Lucek 4 417 Opublikowano 31 maja 2013 Opublikowano 31 maja 2013 Ja nic dodatkowego nie instalowałem - nightly build ze strony CM i tyle Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 2 czerwca 2013 Opublikowano 2 czerwca 2013 Sorry ale android mnie przerasta. od 3 dni próbuje skonfigurować poczte email i ni dziada mi to nie idzie. co chwila wywala mi jakieś błędy że skrzynki są niedostępne w tym momencie albo wychrzania sie aplikacja <załamuje ręce> na ipadzie wszystko śmiga na blackberry hula, na kompie wszystko hula, tylko na androidzie nie działa, WTF? i poprosze jakieś fajne apki na andka (darmowe mile widziane) jaki polecacie edytor worda i exel? pdf? i może jakieś nawigacje/mapy? i moze jakies "bajeranckie" takie jak torrenty <genialne> Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 2 czerwca 2013 Opublikowano 2 czerwca 2013 (edytowane) u mnie poczta dziala bez problemu. Mam skrzynki na gmailu, wp i prywatnej domenie. Nawigacja - automapa z tym, ze strasznie durnybma interfejs. chyba najgorszy jaki mozna wymyslic. torrent - utorrent edytor - polaris office Edytowane 2 czerwca 2013 przez Pajda Cytuj
bartiz 1 614 Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 jak oglądam filmy na youtube na 3G to mam strasznie niską jakość, nic prawie nie widać. W opcjach mam zaznaczoną wysoką jakość filmów na 3G, jak sobie z tym poradzić ? Wole już dłużej poczekać ale, żeby była jakość jak na WIFI da się to jakoś zrobić ? Tel. to SGS3 Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 Jak obrócisz telefon i masz w miarę aktualnego YT to po LEWEJ stronie od paska postępu filmi jest prycisk HQ i jak go klikniesz film POWINIEN się zacząć streamować w wyższej jakośći. Przy Hsdpa czy tam jak to się nazywa nie mam problemów, jak się zestreamuje 2 sekundy to leci już normalnie później. Oczywiście dużo zależy od klienta YT bo wersje się różnią niewspominając o niegooglowskich jakichś ;-) Cytuj
bartiz 1 614 Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 Mam najnowszą wersję YT i włączone HQ w lewym dolnym rogu, obraz jest strasznie chujowy. Skrót meczu NBA oglądalem to nie widać nic, praktycznie prostokąty rzucają kwadratem. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 Zawsze możesz zainstalować flasha i najnowszą betę Dolphina, która wspiera flasha. Działa to znakomicie (obraz leci w 720p, można aktywować pełen ekran itd.). Jak chcesz to wrzucę apk, bo coś w necie nie mogę go znaleźć. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 To nie jest beta tylko zmodyfikowana wersja. Oficjalna nie odpala flasha na andkach 4.1+ http://ublackmartapkandroid.blogspot.com/2013/05/dolphin-browser-v941-mod-with-flash.html Przy zainstalowaniu Flasha na ICS ze strony Adobe działa flash na stockowej przeglądarce też. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 Powiadomienie o możliwości ściągnięcia otrzymałem kilka dni temu po odpaleniu Dolphina. . Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 Jak piszę, ja nic nie dostałem a próbując włączyć flasha na JB dostajemy komunikat że nara ;-) To tylko modyfikacja która pozwala włączyć obsługę pluginu flash więc i tak od niego jesteśmy zależni. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 Panowie, czy da się na Androidzie zrobić tak, że gdy włączam jakąś piosenkę na youtubie i zablokuje telefon, to muzyka się nie wyłączy? Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 Da się innym klientem YT, np YT by Rolle. Linku nie podam bo często zdejmują ale działa i robi dokładnie o co prosisz. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 Dzięki. A tak przy okazji - jak się wam podoba zaktualizowany Gmail? Podoba mi się odświeżanie za pomocą przeciągnięcia palcem i oznaczanie różnych rozmówców kolorem i literką. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 Kwiestia przyzwyczajenia, pierwsza reakcja to WTF? Ale teraz jest ok :-) Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 Litery w seknunde wy(pipi)alem. Odświeżanie jak w ios. Denerwuje mnie ze nadal po przeczytaniu maila na innym urządzeniu jest nadal nieprzeczytany bez odświeżenia Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 Posiadam Xperię U i mam jakiś upierdliwy błąd/wadę. Nie wiem czy to wina telefonu, ale za każdym razem przy korzystaniu z klawiatury łapie jakieś lagi. Ściągnąłem darmową wersję jakiejś specjalnej ze sklepu, niestety problem wciąż istnieje. Czy jest to możliwe przez jakiegoś wirusa, o co kaman? Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 11 czerwca 2013 Opublikowano 11 czerwca 2013 to nie lagi, ten telefon tak ma, polecam klawiaturę swype, działa bezbłędnie 1 Cytuj
Hubert249 4 278 Opublikowano 11 czerwca 2013 Opublikowano 11 czerwca 2013 Czyta ktoś komiksy przez comic rack? Program jest świetny tylko jak czytam i zmieniam strony przez dotknięcie lewej strony ekranu program przerzuca kilka stron do przodu. Jak to wyłączyć? Kiedy trzymam tel w pionie albo zmieniam przez przesunięcie palcem po ekranie jest ok ale wtedy nie ma tego kozackiwgo kadrowania strony Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 14 czerwca 2013 Opublikowano 14 czerwca 2013 Drukuje ktos za pomoca google cloud print ? Dziala to jak logika podpowiada,czyli instaluje klienta na PC z drukarka oraz na mobilnych sprzetach, naciskam print na tablecie i idzie? Cytuj
Igor67 139 Opublikowano 15 czerwca 2013 Opublikowano 15 czerwca 2013 Jeśli komputer jest włączony to tak. Cytuj
Di 839 Opublikowano 16 czerwca 2013 Opublikowano 16 czerwca 2013 Gdzie można ustawić, żeby karta pamięci nie była odmontowywana w trakcie uśpienia urządzenia? Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 16 czerwca 2013 Opublikowano 16 czerwca 2013 Co? A w ogole jest? o_O Cytuj
Di 839 Opublikowano 16 czerwca 2013 Opublikowano 16 czerwca 2013 Na moim tablecie sprawa wygląda tak, że jeśli włączę uśpienie w trakcie oglądania filmu lub słuchania muzyki, tablet nie znajduje większości plików i muszę go restartować. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 17 czerwca 2013 Opublikowano 17 czerwca 2013 (edytowane) O panie, to coś jest nie tak albo z nim, albo z softem albo z kartą. Mam 2 tablety i 2 telefony z andkiem i NIGDZIE nie mam takiej niedogodności - każdy ma kartę. Miałem problemy z kartą w LG Swift Black gdzie miałem komunikat że karta została wyjęta tak z 10x w ciągu dnia bez przyczyny zupełnie. Co to jest za tablet? EDIT: Obecnie mam dual boot OMEGA 33.5 i CM10.1 - zastanawiam się czy się na stałe nie przesiaść na CM. Ktoś na stałe używa? Jakies Pros/Cons? Polecam też kernel będący niejako kontynuacją Siyah - Googy - na XDA do znalezienia. Dual Boot - od Siyah + niezła stabilność i pełna obsługa Stweaks. Polecam. Edytowane 17 czerwca 2013 przez NemoKOF Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 17 czerwca 2013 Opublikowano 17 czerwca 2013 Ja używam na codzień CM, minusów nie zauważyłem, z plusów na pewno szybkość działania Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi