Opublikowano 15 listopada 200915 l Tapioca W jakiej ksiazce gł. bohater czesto mowi "musze oddac kasety" w celu odmówienia jakiegos spotkania, zaproszenia etc
Opublikowano 15 listopada 200915 l American Psycho. Mam juz 2 punkty, wygrywam w książki. Co na koncu Straz Straz stało sie z dwoma smokami, które toczyly ze sobą pojedynek na ulicach Ankh-Morpok?
Opublikowano 15 listopada 200915 l No zniknely, ale cos jeszcze sie z nimi stalo, o to cos jeszcze mi chodzi...
Opublikowano 15 listopada 200915 l "(...) wyleciały z cienia, przemknęły nisko nad płaszczyzną Oceanu Krawędziowego i z determinacją ruszyły przez niezgłębione, nakrapiane gwiazdami otchłanie kosmosu." Zgadłem ? ;F Jeśli tak to oddaję, bo ja nie mam pamięci do książek :<
Opublikowano 15 listopada 200915 l Skoro tak, to... Imie syna Jason'a Bourne'a ("Dziedzictwo Bourne'a")
Opublikowano 16 listopada 200915 l "(...) wyleciały z cienia, przemknęły nisko nad płaszczyzną Oceanu Krawędziowego i z determinacją ruszyły przez niezgłębione, nakrapiane gwiazdami otchłanie kosmosu." Zgadłem ? ;F Jeśli tak to oddaję, bo ja nie mam pamięci do książek :< Chodzilo mi o to, że ten duży smok, który zaatakował miasto okazał się samicą i zakochał sie w małym Errolu (czy jakos tak) ze wzajemnoscia no i smoki szczesliwie odlecieli pogrązeni w milosci. twoje pytanie aktualne. Edytowane 16 listopada 200915 l przez zduniacz
Opublikowano 2 stycznia 201015 l Autor Dobra, Szagi spier'dolił, bo nikt nie czyta Bourne'a, a film jeszcze nie wyszedł. Przejmuję. Ile było skrzyń z ziemią w Drakuli? Można się pomylić o 3000.
Opublikowano 11 stycznia 201015 l Jak nazywała się drewniana figurka której oddawał cześć Queequeg w Moby Dicku? Edytowane 11 stycznia 201015 l przez Walter_Cronkite
Opublikowano 13 stycznia 201015 l Cholera, sam zapomniałem, a nie chce mi się szukać. Niech będzie Yoyo.
Opublikowano 15 stycznia 201015 l jako, z temat od trzech miesiecy jest martwy to zadam pytanie by go ozywic jak sie nazywa ksiazka/opowiadanie strugackich gdzie jest poruszany watek apostola (to chyba jan), ktory za winy ma byc niesmiertelny, i w koncu gotuja go na jakiejs wyspie w oleju (wtedy okazuje sie, ze to judasz)?
Opublikowano 15 stycznia 201015 l Autor Jakby Ci to powiedzieć. Sam jesteś od trzech miesięcy martwy.
Opublikowano 18 stycznia 201015 l ok zrobilo sie zamieszanie a ze moja kolej to zadaje Jak zarabiała na zycie matka głównego bohatera w "Zanim Cie znajdę" Johna Irvinga
Opublikowano 21 stycznia 201015 l Puszkin: robila dziary. Czemu tytułowy bohater Wielkiego Gatsby nie skonczyl studiow?