Humulus 820 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Serial trochę się zestarzał i nie ogląda się go już z taką przyjemnością jak kiedyś. Pamiętam, ze między odcinkami o mutantach, kosmitach i teoriach spiskowych przewijały się odcinki o zabarwieniu komediowym i "Bad Blood" (sezon 5, odc. 12) był wśród nich prawdziwą perełką . Cytuj Odnośnik do komentarza
poiuytr 12 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 (edytowane) Jak sie mulder ciałami zamienił był extra i odcinek w całości o cigarete smoking man też był rewelacyjny. a zwłaszcza końcówka na ławeczce z pudełkiem czekoladek. gdzies tez byl odcinek na statku podczas drugiej wojny światowej i odcinek z powtarzającym się dniem który zawsze kończył się tak samo. tylko tyle rewelacyjnych epów zapamiętałem. te z 8 i 9 sezonu to już kpina. Edytowane 20 Listopada 2009 przez poiuytr Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 523 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 2 sezon jest masakrycznyny :]. Nie ma drugiego takiego serialu... Po prostu NIE MA i juz NIGDY nie bedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 523 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Sezon 2, odcinek 14. Jak ktos jakims cudem nie wie, co to za serial, badz nigdy sie nim nie interesowal, to niech obejrzy ten odcinek. Wrazenia zapewnione. Cytuj Odnośnik do komentarza
lechu1777 1 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 to lepsze czy gorsze od 2012? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 z ukochana mozesz smialo ogladac. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Postanowiłem sobie przypomnieć. Zassalem 9 sezonow, teraz jestem na trzecim. Tęskniłem za Duchovnym, uwielbiam gościa. A samo Archiwum X na pewno jest serialem świetnym nawet jak na dzisiejsze standardy Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 słuchajcie, jest moze jakas lista odcinkow ze stworami i innym strasznym cholerstwem? Zawsze mnie najbardziej interesowały tego typu odcinki i niemal zawsze byly swietne:) Bo ufo odpada, no i ogolnie fanem Xfiles nie jestem. Ogladalem wyrywkowo w tv jak lecialo Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Prosz: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Monster-of-the-Week_characters_in_The_X-Files Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Jestem właśnie po odcinku 3x20 - Jose Chung's From Outer Space xDD Kilka razy oplułem się ze smiech Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 ja od września oglądam sobie po troszku i dobrnąłem "już" do 7 serii.. na szczęście są te bardziej humorystyczne odcinki bo czasem kilka nudnych o ufo może lekko zamulić. Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 ja wlasnie ogladam tylko odcinki ze spiskiem bo sa zajebiste Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Tylko że od gdzieś tak przełomu 6ego i 7ego sezonu się potracili z tym wątkiem, starych tajemnic do końca nie wyjaśnili a tu jeszcze nowe, niejednokrotnie bezsensowne upychali. Ale to i tak nie zmienia faktu, że te ostatnie sezony były ekstra (pomijając 9ty, jak wcześniej pisałem). Motyw z superżołnierzami wiał chu.jem na 5 kilometrów. Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 dziś w nocy skończyłem, oglądałem od września całość. sezony 1-7 genialne z wieloma perełkami ale 8 i 9 to trochę porażka. a patrząc tak teraz na finał tego serialu to "the truth" jest nie do końca dobrym tytułem.. ale nic to, warto było poświęcić troche czasu na przypomnienie sobie tego serialu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 849 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 O widzicie, ja właśnie z moją lubą zaczęliśmy oglądać Archiwum od początku. Na razie jesteśmy przy 17 odcinku Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 niech ktos zapoda konkretna liste odcinkow po kolei ktore dotycza glownego watku Cytuj Odnośnik do komentarza
koso 114 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 niech ktos zapoda konkretna liste odcinkow po kolei ktore dotycza glownego watku Czyli tzw. Mytharc. http://www.xfilesforum.net/index.php?topic=4355.0 Ech... Duane Barry, przegenialne Reduxy... Ktoś kupował kioskowe X-Filesy od deAgostini? Fajnie wydane? Są reklamy przez odcinkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 najlepiej kupowac cale sezony w jakichs sklepach zagraniczynych. w w promocjach wychodzilo mi jesli dobrze pamietam ok 6f za sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 no ja z amazona jak bralem to bylo za 9 gbp, w kazdym razie tanio Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 ostatnio ogladam wszystkie po kolei. skonczylem 7 sezon wczoraj. ponoc 8 i 9 sa gorsze, ale z rozpedu strzele. serial jest swietny, myslalem, ze bardziej sie zestarzal. scully tak od 4 sezonu fajna dupa (wczesniej straszyla ubiorem i fryzura). odcinki komediowe niektore niszcza. bad blood czy dwuczesciowy dreamland sa genialne. ogolnie jesli za scenariusz odpowiadal vince gilligan (tworca breaking bad) to wiadomo, ze bedzie dobrze. niektore pomysly niezle wykrecone. watek spisku, czyli glowna os fabuly tez spoczko. cigarette smoking man sprawil w dziecinstwie, ze siegnelismy z kumplami po pierwsze fajki Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 849 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Jakiś czas temu też wziąłem się z lubą za wszystkie od początku. Doszliśmy gdzieś do połowy 4go sezonu i tak jakoś, o - zdechło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 8my sezon jeszcze daje radę, serio, jest tam sporo dobrych i bardzo dobrych odcinków. Natomiast 9ty to porażka, no bo 4 dobre epy na 20 to raczej nie jest super osiągnięcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Gillian już pofarbkowana do roli Dany Co za jaranko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Pierwsze spojrzenie na Muldera i Scully, prosto z planu: http://www.esquire.com/entertainment/tv/news/a35623/mulder-and-scully-new-x-files/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi