TroniC 12 Opublikowano 15 listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2009 (edytowane) No wiec powiem ci ze team jest - nawet kilka teamów. Na turniejach które też się odbywają (mam nadzieje że będzie ich tyle w 2010 co w 2009) w porywach kilkanaście teamów. I akurat żadnego z Krakowa. Ani teamu, ani gracza. Mnie i Lucjana nie liczę bo nie ma czego liczyć Nie nadaję się na mentora... Może Barth? Edytowane 15 listopada 2009 przez TroniC Odnośnik do komentarza
CSNier 1 Opublikowano 15 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2009 Gdzię znaleść listę teamów wraz z kontaktami (szukałem na forum , może słabo)? Jeżeli chodzi o team w Krakowie to tutaj mieszkam (chętnie się przyłączę ale dopiero w przyszłym roku, no i musze wciagnąć sie w konsole bo jestem dopiero na etapie "tworzenia" gametaga, nie mówiąc o "achievment" -ach). Tak czy owak , byle naprzód. Odnośnik do komentarza
Flaha 25 Opublikowano 15 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2009 Z lekką nutą uszczypliwości (tylko z lekką, bez urazy jako głos "świerzutkiego") Forum przyglądam sie od kilku miesięcy. Fakt nie znam realiów, ale tego z forum sie nie dowiem. Z ilości postów (uczestników) nie stworzy 3 czy 4 teamów (czas pokaże). Tak czy owak, pytanie jest aktualne - Mamy jakiś team ?. P.S Xboxa mam od prawie dwóch lat (pewnie młody jestem w tym uniwesum). W Halo chyba prawie od samego początku. A ponieważ rajcuje mnie ta gra , szczególnie na FPS to tylko Halo Wars mi brakuje w kolekcji. Konkluzja - potrzebuje mentora. Co ty na to TroniC ? Co do ilości postów to się tym nie sugeruj my te sprawy raczej poza forum na gg czy mail załatwiamy, co do mentora to z chęcią bym ci pomógł wytłumaczył czy co tam potrzebujesz o Halo, ale dopiero kiedy kupie noweg Xboxa bo mój aktualny już nie działa. Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 15 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2009 I akurat żadnego z Krakowa. Ani teamu, ani gracza. Mnie i Lucjana nie liczę bo nie ma czego liczyć Hola hola! Ja raz zabilem Fil4 i raz Flahe z tego co pamietam, wiec jestem na dobrej drodze do bycia pr0! :potter: A tak powaznie CSNier to Tronic dobrze pisze - akurat z Krakowa teamu na profesjonalnym poziomie nie ma - w Polsce to bardziej Kietrz jest Halo-mekka Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 15 listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2009 (edytowane) Powodzenia. Temat jakiś był, ale najbardziej aktualne jet to co w profilu graczy - czyli ich GT. Możesz dodać do znajomych mnie, Bartha , Razgriza.... Na live prowadzimy też GT skupiające graczy Halo - wystarczy wysłać zaproszenie i już masz dostęp do informacji z kim można zagrać w danej chwili. Co prawda ja cię niczego nie nauczę, ale jeśli zupełnie zaczynasz to mogę wprowadzić w multi. Wytłumaczyć balans broni itp. Żeby potem nie było pytań w stylu "Dlaczego obaj strzelamy a ginę tylko ja?" Myślę że zaczynanie z mocnymi, ogranymi ludźmi może bardzo szybko zniechęcić... A granie MM z hamburgerami uczy złych nawyków. Edytowane 15 listopada 2009 przez TroniC Odnośnik do komentarza
CSNier 1 Opublikowano 15 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2009 (edytowane) Jestem zainteresowany. Z lekką nutą uszczypliwości (tylko z lekką, bez urazy jako głos "świerzutkiego") Forum przyglądam sie od kilku miesięcy. Fakt nie znam realiów, ale tego z forum sie nie dowiem. Z ilości postów (uczestników) nie stworzy 3 czy 4 teamów (czas pokaże). Tak czy owak, pytanie jest aktualne - Mamy jakiś team ?. P.S Xboxa mam od prawie dwóch lat (pewnie młody jestem w tym uniwesum). W Halo chyba prawie od samego początku. A ponieważ rajcuje mnie ta gra , szczególnie na FPS to tylko Halo Wars mi brakuje w kolekcji. Konkluzja - potrzebuje mentora. Co ty na to TroniC ? Co do ilości postów to się tym nie sugeruj my te sprawy raczej poza forum na gg czy mail załatwiamy, co do mentora to z chęcią bym ci pomógł wytłumaczył czy co tam potrzebujesz o Halo, ale dopiero kiedy kupie noweg Xboxa bo mój aktualny już nie działa. Edytowane 15 listopada 2009 przez CSNier Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 15 listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2009 Tz? Masz problem z założeniem GT? Daj GG na Pw - coś zaradzimy. Odnośnik do komentarza
CSNier 1 Opublikowano 15 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2009 Tz? Masz problem z założeniem GT? Daj GG na Pw - coś zaradzimy. Dzieki, ale nie dzisiaj, w tym tygodniu, bo musze zrobić instalke GG a teraz juz nie mam czasu, w letrature "inną" muszę się zanurzyć. Odnośnik do komentarza
Bieniu 5 Opublikowano 15 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2009 Zgłoszenie wysłane Reaktywacje Last Hope, Pany! Skład: JuanMag, Ins, Miniu i ja. Odnośnik do komentarza
Pchela 7 Opublikowano 15 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2009 Ja jestem w Krakowie, może nie z Krakowa ale też sie liczy Możesz mnie dodać gt: pcheL Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 15 listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2009 Ok - Rapti możesz zamknąć temat. Drugi team to Fil4, Flacha, Zielony, Bobek. Tyle mojej roli - pośle to dalej i ważniejsi zdecydują... Trzymać kciuki za powodzenie. Odnośnik do komentarza
FiL4 27 Opublikowano 15 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2009 Zgłoszenie wysłane Reaktywacje Last Hope, Pany! Skład: JuanMag, Ins, Miniu i ja. Cieszy mnie, ze powstal taki team i LH dalej "zyje", ale z drugiej strony KILa i Konrad znowu nie beda miec dobrego teamu... a po ostatnim turnieju zasluzyli na taki Odnośnik do komentarza
Bieniu 5 Opublikowano 15 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2009 (edytowane) Zgłoszenie wysłane Reaktywacje Last Hope, Pany! Skład: JuanMag, Ins, Miniu i ja. Cieszy mnie, ze powstal taki team i LH dalej "zyje", ale z drugiej strony KILa i Konrad znowu nie beda miec dobrego teamu... a po ostatnim turnieju zasluzyli na taki Kila jest dalej cześcią T4 myślę, a że Graniu raczej na amen wypadł, to i miejsce dla Konradossa się znajdzie Edytowane 15 listopada 2009 przez Bieniu Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi