Opublikowano 12 listopada 200915 l Aż dziwne, że ten dział nie ma jeszcze kłizu. Zasady chyba oczywiste. Jak ktoś jest pewny, to niech nie czeka na potwierdzenie. Napier'dalamy, na rozruch: Jak brzmi nazwa wiochy, w której ma miejsce akcja Braci Karamazow?
Opublikowano 12 listopada 200915 l Kurde, nie pamiętam. Nie wróżę temu quizowi zbyt wielkiej przyszłości.
Opublikowano 13 listopada 200915 l Autor Zachowujcie się! Nie padła prawidłowa odpiwiedź. Nie wróżę temu quizowi zbyt wielkiej przyszłości. Ja też, ale można przyświrować.
Opublikowano 13 listopada 200915 l Spędobydlińsk W poetyckich opisach jakiej części ciała szczególnie lubował się niejaki Henry Miller? Podpowiem jedynie, ze chodzi o kobiecą część ciała i był to główny obiekt zainteresować tegoz pisarza. Edytowane 13 listopada 200915 l przez Walter_Cronkite
Opublikowano 13 listopada 200915 l I chu.j spóźniłeś się, poza tym znak zapytania wskazuje na brak pewności siebie. Znasz jakieś dobre filmy z Bradem Pittem? Edytowane 13 listopada 200915 l przez Walter_Cronkite
Opublikowano 13 listopada 200915 l "Bracia" mają 1000 stron, a nazwa miejscowości pada raz, w połowie drugiego tomu. Ciężka sprawa. Kurde, chciałem sprawdzić na Wikipedii (angielskiej, rosyjskiej) i tam też nie mogę tego znaleźć. Cholera, co to ma być, "Wielka Gra"?
Opublikowano 13 listopada 200915 l Autor "Bracia" mają 1000 stron, a nazwa miejscowości pada raz, w połowie drugiego tomu. Ciężka sprawa. Kurde, chciałem sprawdzić na Wikipedii (angielskiej, rosyjskiej) i tam też nie mogę tego znaleźć. Cholera, co to ma być, "Wielka Gra"? Ha, stąd pytanie. <cwaniak> Spędobydlińsk W poetyckich opisach jakiej części ciała szczególnie lubował się niejaki Henry Miller? Podpowiem jedynie, ze chodzi o kobiecą część ciała i był to główny obiekt zainteresować tegoz pisarza. Bardzo dobrze, podejdź do tablicy i pokaż na mapie.Twoje pytanie obowiązuje.
Opublikowano 13 listopada 200915 l O tu: http://jak-dojsc-na-impreze-u-goski.webpark.pl/images/dupa.jpg A co do Szagodogo to nie, ta część ciała to nie Spędobydlińsk. Cokolwiek to jest. Edytowane 13 listopada 200915 l przez Walter_Cronkite
Opublikowano 13 listopada 200915 l Brawo! Zadajesz. Liczyłem na subtelniejsza odpowiedź no, ale nic. Jak widać to forum jest pełne prostaków .
Opublikowano 14 listopada 200915 l I chu.j spóźniłeś się, poza tym znak zapytania wskazuje na brak pewności siebie. Znasz jakieś dobre filmy z Bradem Pittem? O tu: http://jak-dojsc-na-impreze-u-goski.webpark.pl/images/dupa.jpg A co do Szagodogo to nie, ta część ciała to nie Spędobydlińsk. Cokolwiek to jest. Brawo! Zadajesz. Liczyłem na subtelniejsza odpowiedź no, ale nic. Jak widać to forum jest pełne prostaków . Podbudowales sie ?? Edytowane 14 listopada 200915 l przez Shagohad
Opublikowano 14 listopada 200915 l Odpowiedziałbym ci coś, ale jako, ze jestem na krawędzi banicji to nie odpowiem. Okogoqzo - zadawaj pytanie bo ludzie czekają!
Opublikowano 14 listopada 200915 l Podaj numer pokoju w którym elementom socjalistycznym zakładano na łeb klatkę ze szczurami.
Opublikowano 14 listopada 200915 l 69 oddaje. edit: nie wpier.dalaj sie świeżak ;/ Edytowane 14 listopada 200915 l przez alienator
Opublikowano 14 listopada 200915 l Nazwa baru, w ktorym toczy sie po czesci akcja "Ksiegi bez tytulu"
Opublikowano 14 listopada 200915 l Autor No, ale Marjano poprawnie odpowiedział. Jego pytanie obowiązuje. Jak mial na imie brat Wilka Larsena?
Opublikowano 14 listopada 200915 l ale który brat? Śmierć Larsen? 'Śmierć'. Po co dziewczyny z Bullerbyn przechodzily przez 9 płotów w noc świętojańską?
Opublikowano 14 listopada 200915 l 1. Quirrell 2. Bazyliszek 3. eee, Snape? 4. Voldemort 5. Voldemort 6. Snape 7. Voldemort oddaje ;]
Opublikowano 14 listopada 200915 l Skoro Albert Wesker oddaje, to: Nazwa baru, w ktorym toczy sie po czesci akcja "Ksiegi bez tytulu"