Opublikowano 5 kwietnia 201311 l Sprawdze, nie mam pewnosci. To na pewno nie dziala automatyczna jasnosc? Oszczedzanie baterii masz wylaczone?
Opublikowano 5 kwietnia 201311 l Największy ubaw to jest jak właściciel Note2 odpala Endomondo i biegnie chłop z ta cegła na ręce ja jednak używam fona do wieeeelu rzeczy poza netem i dzwonieniem. Ale poza tym propsuje fajny telefonik choć użytkowo ten rozmiar to już ciut za daleko
Opublikowano 6 kwietnia 201311 l Tez tak myslalem, ale po tym czasie co go uzywam stwierdzam ze nawet nieco wiekszy bym kupil. Note3 na bank bedzie mial wiekszy ekran przy niezmienionych wymiarach, ale ja celuje w 4 dopiero ;-)
Opublikowano 6 kwietnia 201311 l Nie no, większego to już bym nie brał, ale nie powiem - te 5, 5 cala to idealny rozmiar dla mnie. Komfort przeglądania stron jest fantastyczny. Trochę się bałem o jakość ekranu ze względu na niższe ppi niż w moich ostatnich 3 telefonach, ale jest naprawdę ok.
Opublikowano 7 kwietnia 201311 l Note daje rade. Jak czlowiek przywyknie do s-pena to sprzęty bez niego wydaja sie wybrakowane. W opcjach nie widzialem opcji wylaczenia sciemniania podswietlenia. Tylko dziwne, ze robi Ci sie to juz przy 15 procentach. U mnie dopiero przy 10, ale ja uzywam duzego note.
Opublikowano 7 kwietnia 201311 l Poje.bało mi się - też przy 10%. Btw. Wgrałem sobie dzisiaj śliczną czcionkę z Xperii Z. Polecam sprawdzić: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=37951166&postcount=2460
Opublikowano 10 kwietnia 201311 l Zupelnie bez sensu jest to, ze nie mozna odpalic niektorych gier takich jak np. Asphalt 7 offline pomimo tego, ze sa to pelne, kupione w sklepie Google Play wersje. Real Racing 3 czy Lets Golf 3 dzialaja offline tylko do czasu, pozniej za ktoryms odpaleniem wymagaja juz polaczenia jesli jakis czas takiego nie bylo. Edytowane 10 kwietnia 201311 l przez saptis
Opublikowano 10 kwietnia 201311 l Porąbane - jak ktoś zna sposób na to to chętnie się dowiem jaki. Najwyżej jakiś crack. Mam grę, jadę za granicę, odpalam na lotnisku i błąd, nie mogę grać mimo, że grę kupiłem SPOSÓB NA LAGI TOUCHWIZA - zmuszenie aplikacji do siedzenia w Ramie przez odpalają się bez laga. Ma ktoś Nexusa 4? Mogę wziąć, chciałem dać dziewczynie i nie wiem czy warto (sam zostanę chyba przy SGS3).
Opublikowano 10 kwietnia 201311 l @Nemo 1. Ogarnij sobie lucky patchera - mozna tam zablokowac weryfikacje przez net badz poszukaj apki odpowiednio spreparowanej do offline. 2. Jak mam zostawic w ramie na zawsze odpalone kontakty zeby S3 nie lapal laga?
Opublikowano 10 kwietnia 201311 l Bez kitu, ale ten touchwiz jest obrzydliwy. Działa dobrze, ale wygląda jak menu robione w 2008 roku.
Opublikowano 10 kwietnia 201311 l Na note 10.1 wyglada tak samo jak na smartfonach? Ja nie mam zastrzezen, ale moze w telefonach wyglada inaczej
Opublikowano 10 kwietnia 201311 l tu jest temat, ogarnij filmiki na yt, jest jak zostawiać apki w ramie. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1807819
Opublikowano 11 kwietnia 201311 l Ten lucky patcher nie działa z nova3, gra się przestaje odpalac a po przywróceniu kopii apk chce się ściągać jeszcze raz. Co za lipa.
Opublikowano 11 kwietnia 201311 l A kupić gry nie można? Często są promocje, więc 3 zł chyba nie problem wydać? @saptis nikogo nie podejrzewam o piractwo, bo to mi wcale nie przeszkadza, zwracam jednak honor i przepraszam, jeżeli kogoś uraziłem (faktycznie nie doczytałem tematu do końca). Edytowane 11 kwietnia 201311 l przez Andreal
Opublikowano 11 kwietnia 201311 l Zobacz co bylo wyzej zamin zaczniesz podejrzewac kogos o piractwo. Edytowane 11 kwietnia 201311 l przez saptis
Opublikowano 11 kwietnia 201311 l Toć doczytałem. Przyznam, że pierwszy raz się z czymś takim spotkałem, fakt: jak zablokujesz dla większości aplikacji dostęp do internetu dość często upierdliwy komunikat się pojawia, ale żeby nie można było nic uruchomić?
Opublikowano 11 kwietnia 201311 l To naturalna kolej rzeczy - niebawem brak polaczenia z netem bedzie dyskwalifikowal. Ze nie wspomne juz o mikroplatnosciach, brakuje tylko reklam na billboardach, ktore bedzie mozna ogladac w czasie gry np. w wyscigi. ;[ @Nemo - zostaw sobie na sd dane tej swojej gry, zmien nazwe tego folderu (dopisz 1 litere), odinstaluj apke, ktora masz i szukaj czegos pokroju "nova 3 offline", nie wierze, ze nic nie znajdziesz. Jak juz gre zainstalujesz zmieniasz nazwe folderu na wlasciwy i sprawdzasz czy ruszy. No nie dam sobie reki uciac czy to dziala ale smart4you czy apkmania zawsze ma offline wersje. Edytowane 11 kwietnia 201311 l przez 2razyjot
Opublikowano 12 kwietnia 201311 l Już wolę reklamy na billboardach w grach oglądać, niż być stale podłączonym do sieci. wersję offline można również sprawdzić na mobilism.org Edytowane 12 kwietnia 201311 l przez Andreal
Opublikowano 12 kwietnia 201311 l Kurde, żeby człowiek musiał szukać pirata żeby grać w grę którą kupił! Ja pindole, co za czasy. Teraz jestem w PL to mi to wisi, mogę grać bo mam net non-stop ale wtedy poczułem się oszukany. I najlepsze, że gameloftu gra z Play tego wymaga, a ściagnąłem jak gratis inna grę z Samsung Apps i ona RAZ zainstalowana działa offline. Ostro. Z innej beczki - czy można zmusić Touchwiz i wyszukiwarkę kontaktów aby szukał np nazwisk jak wpiszę np Manczyk to żeby znalazł też Mańczyk? - na iOS 5 działało to tak a teraz nie działa Ale np jak wpiszę Przemek to pokazuje mi Przemysławów ;-) Czyli umi ;-) Brakuje mi tego bardzo. I drugie pytanie - teraz Search to Google Now które nie działa dobrze w PL. Czy jest sposób, żeby na andku 4.1.2 wyszukiwać teraz informacje w telefonie nie przez Goolge Now? Bo szlag mnie trafia że to nie działa ;-)
Opublikowano 12 kwietnia 201311 l Real Racing 3 juz dziala offline, wczesniej trzeba bylo przeskakiwac komunikat o braku sieci (dac wyszukaj), a teraz po uaktualnieniu juz tego nie ma i mozna normalnie odpalic gre.