Skocz do zawartości

The X Files - 1993 - Fox

Featured Replies

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 321
  • Wyświetleń 32,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dobrze, to zgodnie z obietnicą podaję swoją subiektywną listę odcinków Eksfajli, które trzeba obejrzeć. Szczególnie przed premierą 10ego sezonu.   Sezon 1:   "Pilot" "Deep Throat" "Squeeze" "Conduit

• Obejrzałem S10E01. Osz kurwa jakie to było dobre   Eksfajle wróciły na pełnej kurwie. Ten klimat, ta muzyka, ta chemia pomiędzy Mulderem a Scully. A wydarzyło się tyle rzeczy i dostaliśmy tyle i

• https://www.youtube.com/watch?v=IRdrt8nPyy8

Opublikowano

11 odcinek 4 sezonu:obama: Ciekawe czy twórcy pewnego exa na sonke to oglądali.

Opublikowano

Może chodzi o 12 odcinek, Leonard Betts? To dosyć kultowy odcinek. A ten z czupakabrą to faktycznie kiepski, chociaż fajnie, że Tuco z BB tam był.

Opublikowano

Też bym raczej Leonarda obstawiał.

Kurwa muszę odświeżyć, bo to był przejebany odcinek.

Opublikowano

Oczywiście, że chodzi o 11 odcinek z grzybami.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Trafiłem na crossover z Millennium, zapomniałem o istnieniu tego serialu:notlikethis: Po x files trzeba będzie odswiezyc.

Przechwytywanie.thumb.JPG.5da4939cc26737b22cf4255f3cb33a9d.JPG

Opublikowano

Nie wiedziałem, ze w 8 sezonie

Spoiler

odchodzi Duchovny z obsady

[`] ale gówno

Opublikowano

Po odcinku z karłem bez nóg ktory przez odbyt wchodził w ludzi i nimi sterował, chyba już nic mnie nie zaskoczy.:wujaszek:

Opublikowano
W dniu 21.02.2024 o 10:00, Masorz napisał:

Spokojnie, ten 8my sezon to jeden z najlepszych w tym serialu.

Miałeś racje, dobrze się oglądało, nawet z czasem

Spoiler

polubiłem Doggetta

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

9 sezon zaliczony, szkoda nawet strzępić ryja jak został zakończony wątek z kosmitami i wątpie, że te dwa nowe sezony to jakoś naprawią.

Opublikowano
27 minut temu, YETI napisał:

Po którym sezonie należy obejrzeć ten film z 98?

Pierwszy film po zakończeniu 5 sezonu  i przed odpaleniem 6. Drugi film po 9 sezonie.

Opublikowano

Ja Doggeta bardzo polubiłem. Fajnie się oglądało jak zmienia się z realisty w osobę, która zaczyna zadawać sobie pytania. Elegancko nakreślona postać.

Opublikowano
2 godziny temu, Bartolinsky napisał:

Ja Doggeta bardzo polubiłem. Fajnie się oglądało jak zmienia się z realisty w osobę, która zaczyna zadawać sobie pytania. Elegancko nakreślona postać.

Tak, z czasem tez go polubiłem, niezle poprowadzona postać. Za to Monica Reyes mocno nijaka, był potencjał na początku jak się pojawiła, ale go nie wykorzystali.

Opublikowano

Odcinek trzeci 10 sezonu coś pieknego:banderas:

Szkoda, że chyba

Spoiler

nie bedzie Doggett, nawet słowem o nim nie wspomnieli przez trzy odcinki

Opublikowano
W dniu 13.03.2024 o 18:49, Masorz napisał:

Oj, to się zdziwisz :pawel:

Idz pan w chuj z tymi dwoma ostatnimi sezonami. Jeszcze to zakończenie.

Spoiler

Wątek z tymi kosmitami to już się nie zakończy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Odpaliłem ostatnio na Disney+, myślałem, że będzie trącić myszką i odpadnę, a tu kończę 2 sezon powoli.

Serial jest jedyny w swoim rodzaju. Mam wrażenie, że z odcinka na odcinek coraz lepszy i paradoksalnie najlepsze są te nie o kosmitach.

Po latach wydaje się jeszcze lepszy.