NemoKOF 676 Opublikowano 28 sierpnia 2013 Opublikowano 28 sierpnia 2013 Na taką moją propozycję nikt nie zareagował :-) Ja mam za to za 900 sgs3 po wymianie szybki, jak ktos jest chętny. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Tylko moze bateria wymienna i pamiec zewnetrzna bedzie? BTW. kto ma note II i chce s3 z gwarancja za doplata? xD Nikt się w tą stronę nie zamienia . A Nexus 4... szczerze mówiąc nie jara mnie specjalnie ten telefon. To znaczy super, że 2GB RAM, szybki, czysty Android, ale ekran i aparata ma zdecydowanie poniżej przeciętnej. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 29 sierpnia 2013 Opublikowano 29 sierpnia 2013 A mi ostatnio po glowie xperia z chodzi na przykład. Sam nie wiem czemu, chyba trochę tęsknie za szkłem z ajfona. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Opublikowano 30 sierpnia 2013 http://android.com.pl/news/15219-gear-manager-bedzie-programem-do-zarzadzania-inteligentnym-zegarkiem-samsunga/ A mnie to ciekawi. Jak bedzie dobra cena i bateria to kupie. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Opublikowano 30 sierpnia 2013 A mi ostatnio po glowie xperia z chodzi na przykład. Sam nie wiem czemu, chyba trochę tęsknie za szkłem z ajfona. Mi się Nexus w miarę podoba wizualnie, ekran jest do przełknięcia ale mimo wszystko - akurat mi amoled odpowiada więc mi samsungi pasują. Za to brak SD, max 16gb, bateria jednak za mała to dla mnie minusy. Za to XPERIA podoba mi się jak bryła i specyfikacja, jeszcze przy S3 myślałem o tym telefonie ale jak zobaczyłem ekran to się zupełnie wycofałem. Dla mnie jakbym przez bibułkę oglądał, rozmyte wszystko, pod kątami to już tragedia Ale to dla mnie - przejdź się gdzieś, gdzie jest odpalony (Saturn, MM) i jak się podoba to można brać. Jedynie co, to teraz z ULTRA Z są jakieś wpadki jakościowe/konstrukcyjne, ekran się nie wybudza albo odpala się np część kolorów (WTF?) i jakieś takie dziwadła, nie wiadomo czy to soft czy hardware. Ale o Z nie słyszałem takich rzeczy. Chyba że myślisz o tańszych jakichś. Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Opublikowano 30 sierpnia 2013 http://android.com.pl/news/15219-gear-manager-bedzie-programem-do-zarzadzania-inteligentnym-zegarkiem-samsunga/ A mnie to ciekawi. Jak bedzie dobra cena i bateria to kupie. Wyglada spoczko, o malo co nie kupilem sony smart watch - dobrze,ze doczytalem o baterii,która ledwo wytrzymuje dzień. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Opublikowano 30 sierpnia 2013 To nie wyglada, to koncepty dopiero. Pokaza 3.09. Jaka cene obstawacie? Wydaje mi sie ze z200 eurosow pewnie bedzie ;/ Licze ze design zrobia zeby mozna bylo to zalozyc do wszystkiego. Cytuj
jakbu 168 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Co to za zegarek, który trzeba ładować codziennie... Cytuj
Maggort 21 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Tylko moze bateria wymienna i pamiec zewnetrzna bedzie? BTW. kto ma note II i chce s3 z gwarancja za doplata? xD Nikt się w tą stronę nie zamienia . A Nexus 4... szczerze mówiąc nie jara mnie specjalnie ten telefon. To znaczy super, że 2GB RAM, szybki, czysty Android, ale ekran i aparata ma zdecydowanie poniżej przeciętnej. N4 ma świetny ekran wystarczy tylko odpowiednio podregulować. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Do samsungowych amoledów nawet nie ma startu. Cytuj
Maggort 21 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Opublikowano 30 sierpnia 2013 (edytowane) Samsungowe amoledy dają landryną po oczach, mają lepszy kontrast ale ustępują ekranom IPS ostrością i odwzorowaniem naturalnych barw.Co kto lubi. Edytowane 30 sierpnia 2013 przez Maggort Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 (edytowane) Nie wiem czy to trolling w słusznej sprawie czy sprawdzone info, ale podobno nowy Android ma się nazywać... KitKat. http://www.android.com/kitkat/index.html Ja już mam KitKata na swoim Nexusie 7. Edytowane 3 września 2013 przez raven_raven 1 Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 Jest jakiś reader na andka, który zwija linijki tekstu dokumentów pdf? Jest to w ogóle możliwe? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 No choćby Adobe Reader pozwala na coś takiego "Ponowne wlewanie tekstu" jako opcja wyświetlania. Niemniej ze względu na specyfikę tego formatu nie spodziewaj się cudów, jeśli tekst będzie jakoś cudacznie formatowany i między nim jakieś obrazki, to będzie ładny bajzel. 1 Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 4 września 2013 Opublikowano 4 września 2013 Pamiętajmy, że tekst musi być rzeczywiście tekstem, jak będzie to skan i będzie tam JPG to nic nie zrobisz. Generalnie PDF to taki "kontener" w którym mogą być przeróżne rzeczy. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 To nie wyglada, to koncepty dopiero. Pokaza 3.09. Jaka cene obstawacie? Wydaje mi sie ze z200 eurosow pewnie bedzie ;/ Licze ze design zrobia zeby mozna bylo to zalozyc do wszystkiego. No i zapowedzielihttp://www.chip.pl/news/sprzet/gadzety/2013/09/samsung-galaxy-gear-to-nie-smartfon-ale-mozesz-z-niego-zadzwonic 300euro? Xd 10h pracy? Xd I tylko z androidem 4.3 bedzie dzialal. (pipi)a czyli na starcie note3 i (pipi). Potem s4, reszta sie okaze. Olewam Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 (edytowane) Sony zapowiedziało odświeżoną Z. http://www.youtube.com/watch?v=blUhgOJXetM Bateria ma 3000mAh :o. Jak ogarną lepszy ekran niż w Z, to poważnie będę się zastanawiał. Edytowane 5 września 2013 przez ragus Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 Note 3 ma 3200xd Ale przez ta pedalska skore z tylu olewam i czekam na aluminiowa 4 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 To jest skóra tylko z wyglądu, tak naprawdę plecki cały czas są plastikowe . Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 (edytowane) ok, mam xperie z, mial byc czysty soft, a jest zasyfione jakims orange. Co teraz? :confused: z poziomu telefonu da sie cso zrobic, czy grzebanie i pobieranie plikow na pc? --- edit: nie no głupie pytanie zadałem , ale ktoś mógłby mi podać jakiegoś linka? Edytowane 5 września 2013 przez grzybiarz Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 -root -potem ściągasz RootApp Delete -wywalasz gów.na -??? -PROFIT Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 (edytowane) oj chyba cos spierniczylem, bo mam tylko kolory na ekranie. edit: Dobra, to po prostu Android:), zaraz będzie ok, jade po kabel minihdmi i w ogólę. W końcu odpalę Super Mario na 50'!!! Po to mi był potrzebny ten fon. Edytowane 5 września 2013 przez grzybiarz Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 oj chyba cos spierniczylem, bo mam tylko kolory na ekranie:( oddaj na serwis xD Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 Do Galaxy Gear - adnek 4.3 wprowadza obsługe BT4.0 LE którego to wymaga ten gadżet. S4 ma Google Edition na 4.3 a wersja i9505 pozwala w miarę prosto wrzucić GE Rom z dosłownie kosmetyczny zmianami i brakiem obsługi OTA. No i CHYBA Nexusy oraz HTC One GE ma 4.3 więc wybór jest większy. Ale do mnie akurat zegarek na 1,2,3 działania nie przemawia ;-) tak czy siak. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 Spoko, aktualizacja do 4.3 na galaksiaka trojke w... pazdzierniku. Nie zdziwie sie jak to bedzie ostatnia aktualka od samsunga. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi