Humulus 820 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 4. odcinek nareszcie na poziomie. Darin Morgan nigdy nie zawodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzys PL 28 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Wziąłem się za oglądanie X-Files. Ostatnio oglądałem go za dzieciaka i nie spodziewałem się że to taki dobry serial.Teraz jestem na piątym sezonie i mam lekkie WTF.O co chodzi z tymi dziwnymi odcinkami jak s05e03, 05, 12? Kompletnie oderwane od serii zrobione w formie humorystycznej. W poprzednich sezonach też takie były, ale po jednym na sezon a tu jestem w połowie i oglądam już trzeci. Sent from my G8441 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Humulus 820 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 6 minut temu, Krzys PL napisał: Wziąłem się za oglądanie X-Files. Ostatnio oglądałem go za dzieciaka i nie spodziewałem się że to taki dobry serial. Teraz jestem na piątym sezonie i mam lekkie WTF. O co chodzi z tymi dziwnymi odcinkami jak s05e03, 05, 12? Kompletnie oderwane od serii zrobione w formie humorystycznej. W poprzednich sezonach też takie były, ale po jednym na sezon a tu jestem w połowie i oglądam już trzeci. Sent from my G8441 using Tapatalk Te humorystyczne odcinki są jednymi z tych które najlepiej wspominam. W tym sezonie zdecydowanie wyróżniał się "Bad Blood" ale i tak nic nie przebije epizodów stworzonych przez Darina Morgana, do których bardzo często powracam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzys PL 28 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Właśnie skończyłem Bad blood nawet spoko.Ale o co chodzi z tymi odcinkami? Są jako rozluźniającą odskocznia od całej fabuły? Sent from my G8441 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Dokładnie. Mi też najbardziej się one podobają. Tak jak w Supernatural. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 2 godziny temu, Krzys PL napisał: Właśnie skończyłem Bad blood nawet spoko. Ale o co chodzi z tymi odcinkami? Są jako rozluźniającą odskocznia od całej fabuły? Sent from my G8441 using Tapatalk Dokładnie tak. Najwięcej tego będzie w 6. sezonie a potem przyhamują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Lecieć całość czy wątek główny z tą listą? https://en.wikipedia.org/wiki/Mythology_of_The_X-Files Trochę mnie przeraza ilość odcinków. Zrobiłem cztery i jakoś specjalnie się serial nie zestarzał, ale doba nie jest z gumy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 8 godzin temu, Shen napisał: Lecieć całość czy wątek główny z tą listą? https://en.wikipedia.org/wiki/Mythology_of_The_X-Files Trochę mnie przeraza ilość odcinków. Zrobiłem cztery i jakoś specjalnie się serial nie zestarzał, ale doba nie jest z gumy. Jak pierwszy raz oglądasz, to nie ma żadnego pomijania odcinków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipert 102 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zdecydowanie całość. Najlepsze epy nie należą do wątku głównego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 jak ktos ma malo czasu to sprawdzic za ktore odcinki odpowiadal Vince Gilligan (breaking bad) i je obejrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 ku.rwa myslalem o jednym i drugim i wyszla hybryda. chodzilo mi oczywiscie o odcinki ktorych autorem jest Vince Gilligan https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_The_X-Files_episodes Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 W jakiej jakość jest to Archwium X, pasy po bokach? Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Normalnie pełne 16:9 na Disneyu. Obejrzałem dwa epy po zaglądnięciu do tematu i jednak skip, fajniej się oglądało za gówniarza randomowe odcinki jak się wierzyło w ufo. Do tego sezonu po 24 odcinki, no jednak wolę się skupić na nowościach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 @bartizjest na necie pełno list najlepszych epów. calosci nie ma co ogladac jak nie jestes przykuty do lozka i nie umierasz z nudów. te odcinki zwiazane z watkiem głównym to w ogole odpuscic bo szkoda zycia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 https://naekranie.pl/aktualnosci/z-archiwum-x-bedzie-reboot-1680027184 Chris Carter to niech się w dupę pocałuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 29 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 Cytat Według niego ma być to coś nowego i z różnorodną rasowo obsadą, która zagra nowe postacie. Najważniejsze! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 980 Opublikowano 29 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 Czyli spierdolą serial, nothing special, wpierdolą jakieś lpg, kolorowe transy, ufoki i inne dziadostwo, nie wierzę w te rimejki w dobie wokeizmu i debilizmu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 29 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 (edytowane) mam nadzieje, że kosmici też będą różni rasowo, a nie tylko jedna rasa szara rasa Edytowane 29 Marca 2023 przez ścierpła mi noga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 29 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 Licze na wsadzanie sondy w dupe transowi przez kosmitow 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Skończyłem pierwszy sezon, strasznie nierówny, było kilka marnych odcinków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 "Space" był chyba najgorszy, jak dobrze pamiętam. I jeszcze "Ice" słabizna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 30 minut temu, Masorz napisał: "Space" był chyba najgorszy, jak dobrze pamiętam. Jeden z gorszych, jeszcze ten z podpalaczem młodym Crowleyem i z Amiszami zamuła. 30 minut temu, Masorz napisał: I jeszcze "Ice" słabizna. Mi tam się akurat podobał, chyba się inspirowali The Thing. Z tych bez wątku głównego "Eve" najlepszy moim zdaniem, dobry klimat i Beyond the sea tez dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 523 Opublikowano 27 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Pierwszy sezon jakoś mocno tyłka nie urywa. Prawdziwa zabawa zaczyna sie od drugiego z kulminacją na 6 sezonie. Odcinki z kosmitami? Najsłabsze, chociaż pierwszy film kinowy był naprawdę dobry Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 14 godzin temu, Shen napisał: Mi tam się akurat podobał, chyba się inspirowali The Thing. To ten z Spoiler łodygą wyskakującą z tchawicy? No ewidentnie inspirowali się the Thing. Też lubię. No sporo odcinków z pierwszych sezonów pamiętam do dziś: ten Ice, przyssawka z kanałów, pajączki z lasu, cień z detektywem Monkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 18 godzin temu, Farmer napisał: To ten z Pokaż ukrytą zawartość łodygą wyskakującą z tchawicy? taki z robalami wchodziły do ucha i ludziom odwalało. Największa traume to miałem w dziecinstwie po odcinku Tooms z tymi ruchomymi schodami, śnił mi się po nocach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi