Skocz do zawartości

Borderlands

Yabollek007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuje, zeby ktos z naprawde dobrym laczem, odpowiednim do hostowania - hostowal gre. Zebralibysmy ekipe 4 osob i stworzyli nowe postacie (wlasnie do coopa naszego online).

Borek, ty mieszkasz w Anglii, wiec pewnie masz kosmicznego neta - moglbys sie podjac zadania hostowania :P ?

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mam 8mb/s co w mojej lokacji przekłada się na 5-6mb/s (stare kable - ja (pipi).ole). Jak hostowałem gry w COD4 to wszyscy mieli 3z4 pasków bez lagów. Firma dostarczająca mi neta jest zmienna jak kobieta - raz mam transfery po 13mb/s także kwestia szczęścia ale tak jak mówiłem - można spróbować.

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Ja mam(headseta)... i też chciałbym być syreną ;p

Najwyżej lootem się podzielimy 

Edytowane przez Rik
Opublikowano (edytowane)

Trzeba się jakoś ustawić bo inaczej nigdy nie zagramy...

Mi pasuje w sumie codziennie po południu/wieczorem (mniej więcej od 17/18 powinienem być dostępny, no może oprócz poniedziałku. W poniedziałek około 20).

Edytowane przez Rik
Opublikowano

Ja codziennie wypatruję ekipy, ale nigdy nie spotkałem jeszcze więcej niż jednej osoby -_-

Trzeba się umówić jakoś konkretnie bo nici ze wspólnego grania będą...

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Sorra18,sprobuje do ciebie dolaczyc(gram Syrena na 21 poziomie,wiec nie na razie bez szalenstw).Aha,jesli ma ktos ochote zagrac,chocby tylko po to,by zdobyc trofea online,walcie z PW albo messagem na PSN.Lacze mam 8Mb.

Edytowane przez Ken Marinaris
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

gram żołnierzem na 41 lvl na playthrough 2, właściwie początek, ktoś chętny na podobnym poziomie pograć wieczorkami chwilę?

Edytowane przez aigorr
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam. Grywa ktoś jeszcze w Borderlands?

Ja grywam okazyjnie (mam Huntera na 17lvlu) i chętnie bym pograł online (mam Headset, łącze symetryczne 2mbps). Konrado ślę Ci zaproszenie na psn

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja grywam okazyjnie (mam Huntera na 17lvlu) i chętnie bym pograł online (mam Headset, łącze symetryczne 2mbps). Konrado ślę Ci zaproszenie na psn

To może się panowie zgadamy na sesyjkę. Niestety hostować nie mogę (za słaby net)ale z z przyjemnością pogram.

Hunter lv 50, Syrena lv 41

Od wczoraj tłukę Secret Armory i dr Neda.

PSN id: Trodeus

• 3 miesiące temu...