Pryxfus 820 Opublikowano 10 stycznia 2010 Autor Opublikowano 10 stycznia 2010 TyskiPL, pewnie gra była założona na twojej konsoli. Wyniki przeciwnika dochodziły z małym poślizgiem. Cytuj
mikro 48 Opublikowano 10 stycznia 2010 Opublikowano 10 stycznia 2010 Orientuje się ktoś może gdzie można teraz najtaniej kupić Buzz! Świat Quizów ? Może jakiś MM, Saturn... I po ile mniej więcej teraz kosztuje zestaw z buzzerami ? Cytuj
TyskiPL 64 Opublikowano 10 stycznia 2010 Opublikowano 10 stycznia 2010 Nie gadaj głupot. Każdy odpowiada niezależnie i dopiero po odpowiedzi są porównywane czasy. Konsola sprawdza w jakim czasie odpowiedziałeś i porównuje twój czas z innymi graczami online. Raz złapałem takie opóźnienie, że jeden gracz zdążył zjechać u mnie na sam dół i stał tam dobrą minutę. Po przesłaniu danych okazało się, że odpowiedział pierwszy i nie został wyeliminowany tylko skoczył ponownie do samej góry. Gdyby było tak jak mówisz to nikt by nie grał online bo ostatnia runda jest decydująca. Twój post oznacza, że wcale nie odpowiadasz pierwszy. Przykro mi, że to ci się wydaje głupotą, ale rzeczywiście miewam takie wpadki. A jako pierwszy odpowiadam, bo często Buzz się mnie właśnie pyta, czy w ogóle przeczytałem pytanie <_< TyskiPL, pewnie gra była założona na twojej konsoli. Wyniki przeciwnika dochodziły z małym poślizgiem. Właściwie, to na konsoli kumpla, bo to jego gra Ja ino wyrażam tutaj swoje zdanie o tej grze. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 10 stycznia 2010 Opublikowano 10 stycznia 2010 Orientuje się ktoś może gdzie można teraz najtaniej kupić Buzz! Świat Quizów ? Może jakiś MM, Saturn... I po ile mniej więcej teraz kosztuje zestaw z buzzerami ? 209-229zl Taniej raczej nie znajdziesz,ja nie znalazlem Cytuj
Jaszczur 0 Opublikowano 11 stycznia 2010 Opublikowano 11 stycznia 2010 Orientuje się ktoś może gdzie można teraz najtaniej kupić Buzz! Świat Quizów ? Może jakiś MM, Saturn... I po ile mniej więcej teraz kosztuje zestaw z buzzerami ? W toruńskim MM przed swietami byl po 229, teraz jest po 239. W gdanskim MM wymiecione przed swietami i ma byc za ok. tydzien. ale nie wiem po ile byl/bedzie. na allegro doliczajac przesylke wychodzi minimalnie drozej. wczoraj rozegralem kilka partyjek solo online i gra jest swietna - lepsza duzo od poprzednich. polecam. Cytuj
mikro 48 Opublikowano 17 stycznia 2010 Opublikowano 17 stycznia 2010 Grając online zawsze są ustalone te same rundy ? grałem kilka razy i za każdym razem po kolei była ta sama runda (a nie jak w standardowej grze offline, gdzie losują się inne konkurencje) jakby ktoś chciał zagrać wspólnie to zapraszam - psn id: majkrou Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 17 stycznia 2010 Autor Opublikowano 17 stycznia 2010 Tak, rundy zawsze są te same, nie da się tego zmienić. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 Ktos tam kiedys pytal o kupno samych buzzerow bez gry,jak cos to na znanym serwisie aukcyjnym ktos wystawil 40 x po 4 sztuki za jakies 150 zeta. Cytuj
Ptasio 0 Opublikowano 31 stycznia 2010 Opublikowano 31 stycznia 2010 Moim zdaniem najlepsza odsłona tej serii Cytuj
Gość RejdenForce Opublikowano 31 stycznia 2010 Opublikowano 31 stycznia 2010 Z tą grą działają buzzery z ps2? Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 31 stycznia 2010 Opublikowano 31 stycznia 2010 Z tą grą działają buzzery z ps2? Tak, działają z buzzery z PS2 Cytuj
.... 2 Opublikowano 13 marca 2010 Opublikowano 13 marca 2010 niejaki Jerry-NEO i ja (kat_robert) szukamy 2 chetnych do zdobycia trofeum Socialite Play an online game that involves at least three of your PlayStation?Network friends and others jesli ktos bylby chetny to niech wysle nam zaproszenia samo zdobywanie pucharku wygladaloby nastepujaco jedna osoba zaprasza pozostale trzy, gdy te dolączają (kazdy gra na 2 buzzery) wpada trofeum dla osoby zapraszajacej, wychodzimy do menu i nastepna osoba zaprasza wszystko powinno zajac ok 15 minut, ale w normalnych warunkach, bez ustawki trofeum jest praktycznie niemozliwe do zdobycia Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 14 marca 2010 Opublikowano 14 marca 2010 (edytowane) Chętni do gry ? Zapraszać - Lipa_PL Edytowane 14 marca 2010 przez Lipa Cytuj
Genzo Ozora 0 Opublikowano 16 marca 2010 Opublikowano 16 marca 2010 Pogram online. Wysyłać zaproszenia. Cytuj
mikro 48 Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 Dzisiaj odpaliłem Buzza i włączyła mi się aktualizacja. Ktoś wie co ona zmienia ? Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 28 marca 2010 Autor Opublikowano 28 marca 2010 Nic znaczącego. Na twoim facebooku pokazują się trofea. Cytuj
rozz 0 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 (edytowane) Dlaczego kamerka nie robi fotek? Musi być podłączona do jakiegoś konkretnego USB? Raz się uruchomiła ale jakoś w poprzedniej edycji robiła więcej fotek w tracie gry, W ustawieniach jest włączona Edytowane 9 kwietnia 2010 przez rozz Cytuj
Stopat 0 Opublikowano 2 lipca 2010 Opublikowano 2 lipca 2010 (edytowane) Pytanko: Jak odpalić tryb sofa vs sofa? Bo rozumiem, że jest to drużynowa rozgrywka. A może potrzebnych jest 4 graczy? Jeżeli tak, to nie ma jakiegoś trybu drużynowego dla mniejszej ilości osób w teamie? Bo póki co udało mi się zagrać wszyscy kontra wszyscy w sieci z dwoma lokalnymi graczami. PS: Jeżeli ktoś chętny na wieczorne granie ze mną i z moją mamą (czasem i tatą) pisać: StopaPL (w wiadomości Buzz) Edytowane 2 lipca 2010 przez Stopat Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 10 sierpnia 2010 Opublikowano 10 sierpnia 2010 który buzz lepszy swiat quizów czy Polskie łamigłówki? Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 10 sierpnia 2010 Opublikowano 10 sierpnia 2010 Świat Quizów, Boberek jako komentator po prostu urywa jaja przy samej szyi Cytuj
vip77 237 Opublikowano 11 sierpnia 2010 Opublikowano 11 sierpnia 2010 który buzz lepszy swiat quizów czy Polskie łamigłówki? swiat quizow bez dwoch zdan. niby to samo co w innych czesciach ale doprawione nowym sosikiem i smakuje najlepiej @Łebi jaki komentator przeciez to sam Buzz Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 11 sierpnia 2010 Opublikowano 11 sierpnia 2010 Zgadzam się z przedmówcami. Poza tym pytania są bardziej przystępne. Cytuj
77rpm 32 Opublikowano 9 września 2010 Opublikowano 9 września 2010 Grywa w to ktoś jeszcze online ? Nie wiem ile już razy starałem się połączyć z kimś online i w kółko jest wyszukiwanie... i pusto Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi