Masorz 13 187 Opublikowano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 O, Deadpool. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 11 odcinek 4 sezonu Ciekawe czy twórcy pewnego exa na sonke to oglądali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 'El Mundo Gira'? To takie sobie to dla mnie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Może chodzi o 12 odcinek, Leonard Betts? To dosyć kultowy odcinek. A ten z czupakabrą to faktycznie kiepski, chociaż fajnie, że Tuco z BB tam był. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Też bym raczej Leonarda obstawiał. Kurwa muszę odświeżyć, bo to był przejebany odcinek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Oczywiście, że chodzi o 11 odcinek z grzybami. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia calosc to takie spokojne 9/10 czy troche więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia ale to był creepy odcinek https://www.imdb.com/title/tt0751127/?ref_=ttep_ep19 jeszcze jeden i koniec 5 sezonu, a potem podobno film trzeba obejrzec Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Trafiłem na crossover z Millennium, zapomniałem o istnieniu tego serialu Po x files trzeba będzie odswiezyc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego Nie wiedziałem, ze w 8 sezonie Spoiler odchodzi Duchovny z obsady [`] ale gówno Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Spokojnie, ten 8my sezon to jeden z najlepszych w tym serialu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Po odcinku z karłem bez nóg ktory przez odbyt wchodził w ludzi i nimi sterował, chyba już nic mnie nie zaskoczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego W dniu 21.02.2024 o 10:00, Masorz napisał: Spokojnie, ten 8my sezon to jeden z najlepszych w tym serialu. Miałeś racje, dobrze się oglądało, nawet z czasem Spoiler polubiłem Doggetta Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 13 Marca Udostępnij Opublikowano 13 Marca 9 sezon zaliczony, szkoda nawet strzępić ryja jak został zakończony wątek z kosmitami i wątpie, że te dwa nowe sezony to jakoś naprawią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 13 Marca Udostępnij Opublikowano 13 Marca Oj, to się zdziwisz Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 13 Marca Udostępnij Opublikowano 13 Marca Po którym sezonie należy obejrzeć ten film z 98? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 13 Marca Udostępnij Opublikowano 13 Marca 27 minut temu, YETI napisał: Po którym sezonie należy obejrzeć ten film z 98? Pierwszy film po zakończeniu 5 sezonu i przed odpaleniem 6. Drugi film po 9 sezonie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 13 Marca Udostępnij Opublikowano 13 Marca Ja Doggeta bardzo polubiłem. Fajnie się oglądało jak zmienia się z realisty w osobę, która zaczyna zadawać sobie pytania. Elegancko nakreślona postać. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 13 Marca Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2 godziny temu, Bartolinsky napisał: Ja Doggeta bardzo polubiłem. Fajnie się oglądało jak zmienia się z realisty w osobę, która zaczyna zadawać sobie pytania. Elegancko nakreślona postać. Tak, z czasem tez go polubiłem, niezle poprowadzona postać. Za to Monica Reyes mocno nijaka, był potencjał na początku jak się pojawiła, ale go nie wykorzystali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca Odcinek trzeci 10 sezonu coś pieknego Szkoda, że chyba Spoiler nie bedzie Doggett, nawet słowem o nim nie wspomnieli przez trzy odcinki Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca W dniu 13.03.2024 o 18:49, Masorz napisał: Oj, to się zdziwisz Idz pan w chuj z tymi dwoma ostatnimi sezonami. Jeszcze to zakończenie. Spoiler Wątek z tymi kosmitami to już się nie zakończy. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 6 Maja Udostępnij Opublikowano 6 Maja Odpaliłem ostatnio na Disney+, myślałem, że będzie trącić myszką i odpadnę, a tu kończę 2 sezon powoli. Serial jest jedyny w swoim rodzaju. Mam wrażenie, że z odcinka na odcinek coraz lepszy i paradoksalnie najlepsze są te nie o kosmitach. Po latach wydaje się jeszcze lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi