Skocz do zawartości

Centrum kodów promocyjnych - Pierwszy post !

Featured Replies

Opublikowano

Też bym prosił o betę assassin's creed brotherhood. Z góry dzięki

ja również proszę o kod ;)pisałem już ale moja prośba widze została skasowana...

Jak bym rwnie prosi kod do bety bo od 4 dni nikt nire pisze czy moi poprzednicy dostali czy nie :thumbsup:

Wywnioskowałeś z tego że dostali i możesz się upomnieć, czy chcesz po prostu dostać warna ?

Sprawdźcie PW, może uda wam się pobrać.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 326,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sprawdź PW.     Chętni na GoW 3 muszą chwile poczekać   Dobra zaczynam rozsyłać PMki, na początek do tych którzy widze że są zalogowani. Mam nadzieje że nie będzie tłoku przy ściąganiu.   Dobr

• Jako że demo GoW 3 jest już ogólnodostępne nie ma sensu dalsze udostepnianie. Jakoś minęły te dwa miesiące w ciągu których znalazło się ok 150 chętnych na pobranie dema :potter:. Od razu chciałbym pod

• Panowie i Panie !! chwytać kody na Ghost Recon Future Soldier !! http://nightdev.com/ghostrecon.html , wyłączyć na chwile adblocki itp, wpisujcie byle jaki email i dostaniecie kod na bete na wybraną k

Opublikowano

Załapie się jeszcze na kod do bety AC?

Opublikowano

Prosze o kod do Bety Killzone 3 ;]

CoATI jeżeli się załapiwesz na jakiś kod to załóż nowe konto z łaski swojej.

Jeśli jest taka możliwość to i ja bym poprosił o kod do bety Killzone 3.

Zanim napiszesz posta z prośbą przeczytaj pierwszy post.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Raczej marne szanse i sens na zakładanie kont, beta działa tylko na koncie gdzie był użyty klucz no i jest blokada 24h.

EDIT Chyba dzięki łatce, już można grać na innym koncie.

Edytowane przez RejdenForce

Opublikowano

Poproszę o kod na bete AC Brotherhood jeśli jeszcze jest możliwość.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jakby ktoś w najbliższym czasie zamawiał coś z Ultimy to mogę dać kod na rabat. Rabat malutki bo tylko 10 zł aleeee zawsze to paczka szlugów lub piwko do przodu ;].

Szkoda żeby się zmarnował jak coś to na pw pisać.

Aha kod jest ważny chyba do 5 grudnia jakoś tak.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pięknie proszę o kodzik na Sackboy Prehistoric Move.

Może ktoś dostał za złoty pucharek, a nie posiada Move to chętnie przygarnę.

Opublikowano

ogólnie dobrych ludzi, którzy chcieli by się podzielić kodem/kontem ostatnio brak ale:

ponoć ruszyła beta Brink ; poproszę o dostęp do konta/kod :turned: (jak ktoś ma na prywatnym koncie to po becie zdezaktywuje aby nie tracił slota )

i przypominam o pierwszym poście :excl:

Opublikowano

mhm ruszyła ale ma status private wiec trudno bedzie sie zalapac, bo dostep dostały wybrane/zaufane osoby

Opublikowano

Pewnie już było ale nie chcę mi się sprawdzać.

F57M-BNN2-G33H

Kodzik na theme + avatar z Uncharted 3. Ilość pobrań nieograniczona ale trza się spieszyć zanim usuną konto.

Opublikowano

Chętnie przygarnę zbędny kod na minisa Arctic Adventures: Polar's Puzzle :rolleyes:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Podaje kod na Sackboys Prehistoric Move. Kto pierwszy wpisze w psn ten lepszy, powodzenia :)AJKH-6CNQ-JBNC

Jak ktoś wykorzysta, proszę poinformować żeby inni się nie męczyli ;)

Edytowane przez TakeshiX

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Fabula-w-Playstation-Move-Heroes-w46924.jpg

Playstation Move Heroes Demo na PlayStation 3

Wielkość: 1873MB

Liczba ograniczona do 5000 kodów

Wymagania:

* Konto na facebook'u

* Konto na amerykańskim PSN

* Playstation Move :potter:

Przy wypełnianiu należy wybrać kraj USA. W pola z imieniem i nazwiskiem możecie wpisać co chcecie ;)

Link: http://apps.facebook.../contests/97796

E: Nie za ma co...

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Chce ktoś darmowy kod na Retro Map Pack?

Jeśli tak to:

Uruchamiacie PS Home i idziecie do Home Square. Na środku będzie intruder ISA. Podchodzicie do niego i wciskacie "X". Przeniesie Was do Killzone Plaza. Tam zagracie w Killzone Plaza Defender i przejdziecie wszystkie 3 fale wrogów. Później na placu pozbieracie paczki z ISA (oznaczone czerwonym dymem, co minutę pojawia się nowa) i dostarczycie je pod bramę z grą. Jak skończycie wszystkie wyzwania to dostaniecie kod na Retro Map Pack.

:thumbsup:

Radzę się spieszyć, gdyż to chyba błąd bo w Home jest napisane, że to kod na 3 punkty odblokowania.

jeszcze działa :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kod do PS Store na Killzone'a ,nie wiem czy na punkty odblokowania czy na Retro Map Pack:

KG9E-ALNM-7MKE

Enjoy!

PS: Jak ktoś wykorzysta niech da znać.

Edytowane przez KoD

Opublikowano

Nie użyczyłby ktoś jutro konta Playstation Plus do pobrania dema Mortal Kombat? Tylko do tego, oczywiście również mogę się odwdzięczyć w jakiś sposób.

Edit:

Już nieaktualne wielkie dziękiii.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Tak jak wyżej, jakby ktoś mógł pożyczyć konto do ściągnięcia Mortala demo

Opublikowano

gdyby ktos uzyczyl konta do pobrania soundtracku z kz3 bylbym wxzieczny :)

zalatwione

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

Nie wiem czy to dobry temat aleeee... oferuję komukolwiek kod na 50% zniżki na dowolną grę na PS3 z dystrybucji Cenegi lub z Ubisoftu. Do wykorzystania w sklepie muve.pl. Ja tam dzięki zniżce za 110zł zamówiłem LA Noire. Ale jak ktoś chcę to może GTA, RDR, TDU2, AC:B czy co tam jeszcze Cenega i Ubisoft wydaje/wydała. Jako że kod jest trochę warty a mi nie potrzebny to szkoda żeby się zmarnował. W zamian chętnie przygarnę jakiś slot na obojętnie jaką grę z PSS. Byleby jakąś z trofikami. Zainteresowani pisać na PW ;)

Edytowane przez schab0795