Skocz do zawartości

Centrum kodów promocyjnych - Pierwszy post !

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ma ktoś może zbędny kod zniżkowy na muve? Chodzi o kody na niewielkie zniżki (chyba 20%) działające chyba na wszystkie gry (nie tylko od Cenegi).

Byłbym wielce wdzięczny.

e: W zamian za taki "uniwersalny" kod 20% mogę dać kod na 50% zniżki na gry cenegi.

Edytowane przez Emet
Opublikowano

@up: przeszukałem jeszcze inne konta i niestety nie mam więcej tych kodów, ale znalazłem coś innego... 

wirtualny tort urodzinowy do PlayStation®Home

Birthday_02_12.gif

49EK-QHNF-3AR7

Data wygaśnięcia kodu: 31/12/2014

Opublikowano

Nie wiem, czy tu mogę dać skoro to nie kod, ale chyba zagląda tu więcej osób niż do tematu o HOME.

(tylko na kontach US)

Mianowicie jest w tym HOME miejscówka PS4 Experience. Wchodzimy w nią, i powinniśmy widzieć wielką Vitę. Wybieramy w niej "Quest for Greatness." i szukamy jakichś kart czy coś. Możemy za to dostać kody na klasyki z PS1 (można zebrać wszystkie 3):

- Warhawk

- Twisted Metal

- Destruction Derby

• Plusik 5
Opublikowano

Macie tu kod na motyw z Killzone, dla posiadaczy PS3:

99G4-FAN8-KC2G

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem, czy tu mogę dać skoro to nie kod, ale chyba zagląda tu więcej osób niż do tematu o HOME.

(tylko na kontach US)

Mianowicie jest w tym HOME miejscówka PS4 Experience. Wchodzimy w nią, i powinniśmy widzieć wielką Vitę. Wybieramy w niej "Quest for Greatness." i szukamy jakichś kart czy coś. Możemy za to dostać kody na klasyki z PS1 (można zebrać wszystkie 3):

- Warhawk

- Twisted Metal

- Destruction Derby

Tyczy się to też europejskich kont. Zdobyłem kartę na Twisted Metal i... no i tyle. Nie wiem jak to wymienić na grę, kodu żadnego nie dostałem ani nic. Wyskoczył komunikat, że mam to wymienić w menu na grę. 

Edit: Okej, mam kod na Warhawk, ale niestety po wpisaniu wyskakuje komunikat o złym kodzie. Chyba rzeczywiście tylko pod konta NA.

Edytowane przez Czappi
Opublikowano

Co do promocji na homie to również dostalem kod na Warhawka i zadziałał na koncie EU ale Twisted Metal już kody wyczerpane. Ale nigdzie nie widzę Destruction Derby  więc mam pytanie jak zdobyć kod do tej gry?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Kto pierwszy ten lepszy:

- Tiny Hawk - MHC3-A4NK-6C55

- 39% zniżki na piosenki do SingStar

- 60% zniżki na Sly trylogy - LPA7-R6N6-466B

- bałwan do PShome - T4FN-42N2-7CA2

Edytowane przez TAILOR
  • Plusik 2
Opublikowano

Tiny Hawk: 9D9B-3BNJ-GHQC

SingStar voucher: 46ML-BDN2-THNJ