MierzejX 883 Opublikowano 26 grudnia 2009 Opublikowano 26 grudnia 2009 1. Resident Evil 5 2. Dragon Age Origins 3. Operation Flashpoint: Dragon Rising 4. Halo 3 ODST 5. Call of Duty: MW2 Ciężko mi tu oceniać, bo z tych gier grałem zaledwie w RE5 i OF:DR. Resident Evil 5 wstrząsnął mną, toteż plasuje się na pierwszym. Dragon Age nie grałem, ale uwielbiam RPG. Dużo słyszałem, czytałem i widziałem na temat tej produkcji. OP może nie jest taki super, ale porównywałbym go tu z COD i przyznaje, że to drugie widziałem w singlu (niestety skrypty i liniowa akcja jakoś mnie nie pociągają, toż to zaledwie interaktywny film, a nie gra), a z pewnością bardziej przemówiłby do mnie multi. OP ze względu na swobodę ląduje nad poniższymi konkurentami. Halo 3 nie grałem, ale z pewnością niezawodny multi i nie tak mocno liniowa akcja jak w COD stawia go w przedostatniej pozycji stawki. Cytuj
CZarkou 1 Opublikowano 26 grudnia 2009 Opublikowano 26 grudnia 2009 1.Bayonetta 2.Resident Evil 5 3.Pes 2010 4.MW2 5.ASSASIN 2 1 Cytuj
Usagi 77 Opublikowano 26 grudnia 2009 Opublikowano 26 grudnia 2009 (edytowane) Kolejność przypadkowa Forza Motorsport 3 Call of Juares BiB Batman Arkham Assylum Tales of Vesperia/Brutal Legend Boarderlands Edytowane 26 grudnia 2009 przez Usagi 1 Cytuj
Spyker 59 Opublikowano 27 grudnia 2009 Opublikowano 27 grudnia 2009 Bayonetta CoD MW2 GTA EfLC Tekken 6 Sacred 2 Fallen Angel koleność przypadkowa. Cytuj
GoltaR 42 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 1. Borderlands 2.Tekken 6 3. Forza Motorsport 3 4 Dirt 2 5. Dragon Age: Początek Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 1. Forza 3 2. Borderlands 3. Assassins Creed 2 4. Shadow Complex 5. Batman Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 1. Forza 3 2. Batman AA 3. Halo 3 ODST 4. Borderlands 5. Dragon Age Początek Cytuj
Townshend 0 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 1. Assassins Creed 2 2. Resident Evil 5 3. Forza Motorsport 3 4. Episodes from Liberty City 5 .Modern Warfare 2 Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 gdybym mógł, to ponownie za grę roku uznałbym Dead Space, niestety nie zagrałem w tym roku w nic, co dorównało by magii tego tytułu. co nie zmienia faktu, że pojawiło się w tym roku kilka tłustych tytułów, a spośród nich wybieram następujące... 1. L4D2 2. Trials HD 3. FM3 i to by było na tyle. awansem dorzucę jeszcze dwie nieograne przeze mnie gry. demo Batmana zrobiło na mnie ogromne wrażenie i sądzę, że dalej będzie tylko lepiej, ale to jeszcze przede mną (na szczęście). natomiast Borderlands łączy w sobie cechy, które w grach cenię sobie bardzo - rewelacyjny co-op, świetny klimat, charakter gry a'la Diablo oraz solidną dawkę humoru. zatem domykając listę dopisuję jeszcze... 4. Borderlands 5. Batman AA Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 29 grudnia 2009 Autor Opublikowano 29 grudnia 2009 FORUMOWE TOP 10 2k9 1. Call of Duty: Modern Warfare 2 - 138 głosów Gra którą kupił chyba każdy. Absolutny rekord wpływów dla znienawidzonego Activision. Modern Warfare 2 gra którą na pewno będzie multi numer jeden przez kolejny rok, do tego doszedł świetny tryb Spec Ops. Sam single player mimo iż krótki to dostarczał więcej doznań niż niejedna dłuższa gra. 2. Forza Motorsport 3 - 114 głosów Absolutny numer jeden jeśli chodzi o wyścigi. Przebogata biblioteka samochodów, genialny symulator jazdy, świetna grafika, tuning to wszystko sprawiło, że Forza znalazła się na drugim miejscu. Nie można zapominać o fantastycznej limitce. 3. Assassins Creed 2 - 100 punktów Mocne uderzenie od Ubisoftu. Pierwszy Assassin rozczarowywał gameplayem. Drugi jest o niebo lepszy, dalej paraliżuje grafiką, świetnymi dialogami, a także animacją. Czysty fun z biegania radosnego po Wenecji dał tej grze podium i brązowy medal. 4. Batman Arkham Asylum - 82 głosów 5. Resident Evil 5 - 80 głosów 6. GTA Episodes from Liberty City 7. Dragon Age: Origins 8. Borderlands 9. FIFA 10 10. Halo 3: ODST Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 1. Call of Duty: Modern Warfare 2 - 138 głosów Gra którą kupił chyba każdy. Absolutny rekord wpływów dla znienawidzonego Activision. Modern Warfare 2 gra którą na pewno będzie multi numer jeden przez kolejny rok, do tego doszedł świetny tryb Spec Ops. Sam single player mimo iż krótki to dostarczał więcej doznań niż niejedna dłuższa gra. Oj nie spieszyłbym się z tak radykalnym stwierdzeniem zwłaszcza, że na horyzoncie jawi się bohater sieciowego strzelania - Battlefield Bad Company 2. Cytuj
miki77 16 Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 @Cold: Battlefield rzeczywiście może mieć lepszy multi niż MW2, ale gra na pewno nie sprzeda się tak dobrze jak twór IW, przez co nie powalczy również raczej o top 1 w rankigu XL (chociaż chciałbym żeby było inaczej). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi