poiuytr 12 Opublikowano 15 listopada 2009 Opublikowano 15 listopada 2009 Wie moze ktos z was gdzie dostane pudełko od gier na ps3, to przeźroczyste z napisem Playstation 3. Niebieskie moge kupić na allegro bez problemu, jedno i dwupłytowe ale mi potrzebne przeźroczyste konkretnie od gier z ps3. Tylko żeby było na dwie płytki. Albo jakie gry na ps3 są dwupłytowe?? Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 15 listopada 2009 Opublikowano 15 listopada 2009 Tutaj można kupić przeźroczyste, niestety z napisem Blu-ray zamiast Playstation. Jak narazie to jeszcze nie wyszła gra na więcej niż jednej płytce i zapewne długo nie wyjdzie, jeżeli w ogóle. Cytuj
poiuytr 12 Opublikowano 15 listopada 2009 Autor Opublikowano 15 listopada 2009 dzieks, ale niebieskie to akurat znalazłem. myślałem że znajdę białe. Cytuj
poiuytr 12 Opublikowano 17 listopada 2009 Autor Opublikowano 17 listopada 2009 ciekawe gdzie, szukam o znaleźć nie moge Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 hmm... po kliknieciu w linka bedziesz mial biale pudelko przed twarzą Cytuj
poiuytr 12 Opublikowano 18 listopada 2009 Autor Opublikowano 18 listopada 2009 Ale ja napisałem pudełko białe na dwie płytki z napisem Playstation 3, są tylko na jedną płytke. To że są niebieskie pudełka na dwie płytki to ja już wiem. szukam oryginalnego jak są gry sony tylko że na dwie płytki jak to niżej niebieskie. ale nic to niebieskie już kupiłem, ale pytanie pozostaje otwarte, wiem że są takie pudełka na płytki DVD, nie bluray Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi