Opublikowano 28 sierpnia 201311 l Na taką moją propozycję nikt nie zareagował :-) Ja mam za to za 900 sgs3 po wymianie szybki, jak ktos jest chętny.
Opublikowano 29 sierpnia 201311 l Tylko moze bateria wymienna i pamiec zewnetrzna bedzie? BTW. kto ma note II i chce s3 z gwarancja za doplata? xD Nikt się w tą stronę nie zamienia . A Nexus 4... szczerze mówiąc nie jara mnie specjalnie ten telefon. To znaczy super, że 2GB RAM, szybki, czysty Android, ale ekran i aparata ma zdecydowanie poniżej przeciętnej.
Opublikowano 29 sierpnia 201311 l A mi ostatnio po glowie xperia z chodzi na przykład. Sam nie wiem czemu, chyba trochę tęsknie za szkłem z ajfona.
Opublikowano 30 sierpnia 201311 l http://android.com.pl/news/15219-gear-manager-bedzie-programem-do-zarzadzania-inteligentnym-zegarkiem-samsunga/ A mnie to ciekawi. Jak bedzie dobra cena i bateria to kupie.
Opublikowano 30 sierpnia 201311 l A mi ostatnio po glowie xperia z chodzi na przykład. Sam nie wiem czemu, chyba trochę tęsknie za szkłem z ajfona. Mi się Nexus w miarę podoba wizualnie, ekran jest do przełknięcia ale mimo wszystko - akurat mi amoled odpowiada więc mi samsungi pasują. Za to brak SD, max 16gb, bateria jednak za mała to dla mnie minusy. Za to XPERIA podoba mi się jak bryła i specyfikacja, jeszcze przy S3 myślałem o tym telefonie ale jak zobaczyłem ekran to się zupełnie wycofałem. Dla mnie jakbym przez bibułkę oglądał, rozmyte wszystko, pod kątami to już tragedia Ale to dla mnie - przejdź się gdzieś, gdzie jest odpalony (Saturn, MM) i jak się podoba to można brać. Jedynie co, to teraz z ULTRA Z są jakieś wpadki jakościowe/konstrukcyjne, ekran się nie wybudza albo odpala się np część kolorów (WTF?) i jakieś takie dziwadła, nie wiadomo czy to soft czy hardware. Ale o Z nie słyszałem takich rzeczy. Chyba że myślisz o tańszych jakichś.
Opublikowano 30 sierpnia 201311 l http://android.com.pl/news/15219-gear-manager-bedzie-programem-do-zarzadzania-inteligentnym-zegarkiem-samsunga/ A mnie to ciekawi. Jak bedzie dobra cena i bateria to kupie. Wyglada spoczko, o malo co nie kupilem sony smart watch - dobrze,ze doczytalem o baterii,która ledwo wytrzymuje dzień.
Opublikowano 30 sierpnia 201311 l To nie wyglada, to koncepty dopiero. Pokaza 3.09. Jaka cene obstawacie? Wydaje mi sie ze z200 eurosow pewnie bedzie ;/ Licze ze design zrobia zeby mozna bylo to zalozyc do wszystkiego.
Opublikowano 30 sierpnia 201311 l Tylko moze bateria wymienna i pamiec zewnetrzna bedzie? BTW. kto ma note II i chce s3 z gwarancja za doplata? xD Nikt się w tą stronę nie zamienia . A Nexus 4... szczerze mówiąc nie jara mnie specjalnie ten telefon. To znaczy super, że 2GB RAM, szybki, czysty Android, ale ekran i aparata ma zdecydowanie poniżej przeciętnej. N4 ma świetny ekran wystarczy tylko odpowiednio podregulować.
Opublikowano 30 sierpnia 201311 l Samsungowe amoledy dają landryną po oczach, mają lepszy kontrast ale ustępują ekranom IPS ostrością i odwzorowaniem naturalnych barw.Co kto lubi. Edytowane 30 sierpnia 201311 l przez Maggort
Opublikowano 3 września 201311 l Nie wiem czy to trolling w słusznej sprawie czy sprawdzone info, ale podobno nowy Android ma się nazywać... KitKat. http://www.android.com/kitkat/index.html Ja już mam KitKata na swoim Nexusie 7. Edytowane 3 września 201311 l przez raven_raven
Opublikowano 3 września 201311 l Jest jakiś reader na andka, który zwija linijki tekstu dokumentów pdf? Jest to w ogóle możliwe?
Opublikowano 3 września 201311 l No choćby Adobe Reader pozwala na coś takiego "Ponowne wlewanie tekstu" jako opcja wyświetlania. Niemniej ze względu na specyfikę tego formatu nie spodziewaj się cudów, jeśli tekst będzie jakoś cudacznie formatowany i między nim jakieś obrazki, to będzie ładny bajzel.
Opublikowano 4 września 201311 l Pamiętajmy, że tekst musi być rzeczywiście tekstem, jak będzie to skan i będzie tam JPG to nic nie zrobisz. Generalnie PDF to taki "kontener" w którym mogą być przeróżne rzeczy.
Opublikowano 5 września 201311 l To nie wyglada, to koncepty dopiero. Pokaza 3.09. Jaka cene obstawacie? Wydaje mi sie ze z200 eurosow pewnie bedzie ;/ Licze ze design zrobia zeby mozna bylo to zalozyc do wszystkiego. No i zapowedzielihttp://www.chip.pl/news/sprzet/gadzety/2013/09/samsung-galaxy-gear-to-nie-smartfon-ale-mozesz-z-niego-zadzwonic 300euro? Xd 10h pracy? Xd I tylko z androidem 4.3 bedzie dzialal. (pipi)a czyli na starcie note3 i (pipi). Potem s4, reszta sie okaze. Olewam
Opublikowano 5 września 201311 l Sony zapowiedziało odświeżoną Z. http://www.youtube.com/watch?v=blUhgOJXetM Bateria ma 3000mAh :o. Jak ogarną lepszy ekran niż w Z, to poważnie będę się zastanawiał. Edytowane 5 września 201311 l przez ragus
Opublikowano 5 września 201311 l Note 3 ma 3200xd Ale przez ta pedalska skore z tylu olewam i czekam na aluminiowa 4
Opublikowano 5 września 201311 l To jest skóra tylko z wyglądu, tak naprawdę plecki cały czas są plastikowe .
Opublikowano 5 września 201311 l ok, mam xperie z, mial byc czysty soft, a jest zasyfione jakims orange. Co teraz? :confused: z poziomu telefonu da sie cso zrobic, czy grzebanie i pobieranie plikow na pc? --- edit: nie no głupie pytanie zadałem , ale ktoś mógłby mi podać jakiegoś linka? Edytowane 5 września 201311 l przez grzybiarz
Opublikowano 5 września 201311 l oj chyba cos spierniczylem, bo mam tylko kolory na ekranie. edit: Dobra, to po prostu Android:), zaraz będzie ok, jade po kabel minihdmi i w ogólę. W końcu odpalę Super Mario na 50'!!! Po to mi był potrzebny ten fon. Edytowane 5 września 201311 l przez grzybiarz
Opublikowano 5 września 201311 l oj chyba cos spierniczylem, bo mam tylko kolory na ekranie:( oddaj na serwis xD
Opublikowano 5 września 201311 l Do Galaxy Gear - adnek 4.3 wprowadza obsługe BT4.0 LE którego to wymaga ten gadżet. S4 ma Google Edition na 4.3 a wersja i9505 pozwala w miarę prosto wrzucić GE Rom z dosłownie kosmetyczny zmianami i brakiem obsługi OTA. No i CHYBA Nexusy oraz HTC One GE ma 4.3 więc wybór jest większy. Ale do mnie akurat zegarek na 1,2,3 działania nie przemawia ;-) tak czy siak.
Opublikowano 5 września 201311 l Spoko, aktualizacja do 4.3 na galaksiaka trojke w... pazdzierniku. Nie zdziwie sie jak to bedzie ostatnia aktualka od samsunga.