Kazuo 134 Opublikowano 10 listopada 2009 Opublikowano 10 listopada 2009 (edytowane) Grupa grająca melodyjny hard rock, pochodząca z Memphis w stanie Tennessee w USA, utworzona w 1996 roku....blebleble, tyle z wikipedii. Od jakiegoś czasu ten zespolik ostro kopie mi dupsko, polecam obczaić. Comatose Hero Rebirthing Edytowane 10 listopada 2009 przez Kazuo Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 10 listopada 2009 Opublikowano 10 listopada 2009 usłyszałem wokal i mi wystarczyło. Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 10 listopada 2009 Autor Opublikowano 10 listopada 2009 To fajnie, zapraszam ponownie jak już wyrobisz sobie dobry gust. <tania prowokacja, nie panikować> Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 10 listopada 2009 Opublikowano 10 listopada 2009 Jezeli graja hard rock to czemu zalozyles temat w HC? Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 10 listopada 2009 Autor Opublikowano 10 listopada 2009 Miałem dzisiaj ciężki dzień. Niech jakiś gromowładny mod przeniesie. Cytuj
zduniacz 123 Opublikowano 11 listopada 2009 Opublikowano 11 listopada 2009 włączyłem którys link z pierwszego posta (chyba Hero) i oglądając napotkały mnie dwie dygresje, mianowicie: - przypomnialem sobie, że Atreyu miało wydać na dniach nową plyte i faktycznie jest juz w necie więc własnie ją kradne. - (tutaj Skillet doszło już do refrenu) stwierdzilem, że skillet mi sie z czyms kojarzy i po chwili sobie uzmysłowiłem, że chodzi mi po głowie zespół Falling Up, wiec sobie Kazuo obadaj jak nie znasz. Aha, fallin up są christian rock czy tam metal i z ciekawosci sprawdzilem czy skillet tez jest christian rock no i na wikipedii jest jak wół napisane, że tak. Znam sie kurfa na muzyce nie ma co. Aha, nie dziwie sie ze fakt ten pominales przy cytowaniu wikipedii wszak reklamy by to Skilletowi na tym forum nie zrobilo. Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 11 listopada 2009 Autor Opublikowano 11 listopada 2009 Aha, nie dziwie sie ze fakt ten pominales przy cytowaniu wikipedii Nic nie pominąłem, po prostu nie chciało mi się już dalej przeciągać myszki. wszak reklamy by to Skilletowi na tym forum nie zrobilo. [reklama]skillet grają christian rock! Tylko dla prawdziwych chrześcijan!!!!!111[/reklama] Cytuj
zduniacz 123 Opublikowano 11 listopada 2009 Opublikowano 11 listopada 2009 czlowieku, tu sie czci Swarozyca a ty wrzucasz chrzescijanski roczek do dzialu Hardcore. kpisz sobie ze mnie i innych i nie probuj zaprzeczac bo wlasnie przesrales sobei opinie w internecie. Stary, sluchasz chrzescijanskiego roka, nikt cie tu nie bedzie bral na powaznie. i jakby to powiedzial liroy, ide stad bo juz i tak za duzo czasu na ciebei i ten pedalski skillet zmarnowalem. aha, nowe Atryeu tez jest pedalskie, szkoda. Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 11 listopada 2009 Autor Opublikowano 11 listopada 2009 Masz zeszłoroczne newsy. Jakbyś nie zauważył to nastąpił już mały fix i teraz jesteśmy w jednym dziale z Bon Jovim, więc buzia. Z tym hardcorem to taki lekki fail, po prostu nie trafiłem w odpowiedni link <klęcze i błaga o wybaczenie>. Co do mojego gustu - słucham praktycznie każdego rodzaju rocka, od tego twojego pedalskiego po Punk, Acid i Hardcore. Staram się nie ograniczać tylko dlatego, że jakiegoś rodzaju muzyki "nie wypada słuchać", bo mogą cię wyśmiać na forumie. A co ty - ludek ze śmieszną ksywką i pamperkiem z Family Guya w avatarze o mnie myślisz, to już mnie gówno za przeproszeniem obchodzi. Cytuj
zduniacz 123 Opublikowano 11 listopada 2009 Opublikowano 11 listopada 2009 ksywka jak ksywka, bo niby Twoja powazniejsza? ale Kazuo luuuz zią, bez spin. Mamy dzien niepodlegosci i nie po to dziadek moj walczyl zebym teraz sie z innym Polakiem pluł na internetach o jakies amerykanskie smieci, takze szczęść boze. Cytuj
Gość Grzegosz Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 Tu nie ma fanów dżona bondżowiego. Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 Nie potrafię się przełamać, by odsłuchać fragmentów zapodanych przez Kazuło. Jestem zbyt mroczny chyba. Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 14 listopada 2009 Opublikowano 14 listopada 2009 Jak dla mnie to zdecydowanie za dużo gejozy w tym jest. Cytuj
Gość Opublikowano 16 listopada 2009 Opublikowano 16 listopada 2009 Za bardzo wpada w ucho jak na ten dział . się nie podoba. Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 19 listopada 2009 Autor Opublikowano 19 listopada 2009 No, trochę gejozy faktycznie jest. Ale Comatose i tak jest zarąbiste. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi