balon 5 371 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Dla mnie granie ze znajomymi offline przeciwko sobie > niż granie online i to zdecydowanie, kwestia gustu i imprez 2 Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Granie offline to sedno zabawy - zwłaszcza w parach, zawsze mam bekę, jak znajomy tryumfalnie z wywieszonym jęzorem przypierdziela swojej żonie tortem. Ta gra wyzwala w ludziach pierwotne instynkty 1 Cytuj
vip77 250 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Opublikowano 18 sierpnia 2013 nie znacie sie. osiem osob razem online, to byla rzeznia niestety byla Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Opublikowano 18 sierpnia 2013 nie znacie sie. osiem osob razem online, to byla rzeznia niestety byla Polecam pograć w 8 osób offline. U mnie akurat kumpel żołnierz, ma też Buzza na PS3 i kilka razy walilißmy w 8 osób przy %%%%%% rzeźnia to mało powiedziane! Cytuj
vip77 250 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Opublikowano 18 sierpnia 2013 sie zgodze ze na pewno jest super tylko ze nie zawsze sie tyle osob znajdzie. tak moglem w trojke, czworke osob pograc po sieci jak sie spotkalismy razem bo juz pojedynki miedzy nami offline nas az tak nie bawily Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 19 sierpnia 2013 Opublikowano 19 sierpnia 2013 Polecam wszelkie święta albo rodzinne eventy - ludzi sporo, po chwili sami będą się garnąć do gry. Z buuzerami też nie powinno być kłopotu - można przecież dokupić zestaw na kablu za 20zł. Jedyny szkopuł tkwi w tym, że nie wszystkie rundy są dostępne na osiem osób. Cytuj
dawdi17 57 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Opublikowano 22 sierpnia 2013 (edytowane) Kurcze mogłoby to nieco stanieć, bo pincet złotych to nieco wiele... Sam bardzo chętnie bym w to zagrał ze znajomymi, ale ta cena... a buzzery na kablu... kurcze jakbym się 10 lat cofnął ps. a nie ma gdzieś może jakiejś petycji o niewyłączanie serwerów? Edytowane 22 sierpnia 2013 przez dawdi17 Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Ja mam buzzery bezprzewodowe ale DS3 już na kablu z przedłużką usb 2 m. Stary działał jak igła 5 lat, niestety zalałem go drinem na imprze. Kupiłem nowego DS3 w Saturnie, podziałał 2 miesiące i skończył się Wirles:) a paragon zaliczył oczywiście koszalin:) Wracając do tematu to ja bym brał z kablami, po 5 min rozgrywki zapomnisz, że są jakieś kable. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Gorzej jak ktoś wstanie i zwali konsole. Wiadomo że wódeczka pasuje do Buzzera, ale do kabli już niekoniecznie . 1 Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Opublikowano 22 sierpnia 2013 No tu w sumie racja ale kolega ma 17 w niku więc jeszcze bez wódy pewno;) Cytuj
dawdi17 57 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Kolega ma 25, a liczba w nicku ma i miała inne znaczenie. Anyway dociekam, bo temat co jakiś czas mnie nachodzi a przed świętami może wypłacą nadgodziny... jak tam z ilością pytań? na ile to starcza? Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 (edytowane) Pytań jest coś ponad 5000, jeżeli gra się od imprezy / święta czyli tak jak powino się wvto grać to starczy na baaaaardzo długo. Ja mam praktycznie od premiery czyli już kilka lat i jeszcze nigdy żadne pytanie się nie powtórzyło. Bierz śmiało ten najlepszy party game na konsolę. Edytowane 27 sierpnia 2013 przez balon Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 21 lutego 2015 Opublikowano 21 lutego 2015 Dla mnie Buzz to tylko sesje po multi, lub czasem pytania graczy (które są ciekawe). Musi być komplet czterech graczy u mnie vs czterech nieznanych mi z Internetu . Brakuje tylko jakiejś pauzy na polanie kielonków Od czasu tego posta wiele się pozmieniało. To zamknęli serwery, czy... ostatnio odkryłem, że jeden buzz mi nie działa. Bateria wylała Da się coś z tym zrobić? Przemyłem wacikiem z wodą i wszystko się tam porozmazywało. W ogóle te buzzery są tak zrobione, że z jednej strony jak wyleje bateria, to od razu leci na układ scalony. Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 22 lutego 2015 Opublikowano 22 lutego 2015 Witaj w klubie mi też się ostatnio jeden zje,bal tyle że nie dostrzegłem nigdzie rozlanej baterii. Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia Odkupuję trupa: Czy kupując dodatkowe pakiety pytań w PS Store (teoretycznie dedykowane chyba tej darmowej wersji Quiz Player) to czy będę mógł skorzystać z tych pytań w fizycznych grach z serii Buzz? Chodzi mi o: - Buzz Quiz TV - Buzz Polskie Łamigłówki - Buzz Świat Quizów Teoretycznie w opcjach wszystkich tych trzech tytułów jest opcja "Pobrane pakiety", ale wolę się upewnić. Jeżeli tak to sobie nakupuję wszystkiego póki można. Cytuj
ProstyHeker 1 925 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia (edytowane) W dniu 10.04.2024 o 15:56, jimmyyy8 napisał: Odkupuję trupa: Czy kupując dodatkowe pakiety pytań w PS Store (teoretycznie dedykowane chyba tej darmowej wersji Quiz Player) to czy będę mógł skorzystać z tych pytań w fizycznych grach z serii Buzz? Chodzi mi o: - Buzz Quiz TV - Buzz Polskie Łamigłówki - Buzz Świat Quizów Teoretycznie w opcjach wszystkich tych trzech tytułów jest opcja "Pobrane pakiety", ale wolę się upewnić. Jeżeli tak to sobie nakupuję wszystkiego póki można. EDIT: po dodaniu wątku z reddita nie moge dopisać nic na końcu postu. Po ile są te dodatki? Myślę, że na forum obecnie są dwie osoby żywo zainteresowane i używające Buzz na PS3. Pierwszą jesteś Ty, drugą ja Nie wiem, czy to rozwieje Twoje wątpliwości: i cały wątek, nasi tam byli: Edytowane 16 kwietnia przez ProstyHeker 1 Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia (edytowane) Czyli wygląda na to że da się tak, dzięki! Kupię jakiś pakiet na próbę i dam znać czy na pewno zadziałał. @ProstyHekerTo są groszowe sprawy, chyba po kilkanaście złotych za paczkę tematyczną z tego co widziałem. Edytowane 16 kwietnia przez jimmyyy8 1 Cytuj
ProstyHeker 1 925 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia Super @jimmyyy8, będę czekał na feedback! Paczka 90s najbardziej mnie interesuje, bo jestem boomerem i kiedyś było lepiej Cytuj
smallv86 862 Opublikowano 22 kwietnia Opublikowano 22 kwietnia Da się te wszystkie gry: - Buzz Quiz TV - Buzz Polskie Łamigłówki - Buzz Świat Quizów kupic na pastorze czy tylko fizyczne wersje? Kupujac wersje angielską będę np mógł ściągnąć pacha z polskim pakietem językowym i grać po polsku? Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano 22 kwietnia Opublikowano 22 kwietnia 4 minuty temu, smallv86 napisał: Da się te wszystkie gry: kupic na pastorze czy tylko fizyczne wersje? Kupujac wersje angielską będę np mógł ściągnąć pacha z polskim pakietem językowym i grać po polsku? Nie da się, nie ma ich na PSStorze. W cyfrowym sklepie są tylko małe/dodatkowe pakiety pytań. Nie jestem pewien jak z kupnem fizycznej wersji po angielsku, ale raczej nie ma wtedy polskiego języka ani dubbingu. A już na pewno nie w części Polskie Łamigłówki, bo to specjalnie przygotowywana wersja na dany region. Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano 22 kwietnia Opublikowano 22 kwietnia @ProstyHekerdobre wieści, dodatkowe pakiety pytań kupione w psstore działają z wszystkimi fizycznymi grami Buzz i są w pełni spolonizowane Właśnie przetestowałem na Latach 90. za 16,5 zł. No to nie pozostaje nic innego jak tylko doładować portfel i wykupić wszystkie dostępne pakiety dopóki sklep na PS3 jeszcze działa 2 2 Cytuj
ProstyHeker 1 925 Opublikowano 22 kwietnia Opublikowano 22 kwietnia Dzięki za cynk @jimmyyy8! Nie wiem, czy będę brał wszystkie, ale na pewno coś łyknę Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 22 kwietnia Opublikowano 22 kwietnia Najlepsze to było jak działaly serwery online i chyba z pomocą kamerki było słychać rozmowy w lobby (?), bo pamiętam jak jakaś rodzinka się śmiała z ksywki grzybiarz No I żeśmy chodzili chlać do znajomych wódkę. Było nas tam ze 3 parki: 6 osób, jakoś graliśmy na tych 4 buzzerach, versus jakimś innym parkom, którzy też pewnie chlali przy sobocie. emocje sięgały zenitu, niby wygrywasz a na końcu wszystko możesz stracić i ten lektor (boberek) śmiejący się z graczy… kurla playlinki na ps4 ze smartfonami to była bieda. A na ps5 coś wyszło podobnego? 1 2 Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano 22 kwietnia Opublikowano 22 kwietnia Na PS5 nie ma i chyba nie będzie nic podobnego a playlinki z ps4 to ogromny krok wstecz względem Buzzów 1 Cytuj
Emet 1 100 Opublikowano 22 kwietnia Opublikowano 22 kwietnia Może trochę słabsze ale na PS4 (a co za tym idzie i na PS5) jest fajna Wiedza to Potęga. Szkoda, że studia od tych tytułów zdechły.... bo nie słychać nic o jakiejś nowej gierce tego typu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi