easye 3 332 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 ktora aplikacje najlepiej sciagnac do emulacji PSX'a ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 FPSE - lepszego emulatora nie ma. Warto im zaplacic te pare groszy - nie dosc, ze emulator jest swietny i tani, to jeszcze jest do niego staly support (update'y wychodza praktycznie rzecz biorac codziennie). Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 A znajde go na zwyklym markecie? Bo wyszukuje mi romy do nesa i innych, ale psxa pod ta nazwa znalezc nie moge. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Jest na zwyklym markecie. https://market.android.com/details?id=com.emulator.fpse&feature=search_result - oto zreszta link Dobra, ja tez mam pytanie - jak sie w Galaxy S robi screenshoty? Wczoraj mialem problem z jednym programem, troche mi sie przywiesil i probowalem rozne przyciski i przez przypadek zrobilem w pewnym momencie screenshota, a zadnego programu do robienia screenshotow nie mam. Wie ktos moze jak to sie robi, co ja dokladnie wcisnelem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Shootme nardzo dobrze sobie radzi z robieniem zrzutów, telefon musi być jedbak zrootowany. A to, co ci się udało zrobić to czysty przypadek, dla iluśtam osób udało się tego dokonać, ale i tak nikt nie potrafi tego odtworzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Totamten 123 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Przytrzymując cofnij naciśnij przycisk home. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Cóż, nic to nie daje... Mam mode lSGS t959, nie i9000, być może dlatego kombinacja nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Totamten 123 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Potrzebny jest do tego Android 2.2 Froyo. Może masz wcześniejszą wersję, a jak nie to niestety nie potrafię pomóc (zostaje root + odpowiedni program, tak jak wspominałeś). Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Jeżeli chodzi konkretnie o mój model SGS (T959/Vibrant) to jest tak jak pisałem, nie ma potwierdzonej kombinacji do robienia zrzutu ekranu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Marlon 18 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Niech ktoś poleci jakiś przyzwoity i szybki custom ROM do Desire. Najlepiej z Sense, ale niekoniecznie. Niby wszystkie ach i och, a kuźwa zawsze coś nie tak - ślimaczy się to, sense się zawiesza, jakieś dziwne przerwy przy ładowaniu itp. Teraz mam LeeDroid i jestem raczej niezadowolony, a podobno to jeden z lepszych. Teraz podobno CM7 wypuścili - dobre toto? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Polecam CyanogenMod 7, o wiele szybsze od Sense. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Jaki byscie polecili program do robienia notatek? Dodam, ze jako jedna z funkcji interesuje mnie, aby mozna bylo np. sobie wrzucac krotkie notatki na pulpit, zeby np. pamietac o danej rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza
mikro 48 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Ja uzywam ColorNote, ma wszystko czego potrzebuje. Jesli potrzebujesz czegos bardziej 'zaawansowanego' to sproboj Evernote Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Witam, mam Samsunga Galaxy Tab i mam takie pytanie. Czy jest możliwość utworzenia dwóch kont, coś takiego jak użytkownicy w Windows, żeby dwie osoby mogły korzystać z jednego tabletu i każda miała osobne konto, osobne programy zainstalowane itd. ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam, mam Samsunga Galaxy Tab i mam takie pytanie. Czy jest możliwość utworzenia dwóch kont, coś takiego jak użytkownicy w Windows, żeby dwie osoby mogły korzystać z jednego tabletu i każda miała osobne konto, osobne programy zainstalowane itd. ? Android nie wspiera niestety wielu użytkowników, podzielcie się ekranami Kont może być kilka, ale ogólnie dla jednego użytkownika. Jaki byscie polecili program do robienia notatek? Dodam, ze jako jedna z funkcji interesuje mnie, aby mozna bylo np. sobie wrzucac krotkie notatki na pulpit, zeby np. pamietac o danej rzeczy Ja korzystam z kombo: Android Agenda Widget + SSI Gtask, na jednym łidżecie są widoczne terminy (jeśli takie masz w kalendarzu), jak i zadania (czy notatki), jedno i drugie darmowe na markecie. Edytowane 26 Kwietnia 2011 przez Andreal Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 szybkie pytanie - moj stary G1 nagle przestał obsługiwać "internet", niezaleznie czy odpale przeglądarke normalnie czy z pulpitu wpisze coś do wyszukania to po odpaleniu przeglądarki chwilke "myśli" a potem wywala na pultpi, resetowalem kome i nic nie dalo Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Może ktoś powiedzieć, jak szybko rozwija się Android Market, w sensie, czy w przyszłości będzie mógł dorównać iOS? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Może ktoś powiedzieć, jak szybko rozwija się Android Market, w sensie, czy w przyszłości będzie mógł dorównać iOS? Wątpliwa sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Jeżeli Android stanie się w końcu tym, czym miał się stać, jest szansa, że Market dorówna AppStore, ze względu jednak na cholerną fragmentację (za dużo platform sprzętowych) na to się nie zanosi. Nie powiem, lubię Androida, ale coraz bardziej życzliwym okiem spoglądam na urządzenia z iOS, zwłaszcza że system zdaje się sprawiać wrażenie coraz bardziej "smartfonowego". Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Dzieki za info, rozumiem, ze nawet nie ma, co porownywac tych dwoch marketow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Rozdrobnienie sprzetowe w przypadku Androida to nawet chyba nie jest glowny czynnik przeciw - AppStore to przede wszystkim marketing, popularnosc marki Apple oraz fundament w postaci iTunesa jesli chodzi o same zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Jeśli chodzi o liczbę aplikacji to Android goni i to w całkiem niezłym tempie AppStore. Zresztą, nie o ilość chodzi, a o jakość. No i tutaj Android leży, bo choć nie brakuje naprawdę dobrze zrobionych i porządnych aplikacji, to jednak śmieci jest pewnie więcej niż w AppStore, mimo mniejszej ogólnej liczby aplikacji. O grach można zapomnieć na Androidzie. Angry Birds, Game Dev Story i kilka innych gierek dają radę, ale godne wspomnienia produkcje pojawiają się tak rzadko, że aż przykro patrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 (edytowane) Jak dla mnie na androida sa wszystkie potrzebne dla mnie aplikacje, wiec nie wiem o co wam chodzi. Co poza gierkami jest na app store takiego wspanialego, czego android market nie ma? Jak dla mnie mowiecie o nieporownywalnej roznicy to jakas pomylka - nie przesadzajmy. Edytowane 6 Maja 2011 przez Yabollek007 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Co racja, to racja. Większość potrzebnych/przydatnych programów znajdziemy bez problemu na Androidzie, ba! są nawet programy, których ze świecą szukać na iOS. Chodzi jednak o to, że na iOS po prostu czuć wykonanie i jakość programów, dodatkowo jak się człowiek rozejrzy to appsów jest jeszcze więcej niż na Andku w każdej kategorii. Cytuj Odnośnik do komentarza
jarken 33 Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 W końcu po roku porzucam I5700 i przenoszę się na SGS. Podzieli się ktoś informacją o najlepszym sofcie na ten telefon? Postawić od razu JS8 czy szukać coś od sceny? Z tego co czytałem, nie ma jeszcze oficjalnego 2.3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi