Opublikowano 9 sierpnia 20168 l Nie chodziło mi o parę głównych aktorów, ale ja też się pomyliłem. Chodziło mi o ludzi ze studia FOX: http://screenrant.com/x-files-season-11-more-episodes/
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l uff no to trzymam kciuksy bo bardzo dobry powrót po latach aż łezka poszła gdy zaczęło się intro.
Opublikowano 21 kwietnia 20177 l A nie na przełomie 2017/2018? Czytałem, że na jesieni mają być nowe odcinki.
Opublikowano 21 kwietnia 20177 l Jesień nie wchodzi już raczej w grę bo zdjęcia zaczynają się dopiero w lecie. Postprodukcja też trochę potrwa dlatego obstawiam pierwszy kwartał 2k18.
Opublikowano 21 kwietnia 20177 l The event series is set to air during the 2017-2018 season, with production set to begin in summer 2017. http://www.imdb.com/news/ni61014283?pf_rd_m=A2FGELUUNOQJNL&pf_rd_p=2540377602&pf_rd_r=0DZ9AYQD3Z17PGTNRXWZ&pf_rd_s=center-6&pf_rd_t=15061&pf_rd_i=homepage&ref_=hm_nw_tp1 Zobaczymy.
Opublikowano 21 kwietnia 20177 l O jak dobrze Fajnie, że zwiększyli liczbę odcinków bo nawet sam Duchovny na to narzekał.
Opublikowano 9 października 20177 l Te uważam, ze to najlepszy serial telewizyjny jaki kiedykolwiek powstał. Kumpel dał mi cynk, ze za niedługo wychodzi nowy sezon 11, ten którego zwiastun wrzuciliście. Czy Polski oddział FOX tez będzie emitował w podobnym okresie jak koledzy w stanach ? Timmy: kozacki podpis :)
Opublikowano 9 października 20177 l Edit: nie ten temat Edytowane 9 października 20177 l przez Rudiok
Opublikowano 4 stycznia 20187 l ale ten nowy odcinek słaby jeszcze narracja jak z Pamiętników czerwonego pantofelka
Opublikowano 11 stycznia 20187 l Niestety potwierdzam. Już nawet chuj z tym, że zrobili w sumie mały retcon, ale realizacja tego odcinka woła o pomstę do nieba. Reżyseria, ujęcia, muzyka i te gadki Muldera do widza skojarzyły mi się z najgorszymi odcinkami tego serialu z pierwszych sezonów lub wręcz z serialami z połowy lat 90-tych. Oby dzisiaj było lepiej.
Opublikowano 12 stycznia 20187 l Fajnie jest zobaczyć Danę i Foxa ale na razie dużo słabiej niż poprzedni sezon. Ostatni ep imo chwilami pastiszowy, szczególnie akcja w domku.
Opublikowano 21 stycznia 20187 l W końcu normalny odcinek Po pierwszym nudnym i drugim słabym,nareszcie się coś ruszyło. Tylko dlaczego te odcinki są nie powiązane ze sobą.W drugim agenci byli na celowniku a w 3 rozwiązują sprawę, wtf.
Opublikowano 21 stycznia 20187 l Bo jakbyś uważnie oglądał drugi odcinek to byś wychwycił gadkę Skinnera na końcu, że ta tajna rosyjska agencja, której nazwy teraz nie pamiętam, przestanie ich ścigać . O ile pierwszy odcinek był bardzo słaby, drugi poprawny tak ten bardzo mi się podobał. Miał ten zarąbisty klasyczny eksfajlowy klimat.
Opublikowano 22 stycznia 20187 l O to przeoczyłem.W drugim odcinku było aż za dużo akcji,strzelaniny,akcje rodem z Johna Wicka:) Mogło to umknąć .