Sogi 2 Opublikowano 13 listopada 2009 Opublikowano 13 listopada 2009 YeaH! Właśnie parę godzin temu przeszedłem grę i się trochę uspokoiłem. Hmm No.2 po Final Fantasy Crsis Core. Jedna z najlepszych gier na PSP. TAK! Ta gra ma tak samo piękną grafikę jak God Of War jak nie lepszą... Walk i z Bossami czy walki powietrzne do majstersztyk! Iście Hollywood'ka muzyka (ach ten chór niesamowite!) Power. Co prawda gra trwa ~8H ale jest tryb Hero po przejściu gry i masa Quest'ów. Piekna grafika, miażdząca muzyka i walki (To jest coś niesamowitego naprawde!), trochę skakania-strzelania... To wszystko tworzy całości gry genialnej. Hmm po Jak And Daxter 1 z PS2 ta częsci zajmuje w moim rankingu DRUGIE miejsce. Zakochałem się w tej grze. To jest MUST HAVE na PSP Gra sieczka- niespodziewałem się tak Hoolywoodz'kiej i Powerskiej gry na PSP, która by mnie tak rozniosła. A ci któzy nie potrafią angielskiego- niedługo premiera gry po polsku (być może lektor będzie...). Grajcie! Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 13 listopada 2009 Opublikowano 13 listopada 2009 nie gralem ale w recenzji na GT mowili ze walka drętwa i ciosy nędzne i celowanie slabe Cytuj
Sogi 2 Opublikowano 13 listopada 2009 Autor Opublikowano 13 listopada 2009 (edytowane) Nom celowanie troche kuleje (szczególnie w jednej z mini gier na złoto jest cięzko-Hardcore) Walki nie są wcale takie złe, a ciosy takie jak w reszcie częsci. Za to walki w Powietrzu (moga się innym wydawać monotonne) mnie zmiażdzyły. Statki... Oj lubie lubie Edytowane 13 listopada 2009 przez Sogi Cytuj
YETI 11 046 Opublikowano 13 listopada 2009 Opublikowano 13 listopada 2009 Pazura jako Daxter http://www.ps3site.pl/sprawdz-czarka-w-roli-daxtera/23239/ Wyszło świetnie Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 15 listopada 2009 Opublikowano 15 listopada 2009 http://www.psxextreme.info/topic/76705-jak-daxter-the-lost-frontier/ Dyskutujmy w jednym temacie co ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi