Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 385,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Boze, przeciez ta gra kosztowala ostatnio 80 groszy.

• W wnoym androidzie zmienili kilka emoji: Okej, sałatka nie ma jajka, no bo vege jest mniejszością i pewnie zmienili dla nich Rodzina, która nie ma płci, nie widać czy to baby czy faceci

• tak nawiązując do wielkiej wojny patentowej apple VS reszta świata  

Opublikowano

Na WP8 miałem fajną opcję, że mogłem sobije pobrać mapy na telefon i dzięki temu nic mi nie szło z pakietu, gdy potrzebowałem wskazówek, jak dojść z miejsca A do B.

Tutaj chyba czegoś takiego nie ma? Wiem, że mogę pobrać wycinek mapy, ale i tak nie mogę go używać do pieszej nawigacji.

Opublikowano

No ja pobrałem kutwa i nie mogłem za granicą użyć, pokazywało błąd jakiś mimo że niby zapisało z powodzeniem na karcie dane :/ Nie wiem jak tego używać do nawigacji :/ Mam teraz jakiegoś offline'owego GPSa na wszelkie w.

Opublikowano

Mam problem z błędnymi wskazaniami GPS w sportowych programach trackujących.

Próbowałem zarówno Endomondo, jak i Sports Tracker (używam do jazdy na rowerze).

Próbowałem jeździć na włączonym samym GPSie i na GPS+data.

Obie aplikacje trasy przejazdu i czas wyłapują idealnie, ale źle obliczają przebytą odległość (znacznie zawyżają).

Tak więc trasa np. 15 km w aplikacji pokaże się jako ok. 140 km. W związku z tym moja średnia prędkość na tym odcinku wyniosła 200 km/h. OK, jeżdżę szybko, ale chyba nie aż tak ;)

Jakiś pomysł?

Telefon: SGS II, system 4.2.1, kernel DorimanX 7.34, kompilacja Resurrection Remix JB v3.1.3

Opublikowano

do usunięcia

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Kurde, rano bez problemu mogłem zalogować się na Allegro używając Dolphina, a teraz:

2nqupl3.png

A nic nie grzebałem :confused:. Macie tak samo?

Opublikowano

Mam galaxy s 3 i korzystam z aplikacji YouTube w której mam ustawiona jakość na hq, da się gdzieś przyłączyć na HD? :P

Opublikowano

W ustawieniach apikacji musisz wybrac automatyczne wlaczanie hd. Manualnie robisz to w lewym dolnym rogu, obok przycisku play.

Opublikowano

No właśnie mam tylko HQ, aplikacje dzisiaj zaktualizowalem do najnowszej wersji, oglądałem test s4 i w tym filmiku koleś używał aplikacji yt z opcją HD zamiast hq.

Opublikowano

A macie tak czasami, że wchodzicie na normalnego youtube'a przez przeglądarkę i raz film normalnie się wyswietla, a raz wyskakuje błąd, że nie macie flasha?

Opublikowano

Na poczatku mialem tak w s3. Pomimo instalacji flasha dalej lipa. W koncu sie udalo. Mam wersje 11.1

Opublikowano

Jako, że dużo forumowiczów ma tutaj S3, także zapytam.

Podczas pisania dłuższego smsa, zmienia mi się on w mmsa. Da radę to wyłączyć ? w S2 nie miałem takich problemów.

Opublikowano

Jako, że dużo forumowiczów ma tutaj S3, także zapytam.

Podczas pisania dłuższego smsa, zmienia mi się on w mmsa. Da radę to wyłączyć ? w S2 nie miałem takich problemów.

W opjach aplikacji do SMSów pod SMSami jest opcja WYŁĄCZENIA kowersji, tylko nie pamiętam DOKŁADNIE jak to się nazywa a mój telefon jest teraz w naprawie (wymiana szybki). Jak go będę miał w rękach to ci odpisze.

Opublikowano

Jakiej używacie klawiatury? Ściągnąłem sobie GO Keyboard - niby ok, ale słabe ma podpowiedzi słów (często nie uwzglednia wyrazów z "ą").

Opublikowano

SwiftKey. Praktycznie czyta w myślach i poprawia bardzo wiele błędów. Niestety, jak z każdą autokorektą potrafi wstawić takie kwiatki, że ho ho.

Opublikowano

Nemo - Dalej tego nie widzę. Będę wdzięczny, gdy już telefon będziesz miał w ręce i odpowiesz mi raz jeszcze.

Opublikowano

SwiftKey. Praktycznie czyta w myślach i poprawia bardzo wiele błędów. Niestety, jak z każdą autokorektą potrafi wstawić takie kwiatki, że ho ho.

Dokladnie, nie ma innej, nie ma lepszej.

Opublikowano

SwiftKey obsługuje pisanie swype ;)

Opublikowano

A ja mam pytanie odnośnie aktualizacji automatycznych. Czy jak sa zaznaczone tzn ze apka zaaktualizuje sie bez mojej wiedzy, czy po prostu dostane powiadomienie ze mam aktualke bo inaczej bede musial recznie szukac? 

Opublikowano

U mnie się aktualizują automatycznie - na pasku powiadomień masz wtedy ikonkę i jak rozwijasz to pisze np. "Facebook zaktualizowano pomyślnie"

Edytowane przez bartiz