Gość Beka Wnusiu Opublikowano 11 listopada 2009 Opublikowano 11 listopada 2009 mam problem z acziwem Pit Boss Run The Pit in ?S.S.D.D? and finish with a final time under 30 seconds. zrobilem to z kolesiem w coopie na special ops w czasie 28s i nie dostalismy osiagniecia To mozna zrobic tylko samemu w kampanii czy cos sie zgliczowalo? Cytuj
canuks 63 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 No więc jest ktoś chętny na Co-op'a w Misjach specjalnych ? Lecimy od razu na 3 gwiazdki ,żeby nie było skamlania że za trudno Jak macie jakieś "patenty" sposoby na przejscie którejś MS to wpisywać ,filmiki miło widziane Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 nie czytałem, bo nie chcę sobie psuć zabawy, ale na pierwszy rzut oka, ktoś się napracował. być może okaże się wartościowe... http://www.xbox360achievements.org/forum/showthread.php?t=188105 Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 Coop zalecany jest do SO by miec "druga szasne" Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 Witam ma pytanko do tych co w singla młócą Czy jak przechodzę misje na weteranie ale jedną przejdę o poziom niżej bo za trudna to dostanę na końcu achievement za przejście gry na poziomie doświadczonym lub weteranie ? Czy trzeba przejść wszystkie misje na doświadczonym lub wszystkie na veteranie ? Cytuj
JPek 0 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 Trzeba przejść raczej wszystkie na weteranie. Ja właśnie młócę w singla na weteranie i zdaje mi się że łatwiejszy niż ten w czwórce. Jakoś tak sprawniej idzie . Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 JA jestem chętny na coopa w misjach codziennie po 21 mój gamertag gwynbleeid Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 28 listopada 2009 Opublikowano 28 listopada 2009 Szybkie pytanie nie dotyczące Spec Ops ale dotyczące COD:MW2 Jest taki Achiv Zabij 5 kolesi pięcioma różnymi rodzajami broni pod rząd czy jakoś tak. I tak zabijam kolesia pistoletem, kolejnego granatem, nastepnie wyzynam klienta nożem podnosze kałacha zabijam kolejnego na koniec zabieram obrzyna i ładuje w ostatniego i H.uj Achiw nie wpada :confused: Co robię źle? może to w jakimś czasie trzeba zrobić albo granat i nóż to nie broń tylko gadżet Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 28 listopada 2009 Opublikowano 28 listopada 2009 Trzeba zabić pięciu przeciwników z rzędu, przy użyciu pięciu różnych broni. Odpal misję specjalną "Suspension" na najniższym poziomie trudności. Na ziemi leży mnóstwo karabinów, z których możesz skorzystać. Dobrze jest zacząć od granatu. Cytuj
SierraPL 1 Opublikowano 28 listopada 2009 Opublikowano 28 listopada 2009 Lepiej odpuść sobie granat, tak jak pisał Scorp1on, misja Suspension, na starcie za Tobą jest trochę róznych pukawek, podnoś po jednej i zabijaj, ja takl zrobiłem i problemu nie było Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 28 listopada 2009 Opublikowano 28 listopada 2009 Ja trofeum co prawda ale nabiłem w misji w fawelach, tona gości tam lata i każdy z inną bronią. A sposoby na misje w SO... Hmm... "Bezpieczeństwo kraju": Najlepiej bronić się od razu z lewej strony. Za tym barem. Podnieść wieżyczkę z niego i ustawić w stronę stacji benzynowej. Pod "daszkiem" chować się przed Predatorem, który nigdy cię tam nie trafi(trafiają albo za betonową ścianę albo w dach nad którym chowasz się. Nie wychodzić tylko czekać aż przeciwnicy sami wyjdą zza rogu i zza drzwi, wtedy ich zabijać. Śmigłowce i BTR-y na końcu jak już się pokona ludzików. Cytuj
Wiiner 1 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 ktos chetny na spec ops? bede dzis na live ok 19 Cytuj
canuks 63 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 Ktoś chętny na misje specjalne dzisiaj i jutro od 15:00 do 21:00 .walic na XBL Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 ktoś chetny na misje specjalne:P na weteranie cały tydzień jestem dostepny (jak mnie nie ma lajvie pisac na gg) Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 Potrzebuje kogoś do zrobienia Wet Work i Armor Piercing na weteranie oraz achiva down but not out. Cytuj
nuke` 2 Opublikowano 5 marca 2010 Opublikowano 5 marca 2010 (edytowane) juz nic Edytowane 5 marca 2010 przez nuke` Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 16 marca 2010 Opublikowano 16 marca 2010 Jest ktoś chętny na Wetwork? Cytuj
canuks 63 Opublikowano 18 marca 2010 Opublikowano 18 marca 2010 ktoś chętny na misje specjalne na tą sobotę ,zostały mi wszystkie z kolosami :confused: i 2 w przed ostatniej paczce ... atak na posesję i ta zzebraniem danych z 3 kompów . Pasowało by mi w tą sobotę . pisać na XBL. Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 18 marca 2010 Opublikowano 18 marca 2010 Jest ktoś chętny na Wetwork? Wetwork nieauktualny.Do 69 gwiazdek zostały tylko 2 misje: Snatch and Grab i Wardriving.O ile z pierwszą raczej sobie poradzę, to potrzebowałbym kogoś do tej drugiej. Cytuj
Gość Opublikowano 1 kwietnia 2010 Opublikowano 1 kwietnia 2010 (edytowane) Szukam chetnego, zeby Spec Opsy porobic i acziki z nimi zwiazane. Przy probie wyszukania meczu wyrzuca z XBL ;/ Edytowane 1 kwietnia 2010 przez Gość Cytuj
jarken 33 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Opublikowano 1 kwietnia 2010 W sumie to ja jeszcze nie zacząłem specopsów, jestem chętny. GT: jarken PL Cytuj
Gość Opublikowano 1 kwietnia 2010 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Wyslij invite'a i na wieczor mozemy sie zgadac. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 30 kwietnia 2010 Opublikowano 30 kwietnia 2010 Pomógłby mi ktoś w special opsach dzisiaj wieczorem? Cytuj
canuks 63 Opublikowano 1 maja 2010 Opublikowano 1 maja 2010 ja także jestem chętny na misje specjalne . bedze dzisiaj ok 23:00 to możemy pograć 1-2h no i jutro myślę ze cały dzień. Zostały mi 2 ostatnie paczki z misjami ,wiec miło by było jak ktoś był w tym samym miejscu co ja . Pisac na XBL jak ktoś chętny Cytuj
Adamus84 0 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 Szukam kompana do zrobienia wszystkich misji w SpecOpsach, zainteresowani kontakt na livie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi