Opublikowano 9 marca 201015 l Dawać foty Waszych kolekcji figurek! ;p Mówisz i masz:)(sorki za bałagan;p). Fota zbiorcza. Może nie nazwałabym tego jeszcze kolekcją, ale zadatki już są;p. Zazdroszczę wiedźminka, może też uda mi się go kiedyś zdobyć. Fajny Kratos, ile za niego dałaś?
Opublikowano 9 marca 201015 l Autor Fajny Kratos, ile za niego dałaś? Mam go już od dawna ale wydaje mi się, że mniej więcej tyle co za resztę figurek od NECA Toys - kupowałam w Aliensgroup czyli 65zł +12 zł za przesyłkę
Opublikowano 10 marca 201015 l Moją jedyną figurką jest Big Daddy z kolekcjonerskiej edycji Bioshocka Jest świetna, megasolidna, super wykonana.
Opublikowano 10 marca 201015 l Autor AWESOME? Świetny Marian:). Coś mi się wydaje, że ostatnio na 4chanie przemknął mi gdzieś obrazek z szablonem tej figurki do złożenia:). Ale oczywiście jak to 4chan dziś coś jest - jutro tego nie ma:). Jak masz go gdzieś to mogłabym poprosić o przesłanie na maila albo w jakiś inny sosób? Albo może najlepiej o umieszczenie na forum:] Moją jedyną figurką jest Big Daddy z kolekcjonerskiej edycji Bioshocka Jest świetna, megasolidna, super wykonana. Rzeczywiście solidna:). Jakby nią kogoś uderzyć w głowę to na pewno by zabolało. Najcięższa figurka w mojej pseudokolekcji a jednocześnie wcale nie największa;p haibane! <3 fajny sackboy ;] tez z aliensgroup? No, uwielbiam swoją Rakkę;p. A Sackboy z ebaya. Na allegro tez jest czasem do kupienia tylko po jakiś takich trochę wysokich cenach;p. No i przy okazji pisania psota podam jeszcze dwa ciekawe polskie sklepy, gdzie można kupić figurki: TOYCRAFT (http://www.toycraft-figurki.pl/ ) Mają głównie figurki z filmów ale z gier też się trafią. No i fajne promocje:) YATTA.PL (http://yatta.pl/index.php ) Głównie dla fanów mangi i anime ale w dziale figurek można znaleźć parę fajnych egzemplarzy:) I jeszcze newsik: W maju aliensgroup będą mięli w sprzedaży figurkę Shivy z nowego Finala XIII. Ta figurka to w sumie dwie kobitki które składają się w motor(wiem jak to brzmi, ale to wymysł japończyków więc nie ma co się dziwić;p). Tak czy siak wygląda genialnie:). Oczywiście problemem jest cena no ale jeśli ktoś z was śpi na forsie i nie wie co z nią zrobić to może sobie ją kupić i nacieszyć jej posiadaniem za "jedyne" 800zł;p Fotki: Edytowane 10 marca 201015 l przez Scatebra
Opublikowano 11 marca 201015 l Świetny Marian:). Coś mi się wydaje, że ostatnio na 4chanie przemknął mi gdzieś obrazek z szablonem tej figurki do złożenia:). Ale oczywiście jak to 4chan dziś coś jest - jutro tego nie ma:). Jak masz go gdzieś to mogłabym poprosić o przesłanie na maila albo w jakiś inny sosób? Albo może najlepiej o umieszczenie na forum:] Srario Chciałem skleić to: http://www.papercraftmuseum.com/samus-aran/ ale tusz sie konczyl, starczyło tylko na Mariana :potter: W maju aliensgroup będą mięli w sprzedaży figurkę Shivy z nowego Finala XIII. Ta figurka to w sumie dwie kobitki które składają się w motor(wiem jak to brzmi, ale to wymysł japończyków więc nie ma co się dziwić;p). Tak czy siak wygląda genialnie:). Oczywiście problemem jest cena no ale jeśli ktoś z was śpi na forsie i nie wie co z nią zrobić to może sobie ją kupić i nacieszyć jej posiadaniem za "jedyne" 800zł;p A za pozostałe 200zł można dokupić radio, postawić obok i puścić theme song z Power Rangers, która z niewiadomych przyczyn nie gra w walkach przy summonowaniu
Opublikowano 30 kwietnia 201014 l Jak by kogo interesowało,moja mała kolekcja która sie powoli powiększa. Edytowane 15 grudnia 201014 l przez GwynBleidd_79
Opublikowano 1 września 201014 l Ogólnie jest mi dość daleko do takiego nerdostwa, ale jak zobaczyłem tą figurkę to wiedziałem, że muszę ją mieć. Ma wymieniane rece i inne trzymajki i w ogóle jest spoko.
Opublikowano 5 września 201014 l Mam jeszcze m.in. Kratosa, Leonidasa, Predatora i Snake'a. Niebawem kupuje Terminatora, coś z Gearsów (są świetne).
Opublikowano 5 września 201014 l Mam jeszcze m.in. Kratosa, Leonidasa, Predatora i Snake'a. Niebawem kupuje Terminatora, coś z Gearsów (są świetne). fajne figurki Sylwuś;p szczególnie big daddy ;D
Opublikowano 5 września 201014 l Joker jakiś nie w humorze. Chyba znów Batman spuścił mu łomot Edytowane 5 września 201014 l przez sprite
Opublikowano 18 listopada 201014 l Ogólnie jest mi dość daleko do takiego nerdostwa, ale jak zobaczyłem tą figurkę to wiedziałem, że muszę ją mieć. Ma wymieniane rece i inne trzymajki i w ogóle jest spoko. Ile takie cudo?:> Musze w końcu skleić swojego Kratosa xd Done Jakiś czas temu w moim domu zamieszkało dwóch wąsatych braci oraz skrzydlaty Goomb'a (sry za fotę, Nokia E71 to zajebisty telefon ale aparat ma do doopy) Edytowane 18 listopada 201014 l przez stoodio
Opublikowano 11 grudnia 201014 l Jedyna figurka jaką mam to Ezio z AC 2 White Edition, planuję kupić jeszcze tego z Black oraz z 1-ki i z Brotherhooda, żeby mi 4 assassynów stało na półce, jakoś taki kaprys mam ;p
Opublikowano 20 lutego 201114 l Nie zbieram figurek ale kusi mnie ten Vivi http://www.aliensgro..._ORUNITIA_.html 300 dolcow za to cudo :| Edytowane 20 lutego 201114 l przez Trundle
Opublikowano 20 lutego 201114 l nie jest to co prawda stricte zwiazane z gra, ot po prostu kozak od McFarlane i Barker'a.
Opublikowano 6 marca 201114 l Przypomina jednego z Cenobitów z Hellraiser. Niezły. Ja zakupiłem kilka figurek do kolekcji. Dwie wybrane: Nie trzeba przedstawiać. Kolejna, to główny zły z wspomnianego Hellraiser, Pinhead.
Opublikowano 12 marca 201114 l http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2011/03/11/the-essential-video-game-figure-list.aspx The Essential Video Game Figure List Kratos zaje.bisty.
Opublikowano 17 marca 201114 l Figurka z Songo na magicznej chmurce miażdząca, skąd ją masz? I kto tam jest na tej chmurce bo na zdjęciach słabo widać.
Opublikowano 17 marca 201114 l Byłem w tamte wakacje w Anglii, w mieście Nottingham. Byłem w sklepie właśnie z figurkami z gier. Ale był ich chyba pare tysięcy. Majątek by można było stracić. Ale nie pamiętam nazwy sklepu Edytowane 17 marca 201114 l przez ubisoft
Opublikowano 20 kwietnia 201114 l http://allegro.pl/halo-master-chief-figurka-bobble-head-unikat-sklep-i1524848044.html Za(pipi)ista!
Opublikowano 25 września 201113 l Gromowładny Zeus fantastycznie w GoW III wypadł, zatem dołączyłem go do kolekcji figurek.