Kapcior 4 Opublikowano 12 stycznia 2013 Opublikowano 12 stycznia 2013 (edytowane) Dobrze to powiedzmy, że kwestia buzzerów to nie jest wydate. Ale sama gra też kosztuje bagatela coś koło 300... na ile taka jedna gra wystarczy? Tzn. dużo jest tam pytań? Jest tam jakiś edytor pytań? Można dokupić coś we formie dlc? oczywiście pl witam da się dokupić pytania oczywiście po polsku ( różne kategorie pytań ) zdobyłem platyne i może dwa trzy pytania się powtórzyły (gra ma 5000 pytań) Edytowane 12 stycznia 2013 przez Kapcior Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 12 stycznia 2013 Opublikowano 12 stycznia 2013 Pytań jest 5 tyś, są dordatkowe pakiety. Powiem tak jak nie będziesz grał na platynę (sam?), to powtórzenie pytań jest praktyczniee nie możliwe. Ja gram w Buzza od 3 lat co jakiś czas na imprezach, a w początkowym okresie kupna to praktycznie co weekend męczyłek ze znajomymi i jeszcze nigdy nie powtórzyło się pytanie... Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 12 stycznia 2013 Opublikowano 12 stycznia 2013 Znajomi i tak będą twierdzić, że znasz pytania - gdy będą przegrywać 6 Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 12 stycznia 2013 Opublikowano 12 stycznia 2013 (edytowane) Znajomi i tak będą twierdzić, że znasz pytania - gdy będą przegrywać + 1 Heheh dokładnie to ja im wtedy mówię, że pytanie zadane się kasuje, a w jego miejsce pobiera się nowe z neta (czasami jest dobrze jak żaden z przyjaciół i znajomych nie gra / nie ma konsoli). Edit: ale nie powiem umnie szczególnie znajome kochają te grę. Edytowane 12 stycznia 2013 przez balon1984 Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 12 stycznia 2013 Opublikowano 12 stycznia 2013 Haha, dokładnie "przyniósł grę, nauczył się pytań to teraz szpanuje" A fakt faktem też gram od początku w Buzza i jeszcze mi się pytanie nie powtórzyło. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 12 stycznia 2013 Opublikowano 12 stycznia 2013 Mi się ze dwa razy powtórzyło, ale to raz grałem na pleju u siebie, a raz u kumpla na jego konsoli. Wszystkie zadane pytania zapisują się chyba na save'ie, stąd póki 5000 pytań się nie pojawi - nie ma szans by się powtórzyły. No chyba że gramy na innym save'ie/konsoli. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 12 stycznia 2013 Autor Opublikowano 12 stycznia 2013 Co z tego, że pytanie się powtórzy, jak odpowiedzi są w innej kolejności. Do tego kto je spamięta przy 5000 pytań? Cytuj
saptis 620 Opublikowano 12 stycznia 2013 Opublikowano 12 stycznia 2013 (edytowane) Co wy na to zeby niebawem sie ustawic na wspolna gre ? Z tego co widze w sieci nielatwo teraz znalezc kogos do wspolnego grania. Ja akurat mam Quiz TV i Swiat Quizow, wiec moge grac w te czesci, dawno nie gralem, ale gdyby uzbieralo sie kilka osob to mogloby byc calkiem zabawnie. Edytowane 12 stycznia 2013 przez saptis Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 12 stycznia 2013 Opublikowano 12 stycznia 2013 Wysyłaj invite'y, jutro wieczór można pyknąć, w tygodniu trudniej, ale nie niemożliwe Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 13 stycznia 2013 Opublikowano 13 stycznia 2013 Ja odpadam, raz że nie trawię online ogólnie, dwa to wiadomo traci się mega atut czyli emocje obok na kanapie, no i trzy, nie wiadomo jak sprawa z lagami wygląda, a wiadomo w większości konkurencji liczà się sekundy, a czasami nawet setne na reakcję Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 13 stycznia 2013 Opublikowano 13 stycznia 2013 Gra działa bardzo płynnie w multi, nie zauważyłem znaczących różnic. Poza tym mówimy chyba o grze kanapa vs. kanapa, bo u mnie tak ze 3 osoby min. są zawsze do Buzza Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 13 stycznia 2013 Opublikowano 13 stycznia 2013 Dla mnie Buzz to tylko sesje po multi, lub czasem pytania graczy (które są ciekawe). Musi być komplet czterech graczy u mnie vs czterech nieznanych mi z Internetu . Brakuje tylko jakiejś pauzy na polanie kielonków Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 13 stycznia 2013 Autor Opublikowano 13 stycznia 2013 Gra miewa zauważalne lagi w grze kanapa kontra kanapa. Cwaniaczki potrafią wyjść z gry w lobby i czekać tak aby gra była założona na ich konsoli, co daje jakąś tam przewagę, ale w party games nie jest to tak drażniące jak w fpsach. Cytuj
vip77 250 Opublikowano 6 czerwca 2013 Opublikowano 6 czerwca 2013 2 sierpnia wylaczaja serwery (wszystkie buzzy na ps3), takze online sie juz nie pogra ale chu.jki Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 6 czerwca 2013 Opublikowano 6 czerwca 2013 o fuck, najlepsze party game tej generacji tak ogołocą kurcze ciekawe czemu wyłączają, nie ma nowych części, nie produkują buzzerów itp, musieli ostro się ściąć z developerem Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 6 czerwca 2013 Opublikowano 6 czerwca 2013 Jestem tym faktem zawiedziony. Ta gra powinna miec serwery online do konca zywota ps3. Teraz tylko patrzec jak cena na Allegro spada. Psx Extreme powinno dowiedziec sie u zrodla, co z tym developerem, brakiem gier w sklepie, wylaczeniem serwerow gry, ktora zawsze dobierze Ci zawodnikow. Cytuj
mr.Zajac 35 Opublikowano 6 czerwca 2013 Opublikowano 6 czerwca 2013 Najgorsza wiadomość dnia... To już nigdy nie usłyszymy „Co Internet trzeba wiadrami donosić? ” + innych klasyków wypowiadanych przez J. BoberkaTrzeba poszukać jakiejś petycji czy coś 2 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 6 czerwca 2013 Autor Opublikowano 6 czerwca 2013 Karny Ku.tas za wyłączenie serwerów Buzza Często po kilku kolejkach w domu, szczególnie jak grały osoby mające pierwszy kontakt z Buzzem, zaczynaliśmy grac przez internet, Zawsze bardzo łatwo było kogoś znaleźć do gry, 8 osobowe gry zdarzają się do dziś. Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 6 czerwca 2013 Opublikowano 6 czerwca 2013 U mnie to też nr 1 party game ( w sumie jedyna). Często na zgona odpalamy aby trochę nabrać energii ale on-line nigdy nie gramy tylko między sobą. Ten co przegrywa zawsze robi coś dla reszty (np driny, żarcie), a wygrany też ma jakiś profit. W ten sposób nawet na końcu stawki zawsze jest ogień. 2 Cytuj
saptis 620 Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 (edytowane) Jak mozna !?, przeciez w sieci sa tysiace quizow graczy, wiec juz nie chodzi o sam multiplayer.Przyznam, ze przez siec w multi az tak duzo nie pogralem, ale teraz na pewno bede gral, trzebia korzystac poki dziala. Mysle, ze trzeba bedzie sie umowic na jakas forumowa rozgrywke za jakis czas. Edytowane 7 czerwca 2013 przez saptis Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 Możemy się umówić, ja bardzo chętnie zagram Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 A to on-line nie ma jakiś lagów,opóźnień itp. Czasami pze ież liczą się setne sekund... Cytuj
vip77 250 Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 Wiesz to jest tylko super zabawa w towarzystwie jak dla mnie, ale jak Wy gracie tak poważnie to może nie odpalaj online ;-) PS. normalnie się gra Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 Szczerze to nie pamiętam kiedy gałem bez %%%% w Buzza? Chyba tylko w dzień jak przyniosłem go kilka lat temu ze sklepu. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Grałem parę dni temu i już serwery są offline. Ciekawe czy na Allegro dalej po 5 stów sprzedają? Granie offline to nie to samo 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi