Shen 9 634 Opublikowano 4 stycznia Opublikowano 4 stycznia 11 odcinek 4 sezonu Ciekawe czy twórcy pewnego exa na sonke to oglądali. Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 5 stycznia Opublikowano 5 stycznia 'El Mundo Gira'? To takie sobie to dla mnie było. Cytuj
Butt 3 428 Opublikowano 5 stycznia Opublikowano 5 stycznia Może chodzi o 12 odcinek, Leonard Betts? To dosyć kultowy odcinek. A ten z czupakabrą to faktycznie kiepski, chociaż fajnie, że Tuco z BB tam był. Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 5 stycznia Opublikowano 5 stycznia Też bym raczej Leonarda obstawiał. Kurwa muszę odświeżyć, bo to był przejebany odcinek. Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 7 stycznia Opublikowano 7 stycznia Oczywiście, że chodzi o 11 odcinek z grzybami. Cytuj
michal 558 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia calosc to takie spokojne 9/10 czy troche więcej? Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia ale to był creepy odcinek https://www.imdb.com/title/tt0751127/?ref_=ttep_ep19 jeszcze jeden i koniec 5 sezonu, a potem podobno film trzeba obejrzec Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Trafiłem na crossover z Millennium, zapomniałem o istnieniu tego serialu Po x files trzeba będzie odswiezyc. 1 Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego Nie wiedziałem, ze w 8 sezonie Spoiler odchodzi Duchovny z obsady [`] ale gówno Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 21 lutego Opublikowano 21 lutego Spokojnie, ten 8my sezon to jeden z najlepszych w tym serialu. Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego Po odcinku z karłem bez nóg ktory przez odbyt wchodził w ludzi i nimi sterował, chyba już nic mnie nie zaskoczy. Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 29 lutego Opublikowano 29 lutego W dniu 21.02.2024 o 10:00, Masorz napisał: Spokojnie, ten 8my sezon to jeden z najlepszych w tym serialu. Miałeś racje, dobrze się oglądało, nawet z czasem Spoiler polubiłem Doggetta Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 13 marca Opublikowano 13 marca 9 sezon zaliczony, szkoda nawet strzępić ryja jak został zakończony wątek z kosmitami i wątpie, że te dwa nowe sezony to jakoś naprawią. Cytuj
YETI 10 986 Opublikowano 13 marca Opublikowano 13 marca Po którym sezonie należy obejrzeć ten film z 98? Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 13 marca Opublikowano 13 marca 27 minut temu, YETI napisał: Po którym sezonie należy obejrzeć ten film z 98? Pierwszy film po zakończeniu 5 sezonu i przed odpaleniem 6. Drugi film po 9 sezonie. 1 1 Cytuj
Bartolinsky 1 775 Opublikowano 13 marca Opublikowano 13 marca Ja Doggeta bardzo polubiłem. Fajnie się oglądało jak zmienia się z realisty w osobę, która zaczyna zadawać sobie pytania. Elegancko nakreślona postać. 1 1 Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 13 marca Opublikowano 13 marca 2 godziny temu, Bartolinsky napisał: Ja Doggeta bardzo polubiłem. Fajnie się oglądało jak zmienia się z realisty w osobę, która zaczyna zadawać sobie pytania. Elegancko nakreślona postać. Tak, z czasem tez go polubiłem, niezle poprowadzona postać. Za to Monica Reyes mocno nijaka, był potencjał na początku jak się pojawiła, ale go nie wykorzystali. Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Odcinek trzeci 10 sezonu coś pieknego Szkoda, że chyba Spoiler nie bedzie Doggett, nawet słowem o nim nie wspomnieli przez trzy odcinki Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 26 marca Opublikowano 26 marca W dniu 13.03.2024 o 18:49, Masorz napisał: Oj, to się zdziwisz Idz pan w chuj z tymi dwoma ostatnimi sezonami. Jeszcze to zakończenie. Spoiler Wątek z tymi kosmitami to już się nie zakończy. Cytuj
SnoD 2 318 Opublikowano 6 maja Opublikowano 6 maja Odpaliłem ostatnio na Disney+, myślałem, że będzie trącić myszką i odpadnę, a tu kończę 2 sezon powoli. Serial jest jedyny w swoim rodzaju. Mam wrażenie, że z odcinka na odcinek coraz lepszy i paradoksalnie najlepsze są te nie o kosmitach. Po latach wydaje się jeszcze lepszy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi