201014 l dajcie ktos koda do moh'a :< na fileplanet maja tylko do wersji pc... mimo iz zaznaczam ps3 Poszlo
Opublikowano 11 lipca 201014 l Oddam kod do MoH temu, kto pierwszy poprawnie odpowie na 3 ponizsze pytania - jak nazywa sie karabin Selvarii z VC, ktory mozna odblokowac w DLC? - w grze Sacred 2 pozostala tylko jedna postac z czesci pierwszej, w ktora gracz moze sie wcielic. Ktora to postac? - w grze Dead Space akcja ma miejsce na statku kosmicznym... No wlasnie, jak sie nazywa ten statek? Odpowiedzi tutaj, kto pierwszy, dostaje kod.
Opublikowano 13 lipca 201014 l Prosze o kod do MOH skoro ju poprzednik dostal Czekam grzecznie w kolejce na ten kodzik -ma ktoś jeszcze ?Prosze na PW podeślij dobry człowieku. Edytowane 17 lipca 201014 l przez Kronos33
Opublikowano 13 lipca 201014 l Bylbym bardzo wdzieczny jezeli ktos moglby mi uzyczyc kod do bety MoH'a a tak na marginesie to do kiedy ona trwa ? jezeli chodzi o kod to prosilbym go na PW Z gory dziekuje
Opublikowano 15 lipca 201014 l Również poproszę kodzik, na PW. Dzienkkskks byłęm pierwszy i tego no, do kolejki! a tak naprawde to nie sledze tematu i wyslij mi ktoś na pw co i jak + kod i ten tego będzie ok!
Opublikowano 15 lipca 201014 l Zostal mi ostatni kod Kto odpowie na pytanie jak nazywa sie przyszywany brat Wario dostanie zaproszenie do bety
Opublikowano 15 lipca 201014 l A ja jeszcze jeden konkursik zorganizuje 1 w grze DMC mamy postac tajemniczej blondyny, jak ona ma na imie? 2 w MGS mozemy uslyszec slowa "Ocelot, you did it again", kto je wypowiada? 3 Ken Marinaris, moj nick zreszta, to postac z jakiej gry? Kto pierwszy odpowie, dostaje kod.
Opublikowano 15 lipca 201014 l 1. Trish 2. Liquid Snake 3. Zone of the Enders Chyba dobrze, ale głowy nie daje.
Opublikowano 15 lipca 201014 l prosze o kod na moha, dziekuje. eee, waluigi? Edytowane 15 lipca 201014 l przez caps_LOCK_masta
Opublikowano 16 lipca 201014 l @Square prawie dobrze, jak poprawisz to, co nie jest ok, wysylam kod. Hmm jedyne co bym mógł poprawić to dodanie ' The 2nd Runner' do trzeciej odpowiedzi. ale jako że bete już ograłem jak tylko była dostępna, to nie chce mi się dochodzić o co Ci chodzi Edytowane 16 lipca 201014 l przez Square
Opublikowano 18 lipca 201014 l Jak ktos jest chetny na bete niech napisze posta. ja square jesli można Edytowane 18 lipca 201014 l przez KoD
Opublikowano 20 lipca 201014 l Witam. Posiada ktoś kod promocyjny, który chciałby oddać na 5 gier z PSNu?:-) Takie jak o tutaj dołączony do Ratchet Clank http://allegro.pl/item1123525858_qualia_super_zestaw_6_gier_na_ps3_hit_plyta_kod.html Pozdrawiam!:-)
Opublikowano 20 lipca 201014 l Kto pierwszy ten lepszy .. i niech napisze, że wykorzystał aby inni się nie męczyli T7HF-AJBF-QTGC Dzięki za kod ;p wcześniej nie mogłem napisać bo konto nie było aktywne
Opublikowano 24 lipca 201014 l Analogicznie do posta powyżej - w razie gdyby 'ktoś' dysponował wolnym kodem - poproszę na PM. Gracias.
Opublikowano 24 lipca 201014 l Witam ! Ja rowniez poprosilbym o kod do MoH jesli ktokolwiek taki posiada. Prosze pisac na priv. Pozdrawiam serdecznie ! Montray
Opublikowano 2 sierpnia 201014 l mam 2 kody do bety Assassin's Creed: B dam osobą które kojarzę z forum. (PW)