Opublikowano 3 marca 201114 l Ło kuuuur.wa ;/ Tylko 5 punktów dałem? Damn... Sądziłem, że da radę do setki. Też tak macie, że jak umrze ktoś znany, to pierwsza myśl: "Ciekawe ile punktów dałem..."? OK, nic to... tylko 6 pkt. straty do podium... ale tylko 1 przewagi nad peletonem 5 graczy :|
Opublikowano 3 marca 201114 l Autor Kurde, trochę jednak nie pomyślałem wybierając Baracka Obamę na Jokera. Chciałem być efektowny, ale w tej grze trzeba być wyrachowanym.
Opublikowano 23 marca 201114 l Trudno, nabiorę doświadczenia przed kolejną edycją. A kit z tym. Bo czemu nie (choć mogłem wcześniej, dostałbym trochę za Kwiatkowską)? Joker: Steve Jobs (14) Jagger & Richards (6) Eastwood (4) Carter (5) Wajda (8) Pyrkosz (12) Douglas (10) Bauman (7) Mendela (9) Różewicz (11) Amdrycz (15) Jaruzelski (13)
Opublikowano 9 kwietnia 201113 l before the devil knows your dead słabe nie było. a no tak, zapomniałem co to za temat. keep trollin. Edytowane 9 kwietnia 201113 l przez tk___tk
Opublikowano 9 kwietnia 201113 l obsolete coś tam bredzi. Nie zna się po prostu. Edytowane 9 kwietnia 201113 l przez _M_
Opublikowano 25 czerwca 201113 l Peter Falk aka Columbo kopnął w kalendarz! http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,9842206,Peter_Falk_nie_zyje__Mial_83_lata.html
Opublikowano 24 lipca 201113 l Autor Hmm, w następnej edycji wytypuję Pete'a Doherty'ego. Ćpa więcej niż Obama.
Opublikowano 27 sierpnia 201113 l Autor Po zobaczeniu najnowszych zdjęć Steve'a Jobsa zacząłem patrzeć, czy ktoś go ma na Jokerze i owszem, jest taka osoba. Aczkolwiek dołączyła dopiero pół roku temu, to sobie może. Strasznie mocna stawka w tej edycji, muszę przyznać, praktycznie każdy już dziewięć dyszek ma na karku, niektórzy podchodzą pod 95 albo i już dobili, i nic sobie nie robią.
Opublikowano 6 października 201113 l Współzałożyciel i charyzmatyczny były szef firmy Apple Steve Jobs zmarł w Kalifornii, w wieku 56 lat - poinformowała firma w oświadczeniu późnym wieczorem. Jobs jak zwykle wykiwał wszystkich. Czy Apple opatentuje jego śmierć? Ale punkcika nikt na nim nie zdobył. Jobs-FPE 1-0
Opublikowano 6 października 201113 l Trzeba wprowadzic zasade, ze osoby, ktore juz trafily swojego jokera, moga wybrac nowego. Dzieki temu beda mozliwe multiple combo. Zreszta, trzeba zrobic nowa edycje po nowym roku i wtedy to sie wprowadzi. Bedzie wiecej dynamizmu.