Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Uważaj żeby sobie rąk nie poparzyć jak będziesz robił coś bardziej wymagającego na fonie.

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 386,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Boze, przeciez ta gra kosztowala ostatnio 80 groszy.

• W wnoym androidzie zmienili kilka emoji: Okej, sałatka nie ma jajka, no bo vege jest mniejszością i pewnie zmienili dla nich Rodzina, która nie ma płci, nie widać czy to baby czy faceci

• tak nawiązując do wielkiej wojny patentowej apple VS reszta świata  

Opublikowano

Z3 to mój ulubiony android, a może i telefon w ogóle. Ale mi podeszła je,bana, no wszystko mi w niej pasuje. Szybka, ładna, porządnie wykonana, lollipop cieszy oko. Jedynym minusem jest ugi czas ładowania, ale to bardziej wina 5s i 6, które mnie pod tym względem rozpiescily.

Tylko mam bekę z domyślnego DPI ustawionego na 480. Zmniejszyłem sobie na 220 żeby faktycznie korzystać z dużego ekranu i jest git.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Jak najlepiej wywalić wszystkie dane z telefonu, jeśli nie działa dotyk i trzeba to zrobić tylko przez kompa? Jest jakiś program, czy coś?

Opublikowano

Jak najlepiej wywalić wszystkie dane z telefonu, jeśli nie działa dotyk i trzeba to zrobić tylko przez kompa? Jest jakiś program, czy coś?

A co tam miales ? Jakie dane ?

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

No ogólnie kontakty, wiadomości, hasła w necie, Instagram. Chciałbym go opylić przed sprzedażą.

Opublikowano

Nie wiem jak to teraz dziala, ale kiedys jak bawilem sie modyfikacjami na androidzie to zawsze wchodzilem do  recovery mode poprzez przytrzymanie przycisku power i volume down i robilem wipe data/recovery mode i po tym wszystko zostalo wszystko wyczyszczone z telefonu do ustawien fabrycznych.

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

U mnie, w Xperii Z taką konfiguracją klawiszy robi się zrzut ekranu.

Opublikowano

U mnie, w Xperii Z taką konfiguracją klawiszy robi się zrzut ekranu.

Sprobuj to zrobic przy wylaczonym telefonie

Opublikowano

Ale dotyk na ekranie nie był do tego potem potrzebny przypadkiem?

Opublikowano

nie potrzebny, sterujesz przyciskami glosnosci a zatwierdzasz power

Opublikowano

Dobra, coś popróbuję i się odezwę, dzięki za pomoc.

Opublikowano

Twój pomysł powinien zadziałać, tyle, że nie mogę wyłączyć trwale telefonu, bo kombinacja resetu, czyli Power+volume+ wyłącza go i od razu włącza, nie ma możliwości zastosowania Power+volume-, żeby wejść przez boot. Może całkowite rozładowanie coś da, choć nie wiem, czy po podłączeniu też się sam nie będzie włączał.

Dobra, to też już ogarnąłem, ale power+volume-uruchamia telefon w normalnym trybie, co za cyrk, ja pitole.

Edytowane przez krupek

Opublikowano

Trzymaj power+ vol -, jak sie zacznie restartowac to trzymasz ciagle vol- az nie wejdzie do boot menu.

Opublikowano

Ej, bo dzisiaj zdurniałem. Jest Samsung, Galaxy Grand Prime czy jakoś tak z jakimś Taczłizem i Androidem 4.4. Ustawiam pionowe zdjęcie na tapetę, to przesuwa się prawie o połowę i dodaje czarny pasek na boku. WTF, jak to ustawić prosto?

Opublikowano

Twój pomysł powinien zadziałać, tyle, że nie mogę wyłączyć trwale telefonu, bo kombinacja resetu, czyli Power+volume+ wyłącza go i od razu włącza, nie ma możliwości zastosowania Power+volume-, żeby wejść przez boot. Może całkowite rozładowanie coś da, choć nie wiem, czy po podłączeniu też się sam nie będzie włączał.

Dobra, to też już ogarnąłem, ale power+volume-uruchamia telefon w normalnym trybie, co za cyrk, ja pitole.

Możesz też podłączyć kabelek OTG (z 5 zł) i podłączyć myszkę na USB i normalnie powinien pokazać się wskaźnik i możesz wejść do ustawień i wyczyścić telefon. Robiłem tak na Samsungach.

Opublikowano

mam lolipop na lgg2

chcę zmienić wygląd ikon na ekranie blokady, w launcherze nova zmieniłem ikony na te ze sklepu ale te w ekranie blokady zostały stare, systemowe.

jak je zmienić? ściągałem ze sklepu różne apki zmieniające ekran blokady ale wtedy mam dwie blokady - ta ze sklepu i systemowa.

Opublikowano

Trzymaj power+ vol -, jak sie zacznie restartowac to trzymasz ciagle vol- az nie wejdzie do boot menu.

Guwno dupa, żaden boot nie wyskakuje, poyebane jakieś.

Możesz też podłączyć kabelek OTG (z 5 zł) i podłączyć myszkę na USB i normalnie powinien pokazać się wskaźnik i możesz wejść do ustawień i wyczyścić telefon. Robiłem tak na Samsungach.

Zamówiłem kabelek i spróbuję.

Opublikowano

Krupek też mam zetkę i właśnie próbowałem: wyłącz telefon i przytrzymaj + i go włącz. Trzymaj tak ten + i power, poczujesz wibracje, trzymaj dalej i poczujesz kolejne, trzymaj aż zobaczysz menusy. No i tak Ci miałem napisać, a za drugim razem jak trzymam te guziki, to nie działa:/

Opublikowano

No bo to jakoś randomowo działa, (pipi). Jutro jeszcze popróbuję.

Opublikowano

Kurde, zaprezentowali Nexusy, nic ciekawego generalnie, ale jest jedno zaskoczenie. O ile z reguły ceny z US na EUR były liczone 1:1 to teraz Google obliczyło, ze telefon za 499 US trzeba sprzedać u nas za 649 EUR ;-) Chyba ich swędzi tyłek. Kto to kupi?

Opublikowano

Ja rozumiem VAT i jakieś inne koszta i datego 1:1 albo coś jak 1:1.01 co też się zdarza, ale jest prawie 1:1 do funtów. Bez jaj.

Opublikowano

Przy poprawnym przeliczaniu cen no to masz zawsze USD x1.23 a z tym nexusem to masz jeszcze z 30EUR narzutu dodatkowo. Moze googlo liczylo specjalnie od funtow rozliczajac podatki w irlandii na cala Europe ?