Gość Zaqair Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 Mozna grac na Padzie? Cytuj
vip77 237 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 nie. musisz miec buzzery Cytuj
Seto 0 Opublikowano 30 listopada 2009 Opublikowano 30 listopada 2009 Wie ktoś czy nowy Buzz! wspiera rozmowy głosowe w trybie online sofa vs. sofa ? Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 30 listopada 2009 Autor Opublikowano 30 listopada 2009 Tak, jest taka opcja. Cytuj
TWISTER1981PL 1 Opublikowano 1 grudnia 2009 Opublikowano 1 grudnia 2009 a nbiej wiecej jakie sa kategorie pytan Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 2 grudnia 2009 Autor Opublikowano 2 grudnia 2009 Wg instrukcji mamy takie kategorie pytań: muzyka, świat, ludzie, filmy, literatura i sztuka, nauka i przyroda, chwila relaksu, sport, TV i wydarzenia. Każda jest podzielona na potkategorie, jest tego około mnóstwa. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 (edytowane) Swietna gra - wczoraj pogralem troche na multi online i jest na prawde super ! Czy online mozna grac przeciw wiekszej ilosci roznych przeciwnikow ? - tzn wiekszej ilosci "konsol" - nie tylko jedna sofa vs. jedna sofa. Zawsze trafialem na jedna druzyne przeciwna / jednego przeciwnika, a w Quiz TV byla mozliwosc grania przeciw trzem roznym. Polska lokalizacja jak zwykle swietnie zrealizowana - Nate.... tzn Jaroslaw Boberek znowu swietnie sie spisal - tak samo jak w Uncharted 2: Among Thieves ! Szkoda tylko, ze nie mozna samemu grac w pytania z My Buzz. <_< W My Buzz w swoim profilu mam juz stworzonych 11 quizow, zapraszam do rozwiazywania: http://www.mybuzzquiz.com/pl_PL/actions/Profile.do?AccountID=70155 Edytowane 3 grudnia 2009 przez saptis Cytuj
McArek 0 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 (edytowane) Swietna gra - wczoraj pogralem troche na multi online i jest na prawde super ! Czy online mozna grac przeciw wiekszej ilosci roznych przeciwnikow ? - tzn wiekszej ilosci "konsol" - nie tylko jedna sofa vs. jedna sofa. Zawsze trafialem na jedna druzyne przeciwna / jednego przeciwnika, a w Quiz TV byla mozliwosc grania przeciw trzem roznym. Polska lokalizacja jak zwykle swietnie zrealizowana - Nate.... tzn Jaroslaw Boberek znowu swietnie sie spisal - tak samo jak w Uncharted 2: Among Thieves ! Szkoda tylko, ze nie mozna samemu grac w pytania z My Buzz. <_< W My Buzz w swoim profilu mam juz stworzonych 11 quizow, zapraszam do rozwiazywania: http://www.mybuzzquiz.com/pl_PL/actions/Profile.do?AccountID=70155 Witam i pozdrawiam przeciwnika z dnia wczorajszego Mozna grać z większą liczbą przeciwników tz. z kilkoma konsolami. Ja w weekend grałem z czterema osobami na 2 konsolach plus moja. Edytowane 3 grudnia 2009 przez McArek Cytuj
saptis 620 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 (edytowane) Witam, witam - co za nieoczekiwane spotkanie. W nowym Buzz'ie podoba mi sie opcja gry online z rozdzieleniem osob grajacych na jednej konsoli - tzn. jesli u mnie graja dwie osoby to kazda gra dla siebie i indywidualnie nabija punkty, a nie razem na jedno konto tak jak w Quiz TV. Edytowane 3 grudnia 2009 przez saptis Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 (edytowane) W MM w poznaniu świat quizów za 219 z buzzerami. Żona kupiła mi pod choinkę, skubana schowała gdzieś i mówi, że jak prezent świąteczny to w święta dopiero dostanę hehe Edytowane 4 grudnia 2009 przez Łebi Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 W MM w poznaniu świat quizów za 219 z buzzerami. Żona kupiła mi pod choinkę, skubana schowała gdzieś i mówi, że jak prezent świąteczny to w święta dopiero dostanę hehe W którym media? bo chyba w poznaniu są dwa o ile dobrze kojarzę. Będę w sobotę / niedziele to może się skuszę. Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 5 grudnia 2009 Opublikowano 5 grudnia 2009 W MM w poznaniu świat quizów za 219 z buzzerami. Żona kupiła mi pod choinkę, skubana schowała gdzieś i mówi, że jak prezent świąteczny to w święta dopiero dostanę hehe W którym media? bo chyba w poznaniu są dwa o ile dobrze kojarzę. Będę w sobotę / niedziele to może się skuszę. W M1, kupowalismy w zeszłą sobotę. Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 6 grudnia 2009 Opublikowano 6 grudnia 2009 Dzięki za info ale nie wytrzymałem i kupiłem wczoraj gdzie indziej:). Ja mam 1 raz styczność z Buzzem i jestem pod wielkim wrażeniem, wczoraj rozegrałem godzinną partyjkę z swoją narzeczoną. Bawiliśmy i śmialiśmy się jak małe dzieci. Gra jest genialna i przyciąga niesamowicie do ekranu. Już sobie mogę wyobrazić jaki polew będzie przy rundach w 4 osoby Cytuj
Keptyn_Quark 0 Opublikowano 7 grudnia 2009 Opublikowano 7 grudnia 2009 Kupowałem na allegro i zapłaciłem 220 Do tego dokupiłem 4 buzzery na kablu /oryginalne/, cena około 45 złotych, Ogólnie giera na imprezie bardzo dobrze się sprawuje. Dodatkowo cieszy fakt, że można korzystać z quizów napisanych przez użytkowników mybuzz.com. Podsumowując gierka świetna. Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 7 grudnia 2009 Opublikowano 7 grudnia 2009 (edytowane) Witam Mam pytanie do wyjadaczy w buzza. Tak jak mówiłęm jestem świeżak w tym temacie i mam pytanie. Czy czerwone (główne) guziki na buzzerach, wykorzystywane są do zgłaszania się w grze? (podobne czerwone grzybki mają postacie na podestach teleturniejowych w grze). Pytam się bo na razie rozegrałem 3 gry ze swoją lubą i nie było takiej rundy z wykorzystaniem grzybków:). Pytam się bo wydaje mi się, że na jakiejś reklamówce ludzie z nich korzystali. Edytowane 7 grudnia 2009 przez balon1984 Cytuj
McArek 0 Opublikowano 7 grudnia 2009 Opublikowano 7 grudnia 2009 Czy czerwone (główne) guziki na buzzerach, wykorzystywane są do zgłaszania się w grze? Były wykorzystywane w innych częściach. W Świecie Quizów nie są wykorzystywane. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 8 grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 grudnia 2009 W Polskich Łamigłówkach była runda w której odpowiedzią było jedno ze zdjęć na ekranie. Przyciskiem Buzz wybierało się to właściwe. W nowej części tej rundy już nie ma. Wczoraj wieczorkiem grałem kilka gier z kimś w sieci 2 na 3 osoby. Po pierwszej rundzie dostaję wiadomość przez PSN: "po drinie i lecimy dalej". Ubawiło mnie to totalnie. Nie tylko my popijamy w czasie gry :] Cytuj
jegor 0 Opublikowano 8 grudnia 2009 Opublikowano 8 grudnia 2009 witam. Orientuje się ktoś może w jaki sposób podczas gry wrócić do menu głównego gry? tj. nie do menu ps3 ale do menu gry buzz... z gory dziękuję za pomoc:) pozdrawiam Cytuj
McArek 0 Opublikowano 8 grudnia 2009 Opublikowano 8 grudnia 2009 witam. Orientuje się ktoś może w jaki sposób podczas gry wrócić do menu głównego gry? tj. nie do menu ps3 ale do menu gry buzz... z gory dziękuję za pomoc:) pozdrawiam Trzeba jednocześnie naciśnąć i przytrzymać 4 przyciski na buzzerze. Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 11 grudnia 2009 Opublikowano 11 grudnia 2009 (edytowane) siemanizacja Buzzery z PS2 będą kompatybilne ze Światem Quizów na PS3? (bo myślę o dokupieniu), można gąc na raz bezprzewodowymi i na kabel?, no i jak z długość kabla? jak długie kable mają buzzery Ps2 Edytowane 11 grudnia 2009 przez balon1984 Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 18 grudnia 2009 Opublikowano 18 grudnia 2009 Witam Sorry, że 2 pod rząd ale chcę odświeżyć temat. Mam pytanie, które dodatki na PSS, są na 100 % PL i pasują do naszej wersji? Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 18 grudnia 2009 Opublikowano 18 grudnia 2009 Na ile starczają baterie? Czy na PS Store dodatki są w języku polskim? Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 18 grudnia 2009 Autor Opublikowano 18 grudnia 2009 Baterie w Buzzerach wystarczają na bardzo długo, ja na pierwszym komplecie ogrywam już drugą grę. Witam Sorry, że 2 pod rząd ale chcę odświeżyć temat. Mam pytanie, które dodatki na PSS, są na 100 % PL i pasują do naszej wersji? W recenzji gry jest napisane, że pasują na 100%. Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 18 grudnia 2009 Opublikowano 18 grudnia 2009 (edytowane) W recenzji gry jest napisane, że pasują na 100%. Ale czy są po Polsku? Trochę lipny ten online. Na 4 gry 3 razy wystąpił błąd z połączeniem. Raz gość wybrał filmy wojenne i przesiedziałem całą rundę. Edytowane 18 grudnia 2009 przez rkBrain Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi