Gość Opublikowano 15 lutego 2011 Opublikowano 15 lutego 2011 (edytowane) niej wiecej ogarnalem wszystko. Teraz pytanie dla tych co maja/mieli Spice. Tak ajk czytalem na sluchawkach dziek treszczy, slucham sporo na dworze, nie jestem zadnym audiofilem, ale to pojawiajace sie trzaski mnie denerwuja. Mozna jakos to zniwelowac? Rozumiem video z YT, ale zeby mp3 320 kbps? Sytuacja jest w sumie odczuwalna tylko an sluchawkach. Edytowane 15 lutego 2011 przez Gość Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 15 lutego 2011 Opublikowano 15 lutego 2011 droid x i droid 2 podkręcone do 3ghzhttp://gizmodo.pl/gadgets/12136/droid_x_oraz_droid_2_podkrecone_z_1ghz_do_3ghz.html Kto zna architekturę procesorów ten wie, że coś takiego jest niemożliwym do osiągnięcia, dodatkowo wartość jest dziwnie "okrągła". Opcji stwierdzających, że to fake jest zbyt wiele poczynając od gifa a kończąc na przerobionym SetCPU pokazującym kHz a nie MHz HTC zapowiedziało nowy model - Revolver; telefon ma trafić na rynek w trzecim kwartale, ma być napędzany standardowo tj. 1,2GHz w dwóch jądrach i 1GB pamięci; co jest ciekawe będzie on siedział na Honeycomb Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 15 lutego 2011 Opublikowano 15 lutego 2011 ja ci moge napisac snesoid, a do romow najlepiej rom buddy Dziękuję ziomeczku Próbowałem kupić płatną wersję, ale się nie udało ;/ Pytanie - czy wersja lite obsługuje sejwy? Mam zamiar sobie odkurzyć kilka jrpgów. Cytuj
Gość Opublikowano 15 lutego 2011 Opublikowano 15 lutego 2011 Gensoid nie obsluguje w wersji Lite, wiec SNESoid chyba tez. Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 15 lutego 2011 Opublikowano 15 lutego 2011 Ołkej, pytanie grubsze; czy jest jakikolwiek sposób by zainstalować na telefonie stareńką gierkę z PC? Chodzi mi o Panzer General II. Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 16 lutego 2011 Opublikowano 16 lutego 2011 doszla dzisiaj do mnie xperia x8. wi-fi w domu strasznie kuleje i na androidzie nie dziala (na ps3 tez nie, wiec to nie wina telefonu). chcialem zrobic aktualizacje, ale ten program dziala tylko na windowsie. czyli skoro nie mam tego programu to kupowanie wszystkiego z android market, uaktualnienie systemu itd. musze robic z komorki przez wi-fi? Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 16 lutego 2011 Opublikowano 16 lutego 2011 doszla dzisiaj do mnie xperia x8. wi-fi w domu strasznie kuleje i na androidzie nie dziala (na ps3 tez nie, wiec to nie wina telefonu). chcialem zrobic aktualizacje, ale ten program dziala tylko na windowsie. czyli skoro nie mam tego programu to kupowanie wszystkiego z android market, uaktualnienie systemu itd. musze robic z komorki przez wi-fi? AHAHAHHAHAHAHHAA 1 Cytuj
Gość konstant Opublikowano 16 lutego 2011 Opublikowano 16 lutego 2011 doszla dzisiaj do mnie xperia x8. wi-fi w domu strasznie kuleje i na androidzie nie dziala (na ps3 tez nie, wiec to nie wina telefonu). chcialem zrobic aktualizacje, ale ten program dziala tylko na windowsie. czyli skoro nie mam tego programu to kupowanie wszystkiego z android market, uaktualnienie systemu itd. musze robic z komorki przez wi-fi? AHAHAHHAHAHAHHAA Zdaje sie, ze koledze wyzej chodzilo o program do aktualizacji X8'ki. Wiec zaliczyles FAIL. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 16 lutego 2011 Opublikowano 16 lutego 2011 Wiem doskonale o co chodzilo. Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 16 lutego 2011 Opublikowano 16 lutego 2011 Ulszmidz, jak PC companion Ci nie działa to sprawdz jeszcze seus'a Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 16 lutego 2011 Opublikowano 16 lutego 2011 Zdaje sie, ze koledze wyzej chodzilo o program do aktualizacji X8'ki. Wiec zaliczyles FAIL. widzisz, kolega milan systematycznie przeglada moje posty i smieje sie z tego, ze mam komputer od apple. teraz rozbawilo go, ze program sony do aktualizacji komorki nie ma wersji na maca i linuxa. zrobilem juz na drugim laptopie, problem z glowy. Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 16 lutego 2011 Opublikowano 16 lutego 2011 przed aktualizacja jakos (nie pamietam czy to byl program czy opcja w ustawieniach), znalazlem ekran na ktorym mialem napisane ile zuzylem mb danych, moglem ustawic alert (np. przy 100 mb) itd. po aktualizacji nie moge tego znalezc. jest jakis program do zassania tego typu? Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 17 lutego 2011 Opublikowano 17 lutego 2011 dzieki zainstalowalem swype. genialna sprawa! ale da sie wylaczyc polskie znaki? tzn zeby slownik byl polski, ale bez polskich znakow. wiem, ze w starszych telefonach (nie na andro) sie dalo i wtedy smsy wychodza dluzsze. Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 17 lutego 2011 Opublikowano 17 lutego 2011 http://swype-pl.blogspot.com/ Cytuj
Gość Opublikowano 28 lutego 2011 Opublikowano 28 lutego 2011 Kazda proba wyslania przez aplikacje facebook na telefonie zdjecia nim zrobionego na tenze site konczy sie niepowodzeniem. O co moze chodzic? Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 1 marca 2011 Opublikowano 1 marca 2011 Używasz normalnego FB czy tego z 0 ? Cytuj
Gość Opublikowano 1 marca 2011 Opublikowano 1 marca 2011 Normalnego, jest tez zaktualizowany do najnowszej wersji. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 6 marca 2011 Opublikowano 6 marca 2011 Muszę pochwalić betę Winampa. Super dźwięk, scrobbling, ładny dizajn... Na PC już nie korzystam z Winampa (iTunes), ale na Xperii cudo. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 6 marca 2011 Opublikowano 6 marca 2011 (edytowane) Kazda proba wyslania przez aplikacje facebook na telefonie zdjecia nim zrobionego na tenze site konczy sie niepowodzeniem. O co moze chodzic? Normalnego, jest tez zaktualizowany do najnowszej wersji. Nie wiem jaki masz telefon, ale ja miałem identyczny problem na moim LG Swift. Przyczyna okazała się aplikacja - domyślnie wgrany "Facebook for LG". Z Marketu ściągnąłem i zainstalowałem inną, oficjalną wersję (bez dopisku "dla LG") i korzystając z niej nie mam problemów z wrzucaniem fotek. Edytowane 6 marca 2011 przez ShtaS Cytuj
Gość konstant Opublikowano 7 marca 2011 Opublikowano 7 marca 2011 Muszę pochwalić betę Winampa. Super dźwięk, scrobbling, ładny dizajn... Na PC już nie korzystam z Winampa (iTunes), ale na Xperii cudo. Należy jeszcze dodać, że to cudo w ogóle nie ma equalizera. Cytuj
Gość Opublikowano 7 marca 2011 Opublikowano 7 marca 2011 Mam Spice, aplikacja z marketu, nie idzie, albo czasem pasek postepu sie zatrzymuje na jakims etapie. Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 7 marca 2011 Opublikowano 7 marca 2011 Usuwałeś jakieś preinstalowane aplikacje przez rootmenagera? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi