Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 9 marca 2010 Opublikowano 9 marca 2010 Dawać foty Waszych kolekcji figurek! ;p Mówisz i masz:)(sorki za bałagan;p). Fota zbiorcza. Może nie nazwałabym tego jeszcze kolekcją, ale zadatki już są;p. Zazdroszczę wiedźminka, może też uda mi się go kiedyś zdobyć. Fajny Kratos, ile za niego dałaś? Cytuj
Scatebra 7 Opublikowano 9 marca 2010 Autor Opublikowano 9 marca 2010 Fajny Kratos, ile za niego dałaś? Mam go już od dawna ale wydaje mi się, że mniej więcej tyle co za resztę figurek od NECA Toys - kupowałam w Aliensgroup czyli 65zł +12 zł za przesyłkę Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 Moją jedyną figurką jest Big Daddy z kolekcjonerskiej edycji Bioshocka Jest świetna, megasolidna, super wykonana. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 haibane! <3 fajny sackboy ;] tez z aliensgroup? Cytuj
Scatebra 7 Opublikowano 10 marca 2010 Autor Opublikowano 10 marca 2010 (edytowane) AWESOME? Świetny Marian:). Coś mi się wydaje, że ostatnio na 4chanie przemknął mi gdzieś obrazek z szablonem tej figurki do złożenia:). Ale oczywiście jak to 4chan dziś coś jest - jutro tego nie ma:). Jak masz go gdzieś to mogłabym poprosić o przesłanie na maila albo w jakiś inny sosób? Albo może najlepiej o umieszczenie na forum:] Moją jedyną figurką jest Big Daddy z kolekcjonerskiej edycji Bioshocka Jest świetna, megasolidna, super wykonana. Rzeczywiście solidna:). Jakby nią kogoś uderzyć w głowę to na pewno by zabolało. Najcięższa figurka w mojej pseudokolekcji a jednocześnie wcale nie największa;p haibane! <3 fajny sackboy ;] tez z aliensgroup? No, uwielbiam swoją Rakkę;p. A Sackboy z ebaya. Na allegro tez jest czasem do kupienia tylko po jakiś takich trochę wysokich cenach;p. No i przy okazji pisania psota podam jeszcze dwa ciekawe polskie sklepy, gdzie można kupić figurki: TOYCRAFT (http://www.toycraft-figurki.pl/ ) Mają głównie figurki z filmów ale z gier też się trafią. No i fajne promocje:) YATTA.PL (http://yatta.pl/index.php ) Głównie dla fanów mangi i anime ale w dziale figurek można znaleźć parę fajnych egzemplarzy:) I jeszcze newsik: W maju aliensgroup będą mięli w sprzedaży figurkę Shivy z nowego Finala XIII. Ta figurka to w sumie dwie kobitki które składają się w motor(wiem jak to brzmi, ale to wymysł japończyków więc nie ma co się dziwić;p). Tak czy siak wygląda genialnie:). Oczywiście problemem jest cena no ale jeśli ktoś z was śpi na forsie i nie wie co z nią zrobić to może sobie ją kupić i nacieszyć jej posiadaniem za "jedyne" 800zł;p Fotki: Edytowane 10 marca 2010 przez Scatebra Cytuj
scuff 463 Opublikowano 11 marca 2010 Opublikowano 11 marca 2010 Świetny Marian:). Coś mi się wydaje, że ostatnio na 4chanie przemknął mi gdzieś obrazek z szablonem tej figurki do złożenia:). Ale oczywiście jak to 4chan dziś coś jest - jutro tego nie ma:). Jak masz go gdzieś to mogłabym poprosić o przesłanie na maila albo w jakiś inny sosób? Albo może najlepiej o umieszczenie na forum:] Srario Chciałem skleić to: http://www.papercraftmuseum.com/samus-aran/ ale tusz sie konczyl, starczyło tylko na Mariana :potter: W maju aliensgroup będą mięli w sprzedaży figurkę Shivy z nowego Finala XIII. Ta figurka to w sumie dwie kobitki które składają się w motor(wiem jak to brzmi, ale to wymysł japończyków więc nie ma co się dziwić;p). Tak czy siak wygląda genialnie:). Oczywiście problemem jest cena no ale jeśli ktoś z was śpi na forsie i nie wie co z nią zrobić to może sobie ją kupić i nacieszyć jej posiadaniem za "jedyne" 800zł;p A za pozostałe 200zł można dokupić radio, postawić obok i puścić theme song z Power Rangers, która z niewiadomych przyczyn nie gra w walkach przy summonowaniu Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 30 kwietnia 2010 Opublikowano 30 kwietnia 2010 (edytowane) Jak by kogo interesowało,moja mała kolekcja która sie powoli powiększa. Edytowane 15 grudnia 2010 przez GwynBleidd_79 Cytuj
django 549 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 Ogólnie jest mi dość daleko do takiego nerdostwa, ale jak zobaczyłem tą figurkę to wiedziałem, że muszę ją mieć. Ma wymieniane rece i inne trzymajki i w ogóle jest spoko. Cytuj
Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 5 września 2010 Opublikowano 5 września 2010 Mam jeszcze m.in. Kratosa, Leonidasa, Predatora i Snake'a. Niebawem kupuje Terminatora, coś z Gearsów (są świetne). Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 5 września 2010 Opublikowano 5 września 2010 WoW nawet Chucky i Issac się znalazł hehe. Fajne. Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 5 września 2010 Opublikowano 5 września 2010 Mam jeszcze m.in. Kratosa, Leonidasa, Predatora i Snake'a. Niebawem kupuje Terminatora, coś z Gearsów (są świetne). fajne figurki Sylwuś;p szczególnie big daddy ;D Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 5 września 2010 Opublikowano 5 września 2010 (edytowane) Joker jakiś nie w humorze. Chyba znów Batman spuścił mu łomot Edytowane 5 września 2010 przez sprite Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 (edytowane) Ogólnie jest mi dość daleko do takiego nerdostwa, ale jak zobaczyłem tą figurkę to wiedziałem, że muszę ją mieć. Ma wymieniane rece i inne trzymajki i w ogóle jest spoko. Ile takie cudo?:> Musze w końcu skleić swojego Kratosa xd Done Jakiś czas temu w moim domu zamieszkało dwóch wąsatych braci oraz skrzydlaty Goomb'a (sry za fotę, Nokia E71 to zajebisty telefon ale aparat ma do doopy) Edytowane 18 listopada 2010 przez stoodio Cytuj
Poklados 0 Opublikowano 11 grudnia 2010 Opublikowano 11 grudnia 2010 Jedyna figurka jaką mam to Ezio z AC 2 White Edition, planuję kupić jeszcze tego z Black oraz z 1-ki i z Brotherhooda, żeby mi 4 assassynów stało na półce, jakoś taki kaprys mam ;p Cytuj
Trundle 1 Opublikowano 20 lutego 2011 Opublikowano 20 lutego 2011 (edytowane) Nie zbieram figurek ale kusi mnie ten Vivi http://www.aliensgro..._ORUNITIA_.html 300 dolcow za to cudo :| Edytowane 20 lutego 2011 przez Trundle Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 20 lutego 2011 Opublikowano 20 lutego 2011 nie jest to co prawda stricte zwiazane z gra, ot po prostu kozak od McFarlane i Barker'a. Cytuj
Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 6 marca 2011 Opublikowano 6 marca 2011 Przypomina jednego z Cenobitów z Hellraiser. Niezły. Ja zakupiłem kilka figurek do kolekcji. Dwie wybrane: Nie trzeba przedstawiać. Kolejna, to główny zły z wspomnianego Hellraiser, Pinhead. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 12 marca 2011 Opublikowano 12 marca 2011 http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2011/03/11/the-essential-video-game-figure-list.aspx The Essential Video Game Figure List Kratos zaje.bisty. Cytuj
misika 8 Opublikowano 17 marca 2011 Opublikowano 17 marca 2011 Figurka z Songo na magicznej chmurce miażdząca, skąd ją masz? I kto tam jest na tej chmurce bo na zdjęciach słabo widać. Cytuj
ubisoft 1 Opublikowano 17 marca 2011 Opublikowano 17 marca 2011 (edytowane) Byłem w tamte wakacje w Anglii, w mieście Nottingham. Byłem w sklepie właśnie z figurkami z gier. Ale był ich chyba pare tysięcy. Majątek by można było stracić. Ale nie pamiętam nazwy sklepu Edytowane 17 marca 2011 przez ubisoft Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 20 kwietnia 2011 Opublikowano 20 kwietnia 2011 http://allegro.pl/halo-master-chief-figurka-bobble-head-unikat-sklep-i1524848044.html Za(pipi)ista! Cytuj
Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 25 września 2011 Opublikowano 25 września 2011 Gromowładny Zeus fantastycznie w GoW III wypadł, zatem dołączyłem go do kolekcji figurek. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 Ten Kratos dużo lepszy http://www.aliensgro...TOS_STATUE.html Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 Świetnie wykonany, ale cena za wysoka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi