Opublikowano 1 listopada 200915 l Proponuje, zeby ktos z naprawde dobrym laczem, odpowiednim do hostowania - hostowal gre. Zebralibysmy ekipe 4 osob i stworzyli nowe postacie (wlasnie do coopa naszego online). Borek, ty mieszkasz w Anglii, wiec pewnie masz kosmicznego neta - moglbys sie podjac zadania hostowania ?
Opublikowano 1 listopada 200915 l Ja mogę spróbować hostować. Nie wiem czy 2Mb to "naprawdę mocne" łącze, ale powinno wystarczyć
Opublikowano 2 listopada 200915 l Mam 8mb/s co w mojej lokacji przekłada się na 5-6mb/s (stare kable - ja (pipi).ole). Jak hostowałem gry w COD4 to wszyscy mieli 3z4 pasków bez lagów. Firma dostarczająca mi neta jest zmienna jak kobieta - raz mam transfery po 13mb/s także kwestia szczęścia ale tak jak mówiłem - można spróbować.
Opublikowano 2 listopada 200915 l Ja oczywiście się piszę, chciałbym w końcu zagrać w jakiejś zorganizowanej grupie...
Opublikowano 2 listopada 200915 l Melduje że pan w Vauxhallu combi przywiózł mi dziś grę. A więc - 88Borek Dr Czekolada Rik Anyone else? BTW. Chciałbym grać syreną jeśli można
Opublikowano 2 listopada 200915 l Autor No ja chce grac Co do klas - z tego co wiem, to moga sie powtarzac w teamie. Moja ulubiona klasa jest syrena, ale w zasadzie moge zrobic tez tego berserkera.
Opublikowano 2 listopada 200915 l Ja mam(headseta)... i też chciałbym być syreną ;p Najwyżej lootem się podzielimy Edytowane 2 listopada 200915 l przez Rik
Opublikowano 2 listopada 200915 l haha no dobra spokko - to kiedy zaczynamy chłopaki.(rozumiem że od początku?) btw. mam headseta
Opublikowano 4 listopada 200915 l Trzeba się jakoś ustawić bo inaczej nigdy nie zagramy... Mi pasuje w sumie codziennie po południu/wieczorem (mniej więcej od 17/18 powinienem być dostępny, no może oprócz poniedziałku. W poniedziałek około 20). Edytowane 4 listopada 200915 l przez Rik
Opublikowano 4 listopada 200915 l Ok to może w sob/niedz zacząć? BTW. Mam już 4 dni i jeszcze nie odpakowałem Czasu nie mam Pozdro
Opublikowano 8 listopada 200915 l Ja codziennie wypatruję ekipy, ale nigdy nie spotkałem jeszcze więcej niż jednej osoby -_- Trzeba się umówić jakoś konkretnie bo nici ze wspólnego grania będą...
Opublikowano 24 listopada 200915 l Ja jestem chętny mam łącze 100MB przez wifi wiec mogę hostowac, zainteresowani moga mnie dodac do znajomych z dopiskiem borderlands w tle. Już się doczekać nie mogę.
Opublikowano 5 grudnia 200915 l Sorra18,sprobuje do ciebie dolaczyc(gram Syrena na 21 poziomie,wiec nie na razie bez szalenstw).Aha,jesli ma ktos ochote zagrac,chocby tylko po to,by zdobyc trofea online,walcie z PW albo messagem na PSN.Lacze mam 8Mb. Edytowane 5 grudnia 200915 l przez Ken Marinaris
Opublikowano 15 grudnia 200915 l gram żołnierzem na 41 lvl na playthrough 2, właściwie początek, ktoś chętny na podobnym poziomie pograć wieczorkami chwilę? Edytowane 15 grudnia 200915 l przez aigorr
Opublikowano 14 czerwca 201014 l Witam. Grywa ktoś jeszcze w Borderlands? Ja grywam okazyjnie (mam Huntera na 17lvlu) i chętnie bym pograł online (mam Headset, łącze symetryczne 2mbps). Konrado ślę Ci zaproszenie na psn
Opublikowano 14 czerwca 201014 l OK. U mnie z HS może być różnie. Jak znajdę chwilkę to odpowiem na zapa. Pozdro
Opublikowano 24 czerwca 201014 l Witam. Grywa ktoś jeszcze w Borderlands? Witam. Grywa ktoś jeszcze w Borderlands? Ja grywam okazyjnie (mam Huntera na 17lvlu) i chętnie bym pograł online (mam Headset, łącze symetryczne 2mbps). Konrado ślę Ci zaproszenie na psn To może się panowie zgadamy na sesyjkę. Niestety hostować nie mogę (za słaby net)ale z z przyjemnością pogram. Hunter lv 50, Syrena lv 41 Od wczoraj tłukę Secret Armory i dr Neda. PSN id: Trodeus
Opublikowano 24 czerwca 201014 l Hunter 26lv. DLC brak. Jak coś to zapodam Ci potem zapa. Pozdro Dz. Jestem on wieczorami po 21, śmiało dawaj znać to poszpilamy.
Opublikowano 25 czerwca 201014 l U mnie z HS może być problem, a co do hostowania to 6 Mb/s powinno styknąć
Opublikowano 22 października 201014 l Witam, Hunter 61 lvl, popykam dla rozrywki, mogę też zacząć nową postać. Posiadam wszystkie dodatki. Zapraszam w miarę dojrzałych ludzi bo już jestem stary.