Skocz do zawartości

Centrum kodów promocyjnych - Pierwszy post !

Featured Replies

Opublikowano

@up

Myślę że byłby to super pomysł, biorąc pod uwagę że w przypadku bety AC:B gra działała na wielu kontach.

EDIT:

Jestem an stronie uplay, zalogowałem się na moim koncie połączonym z PSN i nie mogę dalej nic wykombinować. Jestem na tej stronie (http://assassinscreed.ubi.com/revelations/pl-PL/acr-beta/) i nie mam pojęcia co dalej. Mogę załatwić kod a wtedy Square zrobi konto.

Edytowane przez Kalel

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 328,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sprawdź PW.     Chętni na GoW 3 muszą chwile poczekać   Dobra zaczynam rozsyłać PMki, na początek do tych którzy widze że są zalogowani. Mam nadzieje że nie będzie tłoku przy ściąganiu.   Dobr

• Jako że demo GoW 3 jest już ogólnodostępne nie ma sensu dalsze udostepnianie. Jakoś minęły te dwa miesiące w ciągu których znalazło się ok 150 chętnych na pobranie dema :potter:. Od razu chciałbym pod

• Panowie i Panie !! chwytać kody na Ghost Recon Future Soldier !! http://nightdev.com/ghostrecon.html , wyłączyć na chwile adblocki itp, wpisujcie byle jaki email i dostaniecie kod na bete na wybraną k

Opublikowano

beta kod jak ktoś chce (konsola mi właśnie padła i nici z grania):

FN3H-MQNN-BP7F

Opublikowano

ludzie dlaczego wy wpisujecie kody na swoje konta... takto jakbyscie porobili konta specialnie dla bety to nie bylo by takiej szarpaniny....

jak ktos posiada kod to niech zalozy konto i sie nim podzieli

Opublikowano

Jak ktoś dostanie (teoretycznie dzisiaj mają wysyłać) kod do bety BF3, to prośba o użycie go na "specjalnym koncie" (którym można się śmiało podzielić :dance2: )....chciałbym się też jako pierwszy ustawić w kolejce do takiego konta :whistling:

Edytowane przez Globii

Opublikowano

Zniżka 10% do zavvi: 1685-T0RN-52ZS

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kod ważny do piątku jakby co.

Kod na temat Resistance: Burning Skies na PS3/PSP

8TM2-A7NT-9G7G

img_resistance_burning_skie.jpg

Edytowane przez Square

Opublikowano

Mini ogłoszenie (1)- w związku z tym, że TERAZ wysyłane sa kody do BF3 i ludzie już grają... Trzymajcie się zasad tego tematu, bo polecą warny. Jak to nie pomoże to zawołam Stone.

(2) jesli ktoś założy konto z betą, w co wątpię, to niech nie wstawia tutaj, bezpośrednio loginu i hasła, bo macie jak w banku, że ktoś zmieni hasło, bedzie płacz i szukanie właściciela konta.

(3) Prośba > passy > prosba > ... tak to ma wyglądać.

dziękuję za uwagę.

Opublikowano

I przeczytajcie uważnie pierwszy post.

Opublikowano

Kod ważny do piątku jakby co.

Kod na temat Resistance: Burning Skies na PS3/PSP

8TM2-A7NT-9G7G

img_resistance_burning_skie.jpg

Zniżka ważna do jutra jakby co.

Opublikowano

Kod na Rare Gold PlayStation3 do PlayStation Home:

63A5-93NG-GPDJ
Opublikowano

Jeśli uda się komuś dorwać kod do bety Uncharted 3, byłoby fajnie gdyby założył osobne konto i podzielił się betą ze wszystkimi chętnymi. Ewentualnie jeśli ktoś ma zbędny kod, to chętnie go przygarnę i założę konto.

Opublikowano

Heyka ma ktoś może kod na jaką zniżke na wszystkie gry w ultimie ?

Opublikowano

Zniżka 10% w zavvi.

1738-49E7-PZ39

Opublikowano

Thx, wykorzystałem.

Opublikowano

HOT ! :woot:

Na IGN mozna zgarnac kody do Bety Multiplayer Uncharted 3:

http://ps3.ign.com/a.../1200621p1.html

Jest ich zaledwie 10.000, wiec bierzcie poki sa, ja wlasnie dostalem swoj kod i juz sciagam ! :)

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Jak dostales? Ja wszedlem na strone i mam blokade regionalna bo kody sa tylko dla graczy z UK! :|

Opublikowano

Nie jestem w Polsce, wiec moze dlatego. W zasadzie w UK. tez nie ;) , ale sie udalo, wyglada na to, ze zablokowali Polske.... :sleep:

Probowalem wejsc przez ta strone, ale sie nie da:

http://hidemyass.com/

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Zrobcie na szybkiego jakies konto na PSN, ktorym bedzie mozna sie podzielic z innymi forumowiczami to dam wam kod. ;)

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Ale niektórzy są nieporadni... Ja już 2 kodziki wygenerowałem :D Dla tych co nie działa, hells.pl

Opublikowano

Tailor dal konto, ja zalatwilem kod i gotowe, z tego konta mozecie pobrac bete uncharted 3: ;)

login: uncharted12345@op.pl

hasło: uncharted3beta

Po dodaniu do pobierania wylogujcie sie z tego konta zeby go nie blokowac. Nie kasujcie konta z ktorego pobrano bete bo nie odpali, grac mozna na swoim koncie.

Nie wiem czy jest ograniczenie na ilosc pobieran na bete - jest 5 slotow czy wiecej ?

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Wersje beta, dema etc nie są traktowane jak pełne wersje gier i raczej nie powinno być ograniczenia slotów. Podobnie było z tymi kontami z betą US - można było zasysać do woli do póki trolle nie pozmieniały haseł.