Skocz do zawartości

Borderlands

Yabollek007

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Kupilismy sobie ze znajomym Borderlands i nie mozemy sie polaczyc a konkretnie nie mozemy sobie wyslac zaproszen. Mial ktos taki problem?

Nie dziala ani opcja zapraszana znajomego z gry, ani hostowanie prywatnej gry. Pomocy :(

EDIT Juz niewazne, kolega po prostu nie mial zainstalowanych dodatkow.

Edytowane przez Zajcik
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Są jakieś osoby chętne na coop . Na multi są straszne lagi a samemu ciężko mi snajperem się gra.Tak w parę weekendów byśmy skończyli grę.

Jeśli tylko będę widoczny online to z dziką przyjemnością zagram. Wyślij zaproszenie i pogramy.

• 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Gra ktoś jeszcze online?

yup czasami pogrywam :)

ta gra ma swój unikalny klimacik i można się odstresować po ciężkim dniu.

Edytowane przez a_di1
  • 3 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

chetnie sie dolacze zostaly mi jeszcze dodatki do zrobiennia :> odezwij sie na psn

Edit: choc jak zobaczylem trofelak to masz juz wiekszosc zrobione ;)

Edytowane przez cohlerc1
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Poszukuje kogos do coopa do skonczenia glownego watku. Aktualnie mam 24 lvl i jestem na misji

31 The Next Piece. Lacznie jest ich 46.

Najlepiej jakby ktos mial wyzszy level ode mnie tudziez skonczona juz gre. Fajnie by sie umowic na jakis dzien.

Opublikowano

Moją przygodę z Borderlands zacząłem od razu z kolegą, z początku wydawał się nudny, ale im dalej w las tym lepiej! Jak już siądziemy to ciężko nas oderwać. Tysiące broni, kilomtry chodzenia i to w cale nie nudnego. Ktoś miał na prawdę za(pipi)isty pomysł by połaczyć gre FPS z RPG(to moja pierwsza w jaką grałem, w ogole są jakieś inne?). Dzewko skilli niby nie duże, ale i tak trudno sie zdecydować co masterować( btw ciekawe co to będzie w Borderlands 2 haha). Postacie tylko 4 albo az 4 bo nie wiem co innego mogli by dodać. Ja grą jaram się na maksa! Idealna jeśli ktoś lubi gry FPS i RPG, ale po co ja to pisze gra jest dośc stara by każdy już jej troche dziabną. Na koniec dodam, ze z wywieszonym jęzorem czekam na Borderlands 2 gdzie bedzie znacznie wiecej mozliwości w jeszcze lepszym wydaniu !