Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 15 listopada 2012 Opublikowano 15 listopada 2012 Podlaczylem do telefonu pada od ps3. ;p Dziala po blutufie. Pytanie - w jakie gry oprocz GTA III pogram na padzie? ;> Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 15 listopada 2012 Opublikowano 15 listopada 2012 Ostatnio coraz więcej gierek obsługuje to . Pyerdol te niedorozwinięte gierki, emulator N64, PSX i przepadłeś . Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 15 listopada 2012 Opublikowano 15 listopada 2012 ale te emu dotykowo idzie jakos w miare ogarnac? Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 15 listopada 2012 Opublikowano 15 listopada 2012 Ostatnio coraz więcej gierek obsługuje to . Pyerdol te niedorozwinięte gierki, emulator N64, PSX i przepadłeś . poradz jakis dobry emulator n64? mam jakis ale on na sgs2 wyciaga ledwo 30 fps ;p Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 15 listopada 2012 Opublikowano 15 listopada 2012 Dotykowo w miarę, ale szału nie ma. Mówisz przecież, że pada ogarnąłeś, wujaszek. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 15 listopada 2012 Opublikowano 15 listopada 2012 ale tak to ja gry z psxa na psp ogarniam. pada do asphalt 7 zainstalowalem bo mi drifty kiepsko ida. Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 16 listopada 2012 Opublikowano 16 listopada 2012 Pogrywam sobie w Dark Summoner, kiedyś grałem w podobną turówkę ale tamta nie kładła tak dużego nacisku na pay2win. Mieliście do czynienia z jakimiś dobrymi grami tego typu gdzie mikropłatności są tylko dodatkiem a nie czynnikiem determinującym rozgrywkę (tutaj aby trafić na pokemona wyższej kategorii trzeba zapłacić 10pln)? Cytuj
Sebas 1 570 Opublikowano 16 listopada 2012 Opublikowano 16 listopada 2012 Pytanie mam. Często jak czytam anglojęzyczne książki sprawdzam sobie słówka w tłumaczu google. Można w jakiś sposób exportować historię tłumaczeń z tego programu do (przykładowo) pliku worda? Podbijam. Ewentualnie poleć ktoś inny program z taką funkcją Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 Z jakiej nawigacji korzystacie? Myslalem o zakupie automapy, ale dziwnie jest to jakos opisane, jak konczy sie licencja to co trace? Na mojej obecnej AM pod win po prostu nie moge aktualizowac map Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 Hmm, jest dokładnie tak jak opisane na stronie Licencja czasowa uprawnia do korzystania z pełnej wersji programu AutoMapa Android w opłaconym czasie. Po jej wygaśnięciu funkcje nawigacji są nieaktywne, ale można nadal przeglądać mapę orazy wyszkiwać adresy i punkty POI. Aby przedłużyć pełne działanie nawigacji, należy wykupić licencję czasową na kolejny okres. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 Dzieki, czytalem opis apka tylko Dziwne, chyba zostane przy swojej, bo co rok 119 placic gdzie ja place 79 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 Jeżdżę na Naviexpert, w obcych miastach słucham się jej jak mamy, 70 zł / rok. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 Mam i juz nie ogarniam androida ;P Jak usunac to boczne menu, czy jak sie zwie ten szybki dostep do aplikacji ktory mozna wysunac na kazdym ekranie z boku? Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 Note2? To jest multiview, które pozwala Ci na odpalenie np 2 appek naraz na jednym ekranie. Spróbuj sobie z tego bocznego menu 'wyciągnąć' 2 appki na ekran (nie wcisnąć, a właśnie wyciągnąć, to ważne ). Można to wyłączyć w opcjach. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 zaklejasz tasma, wiem bo mialem samsunga monte. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 Wyciekł oficjalny Jelly Bean dla Samsung Galaxy S II. Tym samym telefon staje się równie długo wspierany, co Nexus S. Wymiana mojego SGS II na iPhone'a 4 to była jedna z gorszych decyzji, jakie zrobiłem ;/. Podejrzewam, że cena tego telefonu znowu podskoczy do góry (jak ktoś planował zakup to radziłbym się pospieszyć, jak ktoś chce sprzedać niech poczeka). http://www.xda-developers.com/android/4-1-2-leak-now-available-for-the-international-galaxy-s-ii/ Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 Wyciekł oficjalny Jelly Bean dla Samsung Galaxy S II. Tym samym telefon staje się równie długo wspierany, co Nexus S. Wymiana mojego SGS II na iPhone'a 4 to była jedna z gorszych decyzji, jakie zrobiłem ;/. Podejrzewam, że cena tego telefonu znowu podskoczy do góry (jak ktoś planował zakup to radziłbym się pospieszyć, jak ktoś chce sprzedać niech poczeka). http://www.xda-devel...al-galaxy-s-ii/ ciekawe czy teraz przegladarka bedzie chodzic normalnie bo na 4.0.4 od samsunga mozna sie bylo pochlastac jak sie zawieszala Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 (edytowane) Wyciekł oficjalny Jelly Bean dla Samsung Galaxy S II. Tym samym telefon staje się równie długo wspierany, co Nexus S. Wymiana mojego SGS II na iPhone'a 4 to była jedna z gorszych decyzji, jakie zrobiłem ;/. Podejrzewam, że cena tego telefonu znowu podskoczy do góry (jak ktoś planował zakup to radziłbym się pospieszyć, jak ktoś chce sprzedać niech poczeka). http://www.xda-devel...al-galaxy-s-ii/ Pamietam ze jak zrobilem aktualizacje mojego SG II do pierwszego ics to telefon strasznie zwolnil wiec musialem wrocic do softu 2.6 czy teraz jest plynnie i szybko czy dalej zwolnione tępo? Edytowane 17 listopada 2012 przez mars75 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 Zwolnił O_o? Jak ja robiłem update to było naprawdę dobrze, powiedziałbym nawet, że szybciej niż na 2.3 (nie 2.6 ). Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 Zwolnił O_o? Jak ja robiłem update to było naprawdę dobrze, powiedziałbym nawet, że szybciej niż na 2.3 (nie 2.6 ). Ale kasowales tel do zera czy robiles aktualizacje z poziomu telefonu? Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 Zwolnił O_o? Jak ja robiłem update to było naprawdę dobrze, powiedziałbym nawet, że szybciej niż na 2.3 (nie 2.6 ). mnie po update posypal sie telefon calkowicie.znikala karta sim, tracil siec i crashowala przegladarka internetowa. na szczescie zostal juz tylko 3 problem.. Cytuj
Sebas 1 570 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 Jak dla mnie to i tak za długo sobie każą czekać (inni producenci to już w ogóle w kulki lecą). Moim kolejnym telefonem będzie pewnie przyszły nexus, może zaczną dawać slot na microsd. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 listopada 2012 Opublikowano 18 listopada 2012 IMO nie ma co narzekać. Czeka się bo czeka, ale taki jest Android. Google wypuszcza oficjalny update dla swoich urządzeń, udostępnia źródła i na ich podstawie producenci przygotowują oprogramowanie dla swoich telefonów. Żeby mogli to zrobić jednocześnie, to Google musiałoby dać im na długo przed premierą nie ukończony kod. Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 18 listopada 2012 Opublikowano 18 listopada 2012 Jak dla mnie to i tak za długo sobie każą czekać (inni producenci to już w ogóle w kulki lecą). Moim kolejnym telefonem będzie pewnie przyszły nexus, może zaczną dawać slot na microsd. microsd to chyba jest juz standard w telefonach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi