ogqozo 6 576 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 Zespół post-, math- z Irlandii. Ostatnio robi karierę. Podobne do: Maybeshewill, 65daysofstatic, trochę do GY!BE i Mogwaia. Last.fm podaje też podobieństwo do zespołu o nazwie Upcdowncleftcrightcabc+start. Ach te post-rockowe kapele. Za tydzień Maybeshewill gra koncerty w Polsce i oni będą supportem. Część zahejtuje, ale wiem, że jest tu na Underze kilka osób, które słuchają takiej muzy. Być może nawet była dyskusja o albumie, ale jej nie zauważyłem, bo nie słucham post-rocka. http://rs204.rapidshare.com/files/219801441/ASIWYFA_-_AndSoIWtchYFrmFr.rar Cytuj
Gość Grzegosz Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 Wrzucałem kiedyś ich debiut, jeśli dobrze pamiętam zwał się This Is Our Machine and Nothing Can Stop It, czy coś w ten deseń. Dzisiaj bym tego nie tknął. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 (edytowane) Nazwa mówi, ze to pedalski post-rock. Przede wszystkim jest za długa. Do tego znając zycie mają kilometrowe tytuły jak Red Sparowes i ramka się będzie rozjerzdzac w last.fm . Edytowane 12 listopada 2009 przez Walter_Cronkite Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi