Opublikowano 20 września 201014 l Jakby ktoś miał chętnie przygarnę konto z dzisiejszym demem Castlevanii. W zamian mogę dać kody na dlc do Mafii 2.
Opublikowano 21 września 201014 l Najlepiej założyć konto i udostępniać, na dema nie ma ograniczeń w ilości pobrań.
Opublikowano 24 września 201014 l Dziś na maile wysłano keye do bety Dead Space 2 Jakby ktoś dostał, a nie interesuje się tą grą to chętnie taki kod przyjmę. Pozdrawiam Edytowane 24 września 201014 l przez Sobies
Opublikowano 25 września 201014 l Ja dostalem nie potrzebny kod na sciagniecie ze steama dema nowego Tomb Raidera: AME2E-NM2KS-JXMDF-73II2-W47B9
Opublikowano 25 września 201014 l Kodziki do Lary Croft and Guardian of Light: http://uk.gamespot.com/event/codes/lara-croft-ps3-eur PS. Dzięki Black Mamba Bierzcie kody bo chętnie rozdają, teraz tylko do wtorku Edytka: Z jednego konta, dostałem dwa kody, po jednym na US i EU, więc gdyby ktoś się nie załapał to założe konto z demem w celu udostępniania. Edytka 2: Z jednego konta da się uzyskać 3 kody. Wrzucam od razu wersje PC, bo mi nie jest potrzebna. AME2E-SAZ9B-2TJEP-9WHNM-7BW9F wpisujecie TU Edytowane 25 września 201014 l przez Square
Opublikowano 25 września 201014 l Lara Croft and the Guardian of Light na PS3: N64E-3ABL-ANQ3 Ja by ktoś miał kodzik na bete DS bardzo bym prosił,nie wiem czy kupić tyle ciekawych produkcji. Oczywiście się kiedyś zrewanżuję. WTF?Usunęło mi posty? Przeczytaj regulamin mośku. Przeczytałem i nie rozumiem twojego oburzenia.. Jako że też się wczoraj nie popisałem, to podpowiem Ci: przeczytaj punkt 6 regulaminu Edytowane 25 września 201014 l przez PawciosS
Opublikowano 25 września 201014 l Ma ktos jeszcze kod na demo God of War: Ghost of Sparta ? Bardzo prosze napisac na pw.
Opublikowano 26 września 201014 l Też bym prosił o dane do konta z demem god of war ghost of sparta. Z góry dzięki
Opublikowano 29 września 201014 l Mam pytanie czy ktoś ma kod lub dane konta z betą assassin's creed brotherhood.
Opublikowano 29 września 201014 l Ja mam kod dzięki uprzejmości pewnego forumowicza (Kaucz), jak tylko będzie dostepna to założe stosowne konto (narazie jest chyba tylko dla PS+, jak się myle to poprawcie).
Opublikowano 3 października 201014 l Przygarnę kody na darmowe pobranie Minisów i gier z PSOne ;-) Nie pogardzę żadnym kodem ;-) Edytowane 3 października 201014 l przez Rexarek
Opublikowano 4 października 201014 l BETA Assassin's Creed Brotherhood kto pierwszy ten lepszy mi już nie potrzebny bo sprzedałem ps3 4GD2-HGB3-AMJK 1. Zaloguj się do konta PlayStation Network. 2. Odwiedź PlayStation Store za pośrednictwem systemu PlayStation3, PSP albo programu Media Go dla systemu PSP zainstalowanego w komputerze. 3. Wybierz ikonę [Redeem Codes] (Wykorzystaj kody) w menu [store Top] 4. Podaj swój 12-znakowy kod promocyjny i wybierz polecenie [Continue] 5. Wybierz polecenie [Continue] (Kontynuuj) i postępuj zgodnie z instrukcjami wyświetlanymi na ekranie, aby wykorzystać kupon z kodem 6. Po zakończeniu pobrana gra zostanie zapisana w menu XMB.
Opublikowano 4 października 201014 l Ja mam kod dzięki uprzejmości pewnego forumowicza (Kaucz), jak tylko będzie dostepna to założe stosowne konto (narazie jest chyba tylko dla PS+, jak się myle to poprawcie). Jakby co to założyłem konto, gdyby ktoś chciał to pisać. Niestety beta aktywuje slot, więc dostęp dostaną pierwsze 4 osoby (a później piąta jak zagram 20 minut )
Opublikowano 4 października 201014 l To i ja bym poprosił o kod na bete AC Brotherhood jeśli jeszcze jest możliwość. Z góry dziękuje.
Opublikowano 4 października 201014 l ja rowniez prosilem o bete i moj post zostal usuniety tylko nie wiem czemu... prosze o kodzik
Opublikowano 5 października 201014 l Też bym prosił o betę assassin's creed brotherhood. Z góry dzięki