El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Opublikowano 10 sierpnia 2018 W dniu 9.08.2018 o 07:02, messer88 napisał: Przecież jak macie odpalone jakiekolwiek media to wtedy z automatu przycisk reguluje ich głośność a nie dzwonka xd Oczywiscie, ale...wiele razy np w pracy chcialem sobie wlaczyc YT i nim sie wideo zaladuje, przycisk regulowal tylko glosnosc dzwonka. I nie raz i dwa, wszyscy w biurze sie odwracali zobaczyc skad tak muzyka napierdala bo nie zdazylem sciszyc. Moze dla kogos to drobnostka. Mnie to draznilo i ciagle sie dziwilem ze to tak dziala. Dzownek zazwyczaj ustawiam na jeden poziom glosnosci i nie zmieniam. 1 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Dokładnie, nie rozumiem dlaczego dopiero teraz na to wpadli. I tak YT był na tyle spoko, że włącza filmy na wyciszeniu wpierw. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 11 sierpnia 2018 Opublikowano 11 sierpnia 2018 Nie macie rozwijanego menu głosowego? Naciskasz strzałkę i rozwija się lista mediów to sterowania głosem i są tam multimedia? U mnie tak jest w sumie chyba zawsze, już nie pamiętam czy to customowo robię ale obecnie chyba nie. Tak, jest to więcej klikania ale raptem 1 klik więcej. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 sierpnia 2018 Opublikowano 14 sierpnia 2018 W dniu 7.08.2018 o 10:40, Frantik napisał: Kurła, aż zazdroszczę. Co z tego, że na moim średniopółkowym Xiaomi z końcówki 2016 mam nowe MIUI 10, skoro pod maską siedzi przestarzały Android 6? Support na XDA praktycznie dla tego telefonu nie istnieje - jakiś jeden port Androida 7 od ruskich i zbugowana beta Oreo, której rozwój stoi w miejscu od lutego. MIUI generalnie jest bardzo ładne i przyjemne, no ale czuję, że mój następny telefonik będzie na czystym Androidzie Czyżby jednak od nich warto było brać tylko flagowce? No to Xiaomi wcale nie takie najlepsze Zboczenie na punkcie aktualności softu jest we mnie zbyt silne. @raven_raven A czemuś w sumie wrócił z gołego Andka na MIUI? Wydaje mi się, że przedtem miałeś podobne myśli jak ja teraz - w sensie, że ciągnęło Cię do czystego systemu. Bo nie śmigał tak dobrze, jak bym tego chciał. Mam porównanie z Xiaomi Mi A1 i no jednak nie jest to to samo, a szkoda. MIUI jednak trzyma pięknie na baterii, śmiga jak należy, ma fajne udogodnienia jak to nakładka, robi dobre zdjęcia (lepsze niż stock) czego chcieć więcej? Grzebać mi się już odechciało pewnie na następne dwa lata, więc fśśśt z powrotem na MIUI i spokój. 1 Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 23 sierpnia 2018 Opublikowano 23 sierpnia 2018 (edytowane) Jeszcze wieksze xD to z okazji kradziezy kilku tysiecy pixeli 3 i proba ich sprzedazy za 2k$ ze nie wspomne o recenzjach. DWA miesiace przed premiera XDDDDDD Mam pierwszego i uwazam ze to jeden z lepszych telefonow, ale Google musialo isc za tym durnym trendem i w(pipi)c do telefonu notcha . Edytowane 23 sierpnia 2018 przez El Loco Chocko Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 23 sierpnia 2018 Opublikowano 23 sierpnia 2018 I wywalić Jacka wcześniej śmiejąc się z Apple. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Teamwin to twrp. To jest custom recovery. Czyli tablet był rootowany. Dane usuwasz opcja format data, jest taka opcja. Natomiast jak wziąłeś opcje zaawansowane i sformatowałeś partycję system to usunąłeś całego androida. Opisz dokładnie co zrobiłeś. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Musisz ściągnąć jakiś rom w formacie zip pod dokładnie twój model tabletu (dokładny model, będzie z tyłu gdzieś, najczęściej oznaczenie w samsungu np SM-956). Taki rom albo musisz wrzucić na kartę SD i ja włożyć do tabletu albo w twrp włączyć tryb usb, zgrać rom na partycję /sdcard i zainstalować/zrobić flash. I może uratujesz tablet. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Opublikowano 30 sierpnia 2018 W recovery twrp powinno się dać. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Teamwin recovery to w skrócie własnie twrp. Ja dziś nie pomogę bardziej, kładę się właśnie spać :-) Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 31 sierpnia 2018 Opublikowano 31 sierpnia 2018 Napisałeś TeamWin gdzieś a to jest TWRP. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 31 sierpnia 2018 Opublikowano 31 sierpnia 2018 myślę, że do czwartku dojdziemy do instalacji aplikacji googla na nowym romie Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 31 sierpnia 2018 Opublikowano 31 sierpnia 2018 @Frost tak @ragus obawiam się, że się nie wyrobimy 1 Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 31 sierpnia 2018 Opublikowano 31 sierpnia 2018 patrz jak wyczyściłem, tak zapyerdala ze ledwo wlacze i juz pyk czarny ekran wyłączone, zero śmieci 3 Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 31 sierpnia 2018 Opublikowano 31 sierpnia 2018 (edytowane) Nie ma ISO xD Są zipy. Nie mam teraz za bardzo czasu żeby się zagłębiać. Po weekendzie będę miał więcej. W twrp jest opcja włącznie trybu, adb sideload I można zgrać coś z PC przy pomocy programu adb ale tłumaczenie tego jest ponad moje siły. Jeśli tablet obsługuje usb-otg to możesz przy pomocy pendrive'a i kabla USB-org wgrać jakiś rom. Najłatwiej oczywiście przy pomocy karty SD jeśli ma wejście. Edytowane 31 sierpnia 2018 przez NemoKOF Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 31 sierpnia 2018 Opublikowano 31 sierpnia 2018 (edytowane) Inb4 mina frostiego po przeczytaniu twojego postu Edytowane 31 sierpnia 2018 przez sprite Cytuj
Gość ragus Opublikowano 4 września 2018 Opublikowano 4 września 2018 Hahahah Nemko nie odpisuj mu, roszczeniowemu menelowi. Nawet nie podziękuje, to ten typ patologii. Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 4 września 2018 Opublikowano 4 września 2018 pogłówkować czy półgłówkować Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 4 września 2018 Opublikowano 4 września 2018 Samemu do końca roku nie ogarniesz. Cytuj
Bzduras 12 520 Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 Typ trochę odleciał, dostać wytyczne czego poszukać w sieci, nie podziękować, a po kilku dniach wracać z mordą, że "instrukcji nie dałeś"? ja (pipi)ę Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 narkotyki tak robią z mózgiem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi