Opublikowano 10 października 201014 l Też bym prosił o betę assassin's creed brotherhood. Z góry dzięki ja również proszę o kod pisałem już ale moja prośba widze została skasowana... Jak bym rwnie prosi kod do bety bo od 4 dni nikt nire pisze czy moi poprzednicy dostali czy nie Wywnioskowałeś z tego że dostali i możesz się upomnieć, czy chcesz po prostu dostać warna ? Sprawdźcie PW, może uda wam się pobrać.
Opublikowano 15 października 201014 l Prosze o kod do Bety Killzone 3 ;] CoATI jeżeli się załapiwesz na jakiś kod to załóż nowe konto z łaski swojej. Jeśli jest taka możliwość to i ja bym poprosił o kod do bety Killzone 3. Zanim napiszesz posta z prośbą przeczytaj pierwszy post.
Opublikowano 26 października 201014 l Raczej marne szanse i sens na zakładanie kont, beta działa tylko na koncie gdzie był użyty klucz no i jest blokada 24h. EDIT Chyba dzięki łatce, już można grać na innym koncie. Edytowane 30 października 201014 l przez RejdenForce
Opublikowano 31 października 201014 l Poproszę o kod na bete AC Brotherhood jeśli jeszcze jest możliwość.
Opublikowano 28 listopada 201014 l Jakby ktoś w najbliższym czasie zamawiał coś z Ultimy to mogę dać kod na rabat. Rabat malutki bo tylko 10 zł aleeee zawsze to paczka szlugów lub piwko do przodu ;]. Szkoda żeby się zmarnował jak coś to na pw pisać. Aha kod jest ważny chyba do 5 grudnia jakoś tak.
Opublikowano 10 grudnia 201014 l Pięknie proszę o kodzik na Sackboy Prehistoric Move. Może ktoś dostał za złoty pucharek, a nie posiada Move to chętnie przygarnę.
Opublikowano 15 grudnia 201014 l ogólnie dobrych ludzi, którzy chcieli by się podzielić kodem/kontem ostatnio brak ale: ponoć ruszyła beta Brink ; poproszę o dostęp do konta/kod (jak ktoś ma na prywatnym koncie to po becie zdezaktywuje aby nie tracił slota ) i przypominam o pierwszym poście
Opublikowano 15 grudnia 201014 l mhm ruszyła ale ma status private wiec trudno bedzie sie zalapac, bo dostep dostały wybrane/zaufane osoby
Opublikowano 18 grudnia 201014 l Pewnie już było ale nie chcę mi się sprawdzać. F57M-BNN2-G33H Kodzik na theme + avatar z Uncharted 3. Ilość pobrań nieograniczona ale trza się spieszyć zanim usuną konto.
Opublikowano 26 grudnia 201014 l Chętnie przygarnę zbędny kod na minisa Arctic Adventures: Polar's Puzzle
Opublikowano 19 stycznia 201114 l Podaje kod na Sackboys Prehistoric Move. Kto pierwszy wpisze w psn ten lepszy, powodzenia AJKH-6CNQ-JBNC Jak ktoś wykorzysta, proszę poinformować żeby inni się nie męczyli Edytowane 20 stycznia 201114 l przez TakeshiX
Opublikowano 17 lutego 201114 l Playstation Move Heroes Demo na PlayStation 3 Wielkość: 1873MB Liczba ograniczona do 5000 kodów Wymagania: * Konto na facebook'u * Konto na amerykańskim PSN * Playstation Move :potter: * Wiek: powyżej 13 lat Przy wypełnianiu należy wybrać kraj USA. W pola z imieniem i nazwiskiem możecie wpisać co chcecie Link: http://apps.facebook.../contests/97796 E: Nie za ma co... Edytowane 17 lutego 201114 l przez Kyo
Opublikowano 22 lutego 201114 l Chce ktoś darmowy kod na Retro Map Pack? Jeśli tak to: Uruchamiacie PS Home i idziecie do Home Square. Na środku będzie intruder ISA. Podchodzicie do niego i wciskacie "X". Przeniesie Was do Killzone Plaza. Tam zagracie w Killzone Plaza Defender i przejdziecie wszystkie 3 fale wrogów. Później na placu pozbieracie paczki z ISA (oznaczone czerwonym dymem, co minutę pojawia się nowa) i dostarczycie je pod bramę z grą. Jak skończycie wszystkie wyzwania to dostaniecie kod na Retro Map Pack. Radzę się spieszyć, gdyż to chyba błąd bo w Home jest napisane, że to kod na 3 punkty odblokowania. jeszcze działa
Opublikowano 5 marca 201114 l Kod do PS Store na Killzone'a ,nie wiem czy na punkty odblokowania czy na Retro Map Pack: KG9E-ALNM-7MKE Enjoy! PS: Jak ktoś wykorzysta niech da znać. Edytowane 5 marca 201114 l przez KoD
Opublikowano 7 marca 201114 l Nie użyczyłby ktoś jutro konta Playstation Plus do pobrania dema Mortal Kombat? Tylko do tego, oczywiście również mogę się odwdzięczyć w jakiś sposób. Edit: Już nieaktualne wielkie dziękiii. Edytowane 7 marca 201114 l przez SłupekPL
Opublikowano 7 marca 201114 l Tak jak wyżej, jakby ktoś mógł pożyczyć konto do ściągnięcia Mortala demo
Opublikowano 7 marca 201114 l gdyby ktos uzyczyl konta do pobrania soundtracku z kz3 bylbym wxzieczny zalatwione Edytowane 12 marca 201114 l przez Szymek_PL_
Opublikowano 8 marca 201114 l Szukam darczyńcy z dobrym sercem który podaruje mi kod na Retro Map Pack do Kz3 Pozdro !
Opublikowano 15 marca 201114 l Nie wiem czy to dobry temat aleeee... oferuję komukolwiek kod na 50% zniżki na dowolną grę na PS3 z dystrybucji Cenegi lub z Ubisoftu. Do wykorzystania w sklepie muve.pl. Ja tam dzięki zniżce za 110zł zamówiłem LA Noire. Ale jak ktoś chcę to może GTA, RDR, TDU2, AC:B czy co tam jeszcze Cenega i Ubisoft wydaje/wydała. Jako że kod jest trochę warty a mi nie potrzebny to szkoda żeby się zmarnował. W zamian chętnie przygarnę jakiś slot na obojętnie jaką grę z PSS. Byleby jakąś z trofikami. Zainteresowani pisać na PW Edytowane 15 marca 201114 l przez schab0795