MichAelis 5 616 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Opublikowano 5 kwietnia 2013 A nie mowiem? Nie ma lepszego fona A sciemnia sie? Nie zauwazylem. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 kwietnia 2013 Opublikowano 5 kwietnia 2013 A jak spadnie ci poniżej 15% naładowania to nie ściemnia ci się? Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Sprawdze, nie mam pewnosci. To na pewno nie dziala automatyczna jasnosc? Oszczedzanie baterii masz wylaczone? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 kwietnia 2013 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Automatyczną jasność mam wyłączoną. Tak samo oszczędzanie baterii. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Największy ubaw to jest jak właściciel Note2 odpala Endomondo i biegnie chłop z ta cegła na ręce ja jednak używam fona do wieeeelu rzeczy poza netem i dzwonieniem. Ale poza tym propsuje fajny telefonik choć użytkowo ten rozmiar to już ciut za daleko Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Tez tak myslalem, ale po tym czasie co go uzywam stwierdzam ze nawet nieco wiekszy bym kupil. Note3 na bank bedzie mial wiekszy ekran przy niezmienionych wymiarach, ale ja celuje w 4 dopiero ;-) Cytuj
Gość ragus Opublikowano 6 kwietnia 2013 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Nie no, większego to już bym nie brał, ale nie powiem - te 5, 5 cala to idealny rozmiar dla mnie. Komfort przeglądania stron jest fantastyczny. Trochę się bałem o jakość ekranu ze względu na niższe ppi niż w moich ostatnich 3 telefonach, ale jest naprawdę ok. Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 7 kwietnia 2013 Opublikowano 7 kwietnia 2013 Note daje rade. Jak czlowiek przywyknie do s-pena to sprzęty bez niego wydaja sie wybrakowane. W opcjach nie widzialem opcji wylaczenia sciemniania podswietlenia. Tylko dziwne, ze robi Ci sie to juz przy 15 procentach. U mnie dopiero przy 10, ale ja uzywam duzego note. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 kwietnia 2013 Opublikowano 7 kwietnia 2013 Poje.bało mi się - też przy 10%. Btw. Wgrałem sobie dzisiaj śliczną czcionkę z Xperii Z. Polecam sprawdzić: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=37951166&postcount=2460 Cytuj
saptis 620 Opublikowano 10 kwietnia 2013 Opublikowano 10 kwietnia 2013 (edytowane) Zupelnie bez sensu jest to, ze nie mozna odpalic niektorych gier takich jak np. Asphalt 7 offline pomimo tego, ze sa to pelne, kupione w sklepie Google Play wersje. Real Racing 3 czy Lets Golf 3 dzialaja offline tylko do czasu, pozniej za ktoryms odpaleniem wymagaja juz polaczenia jesli jakis czas takiego nie bylo. Edytowane 10 kwietnia 2013 przez saptis Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 10 kwietnia 2013 Opublikowano 10 kwietnia 2013 Porąbane - jak ktoś zna sposób na to to chętnie się dowiem jaki. Najwyżej jakiś crack. Mam grę, jadę za granicę, odpalam na lotnisku i błąd, nie mogę grać mimo, że grę kupiłem SPOSÓB NA LAGI TOUCHWIZA - zmuszenie aplikacji do siedzenia w Ramie przez odpalają się bez laga. Ma ktoś Nexusa 4? Mogę wziąć, chciałem dać dziewczynie i nie wiem czy warto (sam zostanę chyba przy SGS3). Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 10 kwietnia 2013 Opublikowano 10 kwietnia 2013 @Nemo 1. Ogarnij sobie lucky patchera - mozna tam zablokowac weryfikacje przez net badz poszukaj apki odpowiednio spreparowanej do offline. 2. Jak mam zostawic w ramie na zawsze odpalone kontakty zeby S3 nie lapal laga? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 10 kwietnia 2013 Opublikowano 10 kwietnia 2013 Bez kitu, ale ten touchwiz jest obrzydliwy. Działa dobrze, ale wygląda jak menu robione w 2008 roku. Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 10 kwietnia 2013 Opublikowano 10 kwietnia 2013 Na note 10.1 wyglada tak samo jak na smartfonach? Ja nie mam zastrzezen, ale moze w telefonach wyglada inaczej Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 10 kwietnia 2013 Opublikowano 10 kwietnia 2013 Co zamiast touchwiza? Nova? Apex?? Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 10 kwietnia 2013 Opublikowano 10 kwietnia 2013 tu jest temat, ogarnij filmiki na yt, jest jak zostawiać apki w ramie. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1807819 Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 11 kwietnia 2013 Opublikowano 11 kwietnia 2013 Ten lucky patcher nie działa z nova3, gra się przestaje odpalac a po przywróceniu kopii apk chce się ściągać jeszcze raz. Co za lipa. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 11 kwietnia 2013 Opublikowano 11 kwietnia 2013 (edytowane) A kupić gry nie można? Często są promocje, więc 3 zł chyba nie problem wydać? @saptis nikogo nie podejrzewam o piractwo, bo to mi wcale nie przeszkadza, zwracam jednak honor i przepraszam, jeżeli kogoś uraziłem (faktycznie nie doczytałem tematu do końca). Edytowane 11 kwietnia 2013 przez Andreal Cytuj
saptis 620 Opublikowano 11 kwietnia 2013 Opublikowano 11 kwietnia 2013 (edytowane) Zobacz co bylo wyzej zamin zaczniesz podejrzewac kogos o piractwo. Edytowane 11 kwietnia 2013 przez saptis Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 11 kwietnia 2013 Opublikowano 11 kwietnia 2013 Mam oryginał który nie działa offline, czytaj ze zrozumieniem. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 11 kwietnia 2013 Opublikowano 11 kwietnia 2013 Toć doczytałem. Przyznam, że pierwszy raz się z czymś takim spotkałem, fakt: jak zablokujesz dla większości aplikacji dostęp do internetu dość często upierdliwy komunikat się pojawia, ale żeby nie można było nic uruchomić? Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 11 kwietnia 2013 Opublikowano 11 kwietnia 2013 (edytowane) To naturalna kolej rzeczy - niebawem brak polaczenia z netem bedzie dyskwalifikowal. Ze nie wspomne juz o mikroplatnosciach, brakuje tylko reklam na billboardach, ktore bedzie mozna ogladac w czasie gry np. w wyscigi. ;[ @Nemo - zostaw sobie na sd dane tej swojej gry, zmien nazwe tego folderu (dopisz 1 litere), odinstaluj apke, ktora masz i szukaj czegos pokroju "nova 3 offline", nie wierze, ze nic nie znajdziesz. Jak juz gre zainstalujesz zmieniasz nazwe folderu na wlasciwy i sprawdzasz czy ruszy. No nie dam sobie reki uciac czy to dziala ale smart4you czy apkmania zawsze ma offline wersje. Edytowane 11 kwietnia 2013 przez 2razyjot Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Opublikowano 12 kwietnia 2013 (edytowane) Już wolę reklamy na billboardach w grach oglądać, niż być stale podłączonym do sieci. wersję offline można również sprawdzić na mobilism.org Edytowane 12 kwietnia 2013 przez Andreal Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Kurde, żeby człowiek musiał szukać pirata żeby grać w grę którą kupił! Ja pindole, co za czasy. Teraz jestem w PL to mi to wisi, mogę grać bo mam net non-stop ale wtedy poczułem się oszukany. I najlepsze, że gameloftu gra z Play tego wymaga, a ściagnąłem jak gratis inna grę z Samsung Apps i ona RAZ zainstalowana działa offline. Ostro. Z innej beczki - czy można zmusić Touchwiz i wyszukiwarkę kontaktów aby szukał np nazwisk jak wpiszę np Manczyk to żeby znalazł też Mańczyk? - na iOS 5 działało to tak a teraz nie działa Ale np jak wpiszę Przemek to pokazuje mi Przemysławów ;-) Czyli umi ;-) Brakuje mi tego bardzo. I drugie pytanie - teraz Search to Google Now które nie działa dobrze w PL. Czy jest sposób, żeby na andku 4.1.2 wyszukiwać teraz informacje w telefonie nie przez Goolge Now? Bo szlag mnie trafia że to nie działa ;-) Cytuj
saptis 620 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Real Racing 3 juz dziala offline, wczesniej trzeba bylo przeskakiwac komunikat o braku sieci (dac wyszukaj), a teraz po uaktualnieniu juz tego nie ma i mozna normalnie odpalic gre. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi