NemoKOF 676 Opublikowano 13 marca 2014 Opublikowano 13 marca 2014 Na Touchwizie nie wiele. Tryb Immersive z API Google a nie Samsungowy, przezroczystości również od google więc będzie ich więcej ale dla nas to nie ma takiego znaczenia bo nie mam przycisków ekranowych. Nie wiem o co płacz z kitkatem taki, trochę wnosi ale żeby jakoś strasznie wiele to nie. Przezroczystości Samsung miał wcześniej. Ja mam zmieniony rom na Google Edition i jestem zadowolony, brakuje mi tylko SmartStay ale znalazłem alternatywę więc NIC mi z Samsungowych "bardzo" użytecznych rzeczy nie brakuje :-) Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 14 marca 2014 Opublikowano 14 marca 2014 Wgrałem tego archi znajomemu po wymianie ekranu i jest bardzo zadowolony. Także dzięki brzydalu za radę :-) Wypraszam sobie. <_< A z 4.4 na s3 zostaje leak, ale te sa IMO w pelni kontrolowane przez sammiego, wiec skoro officiala nie bedzie to wyciek jest malo prawdopodobny. Cytuj
Hubert249 4 278 Opublikowano 15 marca 2014 Opublikowano 15 marca 2014 JJ ja jestem świeżo po zaktualizowaniu do 4.4 serio gdyby to się zrobiło samo w nocy bez mojej wiedzy, to nawet bym nie zauważył. Szkoda sobie zawracać głowę Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 15 marca 2014 Opublikowano 15 marca 2014 Jesli twoim zdaniem kk wnosi malo nowego w stosunku do poprzednika to cos niedoinformowany jestes. Poza tym wkurwia mnie, ze s3 pociagnela by kk z 1 gb ramu a tu sie o hajs rozchodzi. Cytuj
erix 303 Opublikowano 15 marca 2014 Opublikowano 15 marca 2014 Ok odkrylem ostatnio robienie konferencji tj dzwonie do kogos , dzwonie do drugiej osoby, potem moge przelaczac sie miedzy liniami albo polaczyc rozmowe. Da sie zrobić taka rozmowe grupowa z automatu tj wybieram osoby ktore chce i automatycznie utowrzy mi conference call , bez wykrecania do kazdego z osobna? Albo moze jakas appka do tego ? Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 15 marca 2014 Opublikowano 15 marca 2014 (edytowane) Dobra, znowu przepadam przy san andreas na andka. Odpalilem spolszczenie po malej zabawie z plikami i smiga full pl 100%. Edytowane 15 marca 2014 przez 2razyjot Cytuj
Hubert249 4 278 Opublikowano 15 marca 2014 Opublikowano 15 marca 2014 Jesli twoim zdaniem kk wnosi malo nowego w stosunku do poprzednika to cos niedoinformowany jestes. Poza tym wkurwia mnie, ze s3 pociagnela by kk z 1 gb ramu a tu sie o hajs rozchodzi. Ok sprecyzuje mało wnosi w moim Note 3, bez roota Telefon buja tak samo ultraszybko jak na poprzednim Andku, wizualnie jest niemalże identyczny Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 15 marca 2014 Opublikowano 15 marca 2014 Ja sie nie znam ale bazuje na tym, co developerzy z for pisuja i skok miedzy 4.4 a poprzednikiem jest bardzo duzy. Lista zmian znaczaca. Moze dla nas, szarych userow niezauwazalne. Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 15 marca 2014 Opublikowano 15 marca 2014 Mi brakuje tylko profili na tablecie, a tak to wbijam w te aktualizacje o ile nie wnoszą faktycznie poprawy wydajności. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 18 marca 2014 Opublikowano 18 marca 2014 Zegarki z Android: http://youtu.be/QrqZl2QIz0c http://youtu.be/0xQ3y902DEQ Cytuj
erix 303 Opublikowano 18 marca 2014 Opublikowano 18 marca 2014 very nice , jest to cos co moglbym nosic oby cena nie byla zaporowa Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 24 marca 2014 Opublikowano 24 marca 2014 A jeszcze kilka lat temu zwolennicy teorii spiskowych, bali sie czipowania obywateli w celach inwigilacji. Zycie pokazalo, ze wystarczy kolorowy gadzet i mozliwosc instalacji angry birds zamiast pigulki z RIFD. Cytuj
_Red_ 12 010 Opublikowano 27 marca 2014 Opublikowano 27 marca 2014 Czy da sie (i jak) wlaczyc przewidywanie tekstu w ustawieniach klawiatury, by ta dzialala w przegladarce defaultowej? Przy smsach jest ok i pojawiaja sie cale slowa sugerowane, ale jak pisze maila czy posta na forum to jest tylko manual i polskie ogonki trzeba recznie wybierac przytrzymujac literke. A to droga przez meke. MĘKĘ!! Andek 4.1.2, stockowy od LG Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 27 marca 2014 Opublikowano 27 marca 2014 Wyszedł upgrade do kitkatta dla xperii. Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 28 marca 2014 Opublikowano 28 marca 2014 Da się jakoś bez rootów i innych szmelców sprawić, by HTC One można było odblokować po naciśnięciu klawiszy głośności? Czy można na niego wgrać tę nakładkę czystą Google Play Edition, czy jak to tam się nazywa? Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 31 marca 2014 Opublikowano 31 marca 2014 Te cale Goriila Glass sa za przeproszeniem o doope rozbić. Mam od piatku HTC One max ktory posiada ten ekran w super hiper ekstra technologii. Wiec majac to na uwadze nie chcialem nakladać na ten piekny 6 calowy ekran folii. Przychodze ze szkoly czyszczę sobie telefon pod swiatlo a tam patrze ryska. Nie widoczna w normalnym uzytkowaniu ale chodzi o sam fakt ze Goriila Glass to chooy oszustwo. Nic w kieszeni nie miale zadnych kluczy,pieniedzy tylko telefon.Jednym slowem Gorilla Glass syf i eh trzeba bedzie folie kupić Jeszcze bezczelnie klamia ze telefonowi sie nic nie stanie w kontakcie z pieniedzmi i kluczami xddd Cytuj
Hubert249 4 278 Opublikowano 31 marca 2014 Opublikowano 31 marca 2014 oj szprota szprota które to wcielenie GG ? 2? 3? na moim SGS III pierwsze ryski ( mikroryski) pojawily sie dopiero po jakimś roku. Póki co Note 3 jest od nich wolny a czasami się zapomnę i wrzucam go do kieszeni z kluczami Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 31 marca 2014 Opublikowano 31 marca 2014 Ich stronka pisze że 3.Jezu ale jestem wkurzony. Taka rzecz a denerwujeaz musz to napisacGorlla Glass robi mi lodaprzepraszam Cytuj
Gość ragus Opublikowano 31 marca 2014 Opublikowano 31 marca 2014 (edytowane) No jak się trzyma szkło z metalem to co się dziwisz. Co ty, chemii w gimnazjum nie miałeś? Nosząc mojego w kieszeni nigdy nie miałem rys. Tyle, że ostatnio spadł mi z metra na ziemię no i się jedną zrobiła hehe. Edit: dobra, źle przeczytałem Edytowane 31 marca 2014 przez ragus Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 31 marca 2014 Opublikowano 31 marca 2014 Rysy nie robią se same. LOL. No ale Ci mowie ze zawsze dbam o sprzety elektroniczne i mam troche jobla na tym punkcie wiec sam byl nie zrobil. W kieszeni tak jak pisalem pusto nawet gdyby cos bylo to powinno przetrawac w koncu Gorilla Glass Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 31 marca 2014 Opublikowano 31 marca 2014 Zaden piasek.Klamliwa firma. niczym sony i ms Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 31 marca 2014 Opublikowano 31 marca 2014 A czy Apple nie kupowało udziałów Corninga? Ja mam SGS4, noszę go w kieszeni i nie mam rys (przynajmniej nie widzę). Kobita ma Moto G z GG3 i rys ma aż się pochlastać można. Fatk, nosi go w torebce ALE SGS2 też nosiła i się tak nie rysował. Dziwna sprawa. Samsung ma razem z Corningiem Joint Venture = Samsung Corning Precision Glass i to oni robią szkła do Samsunga. Może są lepsze? Nie wiem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi