PolChicken 6 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 Kiedy przeczytałem w psx extreme zapowiedź Bad Company 2 myślałem, że Butcher żartuje. Jak on mógł odstawić na miesiąc COD:MW2? Dla Bety B:BC2? Teraz rozumiem go w zupełności. Mój zapał do kupionego w dniu premiery COD opadł całkiem szybko. Ta gra nie posiada multiplayera godnego współczesnych gier. Nie stawia kompletnie na współpracę. OK. COD4 też w znacznym stopniu na współpracę nie stawiało, ale nie było takie niedorzeczne. Kolesie latający z nożami przy pistoletach to totalna głupota. Wczoraj po ponad miesięcznej przerwie odpaliłem COD:MW2 i na dzień dobry koleś z takim nożem zabił mnie z 3 metrów. Na dodatek przez ścianę... Zasięg normalnego noża to też chyba jakieś 350 stopni. O strzałach w stopę już nie wspomnę. Dlatego teraz sprzedaję COD:MW razem z całym kontem steam i zbieram kasę na BC2. Cytuj
TwardkiSlovian 1 Opublikowano 15 marca 2010 Opublikowano 15 marca 2010 Kiedy przeczytałem w psx extreme zapowiedź Bad Company 2 myślałem, że Butcher żartuje. Jak on mógł odstawić na miesiąc COD:MW2? Dla Bety B:BC2? Teraz rozumiem go w zupełności. Mój zapał do kupionego w dniu premiery COD opadł całkiem szybko. Ta gra nie posiada multiplayera godnego współczesnych gier. Nie stawia kompletnie na współpracę. OK. COD4 też w znacznym stopniu na współpracę nie stawiało, ale nie było takie niedorzeczne. Kolesie latający z nożami przy pistoletach to totalna głupota. Wczoraj po ponad miesięcznej przerwie odpaliłem COD:MW2 i na dzień dobry koleś z takim nożem zabił mnie z 3 metrów. Na dodatek przez ścianę... Zasięg normalnego noża to też chyba jakieś 350 stopni. O strzałach w stopę już nie wspomnę. Dlatego teraz sprzedaję COD:MW razem z całym kontem steam i zbieram kasę na BC2. http://www.youtube.com/watch?v=F4022IEhqzg tak wiem, ze to jest anty MW2 a nie pro Cytuj
molly 311 Opublikowano 16 kwietnia 2010 Opublikowano 16 kwietnia 2010 poje'bana ta społeczność. włączę to to sobie raz na tydzień teraz żeby się rozerwać, no i właśnie 10 minut temu zapodałem merc TDM. wziąłem intervention i - fakt - się przykampiłem, ale żadne to krzaki, żadne chamskie miejsce - po prostu na dachu przy rurach w tej większej śnieżnej, tam każdy siedzi. mogli mnie bez problemu zdjąć jakimś sposobem, ale nie zrobili tego - ich problem. nabiłem harrier->chopper->nuke i koniec. żałowałem, że miałem słuchawki, bo aż podskoczyłem do góry jak 2 naraz zaczęło drzeć mordę na mnie i 2 innych na czacie wyzywać od noob cheaterów i hackerów. a host spier'dolił z serwera przy odliczaniu, bo chyba się wystraszył, że mu komputer wybuchnie. jak tutaj grać?! 2 dni temu tak samo - 3 gry pod rząd - w dwóch mi słabo szło i nic się nie działo, w trzeciej nabiłem rushowaniem z famasem streaka pod 35 (uav pod harrierki i później chopper) na kopalni. Jezus no wtedy też spina. bym przypier'dolił takiemu geeko-nerdowi z piskliwym głosem no. Cytuj
firana140 622 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 Ktoś jeszcze w to gra? ; P Chętnie zagrałbym z kimś kto wie że jak mu flagę zajmują 5 metrów za plecami to warto chociaż rzucić okiem. Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 12 grudnia 2010 Opublikowano 12 grudnia 2010 Zacząłem grać kilka dni temu. Singiel jest mega, malkontenci, ktorzy narzekaja, ze za krotki moga sie wypchac albo przejsc na multi. Genialny shooter. @firana: jesli pytanie sprzed miesiaca jest aktualne, to mozemy sobie pograc, z tym ze ja tylko na-wiadomo-jakiej-wersji, a CTFa tez niezbyt lubie, wole klasycznego tdm'a albo demoliton. Cytuj
kubicz 191 Opublikowano 18 grudnia 2010 Opublikowano 18 grudnia 2010 Ja szukam chetnego na Special Ops. Zostaly mi juz same najgorsze misje (kolosy, czarnobyl) i szukam pomocy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi